ببخشید که سوال ابتداییمو در یک تاپیک تخصصی میذارم . سیستم هاییی مثل کامپیوتر پرینتر و اسکنر و مودم adsl و تلویزیون چه مدت روشن باشند اشکال نداره ؟برای خاموش کردن باید دوشاخو از پریز کشید ؟ یا خاموش کردن با کنترل کافیه ؟
Printable View
ببخشید که سوال ابتداییمو در یک تاپیک تخصصی میذارم . سیستم هاییی مثل کامپیوتر پرینتر و اسکنر و مودم adsl و تلویزیون چه مدت روشن باشند اشکال نداره ؟برای خاموش کردن باید دوشاخو از پریز کشید ؟ یا خاموش کردن با کنترل کافیه ؟
توی تاپیک شاتل همه نوع سوالی دیده بودیم غیر از اینجوری.:18:نقل قول:
درسته تاپیک شاتل اچار فرانسه هست اما نه دیگه در این حد:31:
نکنه شوخی شاتلی هست و سر کارمون گذاشتی
من شده هفته ها کامپیوترم روشن بوده.اخرین بار همین هفته اول عید بود که از 12/30 تا 01/07 روشن بود.
مودم هم همین طور.
کلا مشکلی پیش نمی آید.
خاموش کردن با کنترل هم کافی هست.
دو روز گذشته سرعت عالی بوده
پینگ هم کمی بهتر شده
نــه ؟
ای قربونت . به تعداد پست هام که نگاه کنی ناواردیم داد میزنه . البته بد هم نشد شما هم خندیدین دیگه:31:
ای قربونت . به تعداد پست هام که نگاه کنی ناواردیم داد میزنه. تازه بد هم نشد شما هم خندیدین دیگه :31:دیگه روم نمیشه بپرسم اگه تشکرتو بزنم خوبه یا نه حالا من زدم دیگه :31:
نمیدونم چرا دیگه قطع نمیشه
حالا دوباره فردا چک میکنم
ببینم چی میشه
من مودمم رو هر روز حدود 2 ساعت خاموش میکنم.نقل قول:
یاد نه ه ه ه ه غلام افتادم! بله دوست عزیز پینگ و سرعت خوب شده.نقل قول:
نه دوست عزیز، ما اینجا به هیچ کس نمیخندیم. ولی خودمونیماt اگه هیمنطوری پست تکراری بزنی تا یه هفته دیگه تعداد پستات نجومی میشه!(شوخی شاتلی)نقل قول:
میخوای زنگ بزن پشتیبانی بگو چرا قطع نمیشه!!!(شوخی شاتلی II)نقل قول:
دیدم ساعت از ۱ گذشته و سرعت دانلودم نیومده پایین، ذوق زده شدم.نقل قول:
وصل شدم به پشتیبانی شاتل
پرسیدم: مشکل لینک کرج-تهران حل شده
گفت: به علت ترافیک در منطقه مخابراتی شما، سرویس دچار افت سرعت شده
منم دیگه هیچی نگفتم! مگه چیزی هم میشد گفت :8:
تست سرعت همین الآن ساعت 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به جای اینکه اینقدر با این اسپید تست حجمتون رو هدر بدید هر سری یه فایل mp3 بذارید تو دانلود منیجر دانلود بشه عکس از سرعت دانلودتون بذارید!!! اینطوری هم سرعت واقعی معلوم میشه هم یه فایل mp3 دانلود کردید!!!(سال اصلاح الگوی مصرف شاتلی!!!)
سلام.
انشاالله...:31:نقل قول:
پشتیبانی تهرون خیلی فرق فوکوله
اوه ...نه...:31:نقل قول:
یوزرنیم و پسوردت رو تنظیم کردی درست روی دانلود منیجر؟
ممنون یادآوری کردی...:46:
واسه سایتایی مثل adrive و ... هم باید پسورد رو تنظیم کنیم؟اما adrive که برای login ایمیل رو میخواد نه نام کاربری!
بله مثل اینکه تغییر نمیکنه...نقل قول:
با اجازه momkhbpsp جان بگم نه براي سرعت هاي ما كه رو كيلوبايت هست نه تأثير نداره. من خيلي تست كردم و ديدم حتي روي دهم كيلوبايت هم فرقي ندارن. من چه با 8 تا كانكشن چه با 2 تا 21.3 دانلود ميكنم. خودت هم ميتوني با يه هاست قوي تست كني ميبيني كه فرقي نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتي كانكشن رو هم بذاري 1 بازم با IDM فرق چنداني نداره و قطعي ها تقريباً به 0 ميرسه. مثلاً ممكنه سرعت بره روي 20.5 بازم ميگم خودت تست كن تا خيالت راحت تر هم بشه.
البته اون اولاش بعد تغییر تعداد کانکشن بازم قطه میشد اما مثل اینکه خوب شد...حالا خبر میدم...
ممنون.تست خواهم کرد.نقل قول:
من هرچی گشتم نتونستم راهنمای مودم شما رو از سایت asus بگیرم. جالبه یکی دیگه هم همین مشکلو داشت. انگار asus این مودم رو فراموش کرده.
اینطور که از پیغام به نظر میاد چون این VPI و VCI قبلا برای کانکشن Bridge استفاده شده، نمیتونی برای کانکشن جدید ازش استفاده کنی.
شما باید بری بخش advanced setup کانکشن WAN رو از Bridge به PPPoE تغییر بدی. اونوقت جای وارد کردن یوزر پسورد هم باید بیاد.
am 602 که معروفه به نظرم...نمیدونم ...:31:
ا... برای منم فکر کنم این طوریه...حالا بعدا دوباره چک میکنم ولی موقعی که دانلود میکنم و قطع میشه از یاهو پرت میشم بیرون...:31:نقل قول:
مثلاً اگه زمان قطعي ياهو مسنجر يه بار بسته و باز بشه معلومه آي پي عوض شده.
=====================
اما بازم مشکل...مربوط به idm بود تو یه تاپیک دیگه زدم.این پست:
مثل اینکه به ما نیومده دانلود شبانه کنیم!:19:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3731341&postcount=304
ممنون.:11:
من از تاریخ 27/12/87 تا امروز که 8/2/88 هست لپ تاپ + مودمم 24 ساعته روشن بوده بدون خاموش:31:نقل قول:
تبریک می گم قیمت خدمات شاتل (سرویس های آرت) افزایش پیدا کرد.
به جای آنکه کیفیت را افزایش دهند قیمت را افزایش می دهند
واقعا تبریک می گم!!!
خبر خبر خبر
شاتل شرایط سرویس ART رو تغییر داده
مشترک گرامي
قيمت سرويس هاي ADSL2+ ويژه (ART) شرک شاتل از تاريخ 1388/2/8 تغيير خواهند کرد. جهت مشاهده نرخ هاي جديد به صفحه قيمت سرويسهاي +ADSL2 ويژه (ART) مراجعه نماييد.
کد:http://shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/
کارش عجیب بود/.
4 هزار تومان هر سرویس اما 2 گیگا بایت اضافه کرده
واقعا تبریک عرض می کنم!!! همه شرکت ها تو دنیا در تلاشند تا قیمت خدماتشون را کاهش بدهند اون وقت اینها منت گذاشته اند و یک 2+ ته ترافیک مصرفی اضافه کرده اند (یعنی 2 گیگ به همه آرت ها اضافه شده) اون وقت قیمت هر یک از آرت ها را 4 هزار تومان گران کرده اند واقعاً تبریک عرض می کنم!!نقل قول:
بیایید همگی اعتراض کنیم
مدیونی اگه این پیام را منتشر نکنی
شاعر ميگه:نقل قول:
الو الو 125 !!
لپتاپت آتيش گرفته!!!
شاتل با افزدون 2 گیگ به ترافیک مصرفی همه سرویس های آرت، قیمت خدماتش را 4 هزار تومان گران کرد
من اگه دو گیگ اضافه را نخواهم چه کسی را باید ببینم؟
یکی به این سئوال پاسخ دهد
تا وقتی که اینها هربلایی می خواهند سرما می آورند و دم نمی زنیم و اعتراض نمی کنیم وضعیت از این بهتر نمی شودنقل قول:
نه عزيز در اصل قيمت همونه كه بود (ديگه هزينه ي آبونمان و ماليات و اينا رو تو خودش نوشته و جدا نيست) فقط 2 گيگ زياد شده. :42::26:نقل قول:
ولي پايينش هم نوشته:
گفتنيست، عطف به قانون ماليات بر ارزش افزوده مصوب سال 1387، از تاريخ 1/7/1387 به ميزان يك و نيم درصد مبلغ اسناد صادره به عنوان عوارض و يك و نيم درصد به عنوان ماليات بر ارزش افزوده در اسناد اين شركت جايگزين مبلغ تجميع عوارض ميشود. بر اين اساس، تا پيادهسازي كامل اين قانون در سيستمهاي نرمافزاري اين شركت، اسناد صادره در حكم عليالحساب است و به محض پيادهسازي نرمافزار، اسناد نهايي صادر خواهد شد.
آخر چي يعني؟؟؟! يكي زنگ ميزنه 23099 داخلي 620 ته و تو در بياره؟ من حوصله ندارم...
حجم اکو هم نیم گیگ اضافه شده. به به
منبع:نقل قول:
ترافيك سرويسهاي يك ماههي اقتصادي شاتل از تاريخ 8 ارديبهشت 1388 به 3GB افزايش يافته است.
کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR/
فکر نکنم هزينه ي آبونمان و ماليات حساب نشه حساب میکنن فقط با 2 گیگ اضافه 4 تومن رفته روش.
من که هیچوقت تمام ترافیکم رو مصرف نکردم.
من برعكس فكر ميكنم!نقل قول:
قضيه اين امضا چيه؟؟؟ آخه عكس رو خود سرور speedtest.net هست. نميشه بگيم فتوشاپيه :31:
پریروز قاطی کرده بود حدود 2 ساعت منهم تست گرفتم تا پز بدم:31:نقل قول:
بابا خدایی دمشون گرم خیلی حال دادن:دی
طبق قوانین سازمان تنظیمو مقرارت رادیویی کلیه خدمات مخابراتی از همون تاریخ شامل 1.5٪ عوارض و 1.5٪ مالیات خواهد بود..نقل قول:
قبلا کلا 6 درصد بوده ولی الان شده 3 درصد.....
خط اول رو بخون نوشته که این هزینهها با درنظر گرفتن ابونمان محاسبه شدهنقل قول:
ینی آبونمان(3 هزارتومن) رو حساب کردن اون قیمت در اومده:دی
بمب بمب بمب خبری ... :26::26::26:
بچه ها من الان صحبت کردم ... شاتل خدایی کارش درسته ... خدایی ... ببینید در واقع قیمت ها یه کم ارزون هم شده ... من قبلاً برای آرت 1 28600 میدادم ... الان شده 28000 .... این قیمت های آورده شده تو سایت با آبونمان و مالیات است ...
تازه 2 گیگ هم حال دادن ...
خدایی ایول شاتل ...
پس دوستان قیمت ها کم شده و ترافیک رفته بالا ... باز بگید شاتل بده ...
بمب بمب بمب :26::26::26:
سلام
یه سوال
شماهه سرعت Download تون از یک تا 7 صبح افت نمی کنه؟
دقیقا 10 دقیقه که از ساعت 1 می گذره سرعت Download من یک دوازدهم می شه ...
نمی دونم واقعا به خاطر مشکل مخابراتی هست یا اینکه یه Limitation این موقع اعمال می کنن روی پهنای باند
سوال دوم هم اینکه چرا بخش گفت و گوی Online دیگه در دسترس نیست؟اطلاعی دارید شما؟
زیاد بمب، بمب نکن می ترکی:31:نقل قول:
اولاً که اگه همین طوری باشه که شما می گی، باید دید قضیه پشت پرده چیست، اینها و اصولاً شرکت های ایرانی بی دلیل کاری را نمی کنن که به ضررشون تموم بشه.
ثانیاً خیلی خوشحالی که 800 تومان! کمتر می دهی؟!
برو این کشورهای دیگه و همجوار را ببین که با چه سرعت و کیفیت و خدماتی اینترنت را ارائه می دن اونوقت بیا با کشور خودمون مقایسه کن.
هر ازچند گاهی که اینترنت قطع است و می بینی لنگر کشتی کابلی، چیزی را قطع کرده! بعضی وقت ها هم که به دلایلی سرعت پایین می آید. روی سایت هایی مثل رپیدشیر و تورنت هم که محدودیت گذاشته اند، -------- هم که الی ماشاءالله، حالا خوشحالیم که 800 تومان کم کرده اند!
وای به حالمان...:41:
من هنوز تو صفحه اکانتم ترافیکم 3 گیگ نشده چرا؟
سلام
من هم امروز هم دیشب چک کردم تا جواب سئوال سیامک جان رو بدم
نمیدونم چی شده دیگه قطعی موقع دانلود با 8 یا 16 کانکشن رو ندارم و نمیدونم وضع ip چیه
اما ip دیروزم و ip الانم فرق داره
اگه بازم سوالی بود در خدمتم
شاید منظور این بوده که کسانی که از 8ام به بعد شارژ کنن 3 گیگ میشننقل قول:
نقل قول:
شايان گفتن است ترافيك سرويسهاي يك ماههي اقتصادي شاتل از تاريخ 8 ارديبهشت 1388 به 3gb افزايش يافته است.
یادتونه چند وقت پیش قسمت گزارش ترافیک قاطی کرده بود.نقل قول:
وصل شدم پشتیبانی (میدونستم باید حدود ۹ گیگ مصرف کردهباشم) گفتم اعتبارم چقدر مونده گفت ۶ گیگ
گفتم چقدر مصرف شده گفت ۹ گیگ (اعداد رو به کیلوبایت میداد من رند کردم اینجا)
پرسیدم یعنی ۱۵ گیگ میشه جمعا، گفت آره. گفتم ۱۰ گیگ چیه پس؟ گفت قرارداد ۱۰ گیگه ولی شاتل بیشتر میده.
اگه کسایی که آرت دارن یه سوالی از پشتیانی کنند (مقدار مصرفی و باقیمانده) یه مقایسهای میتونیم بکنیم.
راستی دوستان موقع تست سرعت گرفتن، بهتره فایروال و آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و کاملا ببندید. چون فایروال یه مقداری بافر داره، بعضی موقع باعث میشه تست سرعت قاطی کنه.
خوشبحالتون ما که سرویس 64 داریم هیچ فرقی به حالمون نکرده:41:
چرا دیگهنقل قول:
۳۶۴ تومن ارزون شده
آرت ۱ هم ۶۳۴ تومن ارزون شده :دی
شاتل هم باید مثل سایر شرکت ها ترافیکش رو زودتر ماهی 3 گیگ میکرد حتی سرویس های 3 ماهه رو هم باید 9 گیگ کنه
اگه اینکار رو کنه مشریان بیشتری هم پیدا میکنه و به نفع خودش هم هست
ااااااااااااااااا اینجاروووووووووووووونقل قول:
شیپ شوپ جان تبریک عرض میکنم...:دی
رنگت قهوهای شد
از کی تا حالا؟:دی
حالا نگیری به ما اخطار بدی ها؟:دی
من دوره جدیدم از امروز شروع شده ولی هنوز 2.5 هست