ایا این کتابهای فیزیک اندیشه سازان (البته بجز سال سومش که خودم دیدم) دیگه چاپ نمیشه ؟
ایا این کتابهای فیزیک اندیشه سازان (البته بجز سال سومش که خودم دیدم) دیگه چاپ نمیشه ؟
منظورت کتاب های پیششه ؟ اگه هم چاپ شه کمیابه ! من به سختی پیدا کردم . شایدم دلیلش اینه که شهرستانمنقل قول:
سلام.نقل قول:
متاسفانه دیگه چاپ نمیشن اخرین چاپ های پیش دانشگاهیش فکر کنم 85 بوده من خودم چاپ 85 رو دارم. بالاتر از این چاپ هم جایی ندیدم.
سال سومش فقط چاپ میشه که چاپ 89 هم داره.
موفق باشید.
اندیشه سازان کلا دیگه چاپ نمیشه و امتیازش به مبتکران واگذار شده.نویسنده هاش هم بین انتشارات های مختلف پخش شده.کتاب های مبتکران هم که اولش یه شعر معروفی هست با خط نستعلیق نوشته شده هم مربوط به اندیشه سازان هست.نقل قول:
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
شهرستان خودتی:دی تو کلان شهر داری زندگی می کنی.نقل قول:
دوستانی که کتاب قرابت دکتر سبطی رو دارن
این کتابه که شبیه ادبیات نیست مخصوصا برا کنکور شاید برا دانشگاهی چیزی باشه
اصلا ربطی به کنکور نداره
کسی اینو داره؟
موضوعش یه جوریه
مگه نباید بیت رو بده و چند تا هم معنیشو بده
پس این آموزش خواندن و.... چیه؟
این کتاب آرایه کلک خوبه یا رمزینه ؟من ریاضی هستم به دردم میخوره؟ کدومشو بگیرم؟
باتشکر
كاملا براي كنكور مناسبه و بهترين كتاب موجود براي قرابت معنايي هستنقل قول:
اگه يه بار كتاب رو به طور كامل بخوني و بعدش هم كتاب هاي درسي رو بررسي كني هيچ مشكلي از بابت قرابت معنايي پيدا نميكني
دوستان درسته که کتاب های قلمچی زیاد خوب نیستن ولی این اشتباهات متداولش توپه . من که خیلی خوشم اومد .من که خیلی چیزا یاد میگیرم ازش
سلامنقل قول:
چه طوریه کتابش به درد کنکور هم میخوره یا فقط برای آزمون های قلمچی خوبه؟؟!!
کلا کتاب خوبیه.مثلا یاد میگیری تو حل تست ها به کدوم نکات توجه کنی که تو دام آموزشی نیفتینقل قول:
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
کلا کتاب خوبیه . مثلا یاد میگیری که تو حل تست ها به کدوم نکات دقت کنی که تو دام آموزشی نیفتینقل قول:
مال هر درس جداست ؟نقل قول:
کلا کتاب خوبیه.مثلا یاد میگیری تو حل تست ها به کدوم نکات توجه کنی که تو دام آموزشی نیفتی
نه یه کتاب همش تو هم هست !نقل قول:
شاید جداش باشه من یکی دارم همه درسا رو شامل میشه !
خیلی ممنوننقل قول:
ولی همچین یه جوریه
موضوع و فهرستشو از تو سایتش نگاه کرم
ولی خوب چون این همه طرفار اره میگیرم شروع به خوندن میکنم
از الان که سال دومم میتونم شروع کنم؟
برا آرایه چی بگیرم؟رمزینه یا کلک؟
سلامنقل قول:
آرایه رمزینه عالیه.
مخالم:41:نقل قول:
تو کتاب هامون سبطی که من هم دارم اومده توش زبان فارسی اضافه کرده که تعداد صفحات بره بالا.
کلک معلم (جامع کنکور ) کتاب آبی ربگی هستش.اونو من پیشنهاد می کنم.خیلی بهتره.
نه دروس اختصاصی تو یه کتابه(عمومی نداره)نقل قول:
واقعا؟نقل قول:
پس اونم خوب نیست
بالاخره چی بگیرم؟
کلک معلم ( جامع کنکور) کتاب آبی رنگ هستش.ماله دوم سوم و پیش هستش.دقت کن اون تخصصی رو نمی گم.فقط روش نوشته باشه.کلک معلم_جامع کنکور) رنگ جلدشم آبی باشه.اون سبزه رو نگیر.
اگه پیا کرم میگیرمنقل قول:
برا ادبیات 2 مجموعه تست چی خوبه( آرایه و قرابت و... ) فقط برا دوم باشه
QUOTE=esfehanei;5668601]اگه پیا کرم میگیرم
برا ادبیات 2 مجموعه تست چی خوبه( آرایه و قرابت و... ) فقط برا دوم باشه[/QUOTE]
برای مسلط شدن کتابهای درسی ادبیات از کتابهای گاج سبز استفاده کن. مثلا هر بیت رو اومده بررسی کرده.ارایه هاشو ،معنیشو ،در بعضی جا ها مفهوم بیت و بعضی جا ها هم بعضی بیتهایی که با بیت مورد نظر قرابت دارند رو هم اورده.خودازمایی ها رو حل کرده.درسهایی هم که شعر نیستند ،و متن هستند رو هم پاراگراف پاراگراف بررسی کرده و لغت های مهم چه از لحاظ معنی و چه از لحاظ اهمیت املایی رو اورده. اخر هر درس هم تستهای کنکور سراسری و ازاد و سنجش و المپیاد ادبی رو اورده با پاسخنامه کلیدی. سوالات امتحانی رو هم اورده. قشنگ جایگزین کتاب درسیه ،شک نکن.هم گاج سبز ادبیات هم گاج سبز عربی.پس برای عربی2هم از گاج سبز استفاده کن البته برای تسلط بر روی کتاب درسی وگرنه برای عربی توصیه من ( همانطور که بت گفتم در چند صفحه قبل )کتاب عربی به زبان ساده هست.
برای قرابت هم کتاب هامون سبطی که فوق العاده ست.البته اگه از الان نخوندی هم طوری نیست ولی اگه از الان شروع کنی به خوندنش، شاید هم خیلی جاهاشو نفهمی اما حداقل چیزی که نصیبت میشه اینه که مثل من ترست از خوندن بیتهای جدید میریزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ارایه ها هم من کتاب کلک معلم رو دارم . بر اساس نظر دوستان این سایت خریدمش . اما راستشو بخواهی زیاد راضی نیستم.یعنی خیلی تجزیه و تحلیل نکرده خوب تو ذهنت جا بیفته .البته شاید این کتاب ارایه های کلک معلم نسبت به خیلی از کتابهای مرتبط به این موضوع بهتر باشه اما به نظر من نمیشه مسلط شد.برای همین من تصمیم گرفتم برای مسلط شدن به ارایه ها این دو کتاب رو تموم کنم :
ارایه های ادبی رمزینه + ارایه های ادبی کلک معلم + بررسی ارایه های تموم بیت های کتاب درسی 3 سال
کمکی دیگه میتونم به شما بکنم دوست عزیز؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما ساکن اصفهان هستید؟
میتونید همون کلک معلم سبز رنگش رو واسه سال دوم بگیرید که با جزئیات درس هست.البته اگه آبیش باشه بهتره.نقل قول:
نقل قول:
برای مسلط شدن کتابهای درسی ادبیات از کتابهای گاج سبز استفاده کن. مثلا هر بیت رو اومده بررسی کرده.ارایه هاشو ،معنیشو ،در بعضی جا ها مفهوم بیت و بعضی جا ها هم بعضی بیتهایی که با بیت مورد نظر قرابت دارند رو هم اورده.خودازمایی ها رو حل کرده.درسهایی هم که شعر نیستند ،و متن هستند رو هم پاراگراف پاراگراف بررسی کرده و لغت های مهم چه از لحاظ معنی و چه از لحاظ اهمیت املایی رو اورده. اخر هر درس هم تستهای کنکور سراسری و ازاد و سنجش و المپیاد ادبی رو اورده با پاسخنامه کلیدی. سوالات امتحانی رو هم اورده. قشنگ جایگزین کتاب درسیه ،شک نکن.هم گاج سبز ادبیات هم گاج سبز عربی.پس برای عربی2هم از گاج سبز استفاده کن البته برای تسلط بر روی کتاب درسی وگرنه برای عربی توصیه من ( همانطور که بت گفتم در چند صفحه قبل )کتاب عربی به زبان ساده هست.
برای قرابت هم کتاب هامون سبطی که فوق العاده ست.البته اگه از الان نخوندی هم طوری نیست ولی اگه از الان شروع کنی به خوندنش، شاید هم خیلی جاهاشو نفهمی اما حداقل چیزی که نصیبت میشه اینه که مثل من ترست از خوندن بیتهای جدید میریزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ارایه ها هم من کتاب کلک معلم رو دارم . بر اساس نظر دوستان این سایت خریدمش . اما راستشو بخواهی زیاد راضی نیستم.یعنی خیلی تجزیه و تحلیل نکرده خوب تو ذهنت جا بیفته .البته شاید این کتاب ارایه های کلک معلم نسبت به خیلی از کتابهای مرتبط به این موضوع بهتر باشه اما به نظر من نمیشه مسلط شد.برای همین من تصمیم گرفتم برای مسلط شدن به ارایه ها این دو کتاب رو تموم کنم :
ارایه های ادبی رمزینه + ارایه های ادبی کلک معلم + بررسی ارایه های تموم بیت های کتاب درسی 3 سال
کمکی دیگه میتونم به شما بکنم دوست عزیز؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما ساکن اصفهان هستید؟[/QUOTE]
__________________________________________________ __________________________________________________ _
خیلی ممنون از کمکتون
من عربی به زبان ساده رو گرفتم و هر درسیکه معلممون میده رو از روش میخونم تابستون هم میخوام اگه بشه کلشو بخونم و کلا عربی رو تموم کنم
متاسفانه تنها مشکل اصلی من در حال حاضر ادبیاته
حالا من میرم اون هامون یا کلک رو میگیرم ببینم چهجوره
اون رمزینه هم همینطور ولی این برا انسانی هاس؟درسته؟
نگیرم مجبور بشم بندازم کنار؟
البته اگه هم برا انسانی ها بو مشکلی نیست اونایی که بدرد میخوره رو میخونم
من فامیلیم اصفهانیه ولی متاسفانه اصفهان نیستم و قم هستم (البته زیاد فاصله نداره یه 200کیلومتری بیشتر نیست:20: )
باز هم ممنون از شما
باتشکر
نقل قول:
من هم فقط چیزیایی که به درد ما رشته ریاضی ها میخوره رو میخوام بخونم از روی رمزینه.
راستی از عربی ایاد فیلی راضی هستی؟
گفتم اگه اصفهانی هستی با هم وعده می کردیم کتاب بخریم:31:
من زنگ زدم اون هامون و چنتا کتاب ریاضی و فیزیک بیارن این رمزینه انگار تازه اومده یا اینکه خریار نداره اونجا کمه باید خودم برم و بگردمنقل قول:
تو قم فقط یه پاساژ نیمه بزرگه که کتاب درسی داره تقریبا اکثر کتابها اونجا هست (البته تا کنکور بعد از کنکور دیگه هیچ چی پیدا نمیشه چون مردم قم بیشتر دوس ارن کنکور بن تا پایه علمیشون قوی بشه:31: )
برا همین بعضی اوقات بعضی کتابها ممکنه پیدا نشه
عربیه خوبه ولی فک کنم بهتر از اینم باشه
شما اگه هنوز نگرفتی برو یه چندتا دیگه هم ببین مخصوصا عربی جامع رمزینه چون ته کتاب فیزیک من یه صفحشو اوورده من خوشم اومد بازم نظر خودته البته این فیلی هم خوبه من که تا حالا همشو فهمیدم بعدا رو نمیدونم شاید سخت تر بشه
ولی بدی عربیه اینه که یه قاعده میگن 1000000تا نکته و استثنا ازش در میارن خوب یکی نیست بگه وقتی این این همه استثنا داره آخه برا چی اصلا میگی؟
ضمنا به نظر من اصلا دلیلی نداره تو این کشور عربی بخوان درس بدن
خوب اگه اینجوریه فردا بیان چینی درس بدن الکی که نیست همون اینگلیسی رو بزارن از همه بهتره
اتفاقا بر خلاف بقیه من خیلی عربیو دوست دارم . از همون اول راهنمایی شیفته ی این درس شدم . شاید به خاطر اینه که از اول راهنمایی تا سوم دبیرستان (البته به غیر از معلم اول دبیرستانون) معلمامون خوب و ته جوک و لطیفه بودند.معلم سه سال راهنماییم که واقعا باید بزارنش برای جوک. عربی راهنمایی رو خوب مسلط شدم به خاطر دبیر خوب و باحالمون . دبیر دوم و سوم دبیرستانمون هم که خیلی دوستش دارم. خیلی عالی کار می کرد و تازه علاقه ام به عربی بیشتر شد.:40:دوستام میگن یه امتیاز بزرگ من ،تسلطم روی عربیه.همش میگن همین خیلی رتبه اتو میاره بالاتو کنکور.نقل قول:
نترس ،اگه تلقین کنی که درس خوبیه ،این درس هرچقدر هم استثنا داشته بازهم برات شیرینه.
فقط من مشکلم تو عربی همین اعلال هاست.یه کمی میلنگم. برای همین هم پارسال که اولین امتحان قلم چی داشتیم, قرار بود از اعلال ها سوال بده ،مجبور شدم قبل ازمون چند بار قسمت اعلال عربی ایاد فیلی رو بخونم والبته خدا رو شکر تونستم 100 بزنم.:20:
عربی دو سختتره از عربی 3 به نظر من . فقط میگم عربی 3 قسمت اعلال پدر ادم رو درمیاره.:13:
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
راستی بچه ها ،فکر کنم ساعت 8و نیم شبکه اموزش میخواد مهندس مهربان رو بیاره.:20:
اقا ببخشید من دوباره این سوالو میپرسم من این کتابا رو میگم بگید خوبه یاعوضش کنم؟
فیزیک:گاچ سفید +قلمچی ابی
ریاضی:گاج سفید+قلمچی ابی
زیست:گاج سفید ...میدونم باید خیلی سبز بگیرم
شیمی:مبتکران تست+گاج سفید
زمین هیچی ندارم ولی همیشه بالای 80 میزنم بعضی وقتها هم 100
دینی:گاج سفید
ادبیات:گاج سفید واسه تست و سبز وقلمچی ابی
زبان :گاج تمرکز لغات و سفید
عربی :گاج سفید.....دچار مشکل هستم
به نظرم شما پیش تجربی هستی نه سوم.اره؟نقل قول:
نظرات من:
برای فیزیک از فیزیک انتشارات سبز استفاده کن.و فیزیک پایه گاج سفید .فیزیک3 : انتشارات سبز یا مبتکران کمانگر
شیمی همون مبتکران تست کارت رو راه میندازه.
برای دینی شدیدا توصیه میکنم از گاج سفید پرهیز کنید. فقط وقت تلف کردنه.به نظر من همگامان دینی از همه بهتره.
ادبیات مبحثی باید بخونی :
قرابت معنایی : هامون سبطی (انتشارات دریافت)، ارایه : رمزینه ،کلک معلم تاریخ ادبیات : کلک معلم، املا و لغت کنکور: هامون سبطی (انتشارات دریافت)
+ کتابهای گاج سبز برای دوم و سوم و پیش(جهت تسلط روی کتاب درسی)
زبان : کتاب مبتکران . + درک متن به زبان ساده مبتکران
عربی : گاج سبز برای تسلط روی کتاب درسی + عربی به زبان ساده ،مولف : ایاد فیلی (مبتکران)
بقیه رو نمیدونم چون ریاضیم.
بله درسته من تجربی هستم کنکورم دارم دینی همگامان درسنامش کمه؟نقل قول:
بعدش فکر نمیکنید اید فیلی یه خورده ترسناکه؟
خیلی زیاده
زیست خیلی سبز خوبه؟
یا همین گاج سفید
راستی دستت واقعا درد نکنه دمت گرم:46:
زیست سبز فکر کنم بیشتر فروش بره ،فکر کنم. از کس دیگه ای باید بپرسی .نقل قول:
این کتاب ایاد فیلی خیلی عالیه . همه مبحث ها رو یاد می گیری شاید در حد تسلط. من که خیلی تا حالا ازش سود برده ام . در یک پست من کامل توضیح داده ام :
. درسنامه ی همگامان همون طبقه بندی کتاب درسیی ولی خیلی بهتر . جاهایی که مهمتره رو پررنگ کرده . پیام ایه ها و بعضی ابیات رو نوشته. البته نه اون پیامی که من و تو زودی میفهمم. کاملا مفهومی . در حد این که خیلی جا هامن اصلا نمی فهمم چه ربطی داره به ایه!!. تستاش خیلی خیلی مفهومتر از گاجه. از گاج فید برای دینی فورا دور شو. دینی همگامان باید حسابی رو تستاش فکر کنی تا بتونی بزنی. بعد تستهای تالیفی میایی سراغ تستهای کنکور و سنجش . اون وقت برات تستهای کنکور راحتترن.بعضی جا ها از نکات و سوالات ترکیبی استفاده کرده. مثلا پیش رو به سوم ربط داده و یه نکته یا سوال دراورده.البته نمیگم کتاب بی نقصیه و باهاش میشه دینی رو مسلط شد کاملا ولی به نظر من از کتابهای دینی دیگر بازار سرتره.پاسخ نامه اش هم کلیدیه.کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5641415&postcount=6624
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
برای زبان مبتکران هم توضیح داده ام:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5641939&postcount=6625
اقا دمت گرم خیلی مردی من حتما میرم این زبانو میگیرم ولی عربی رو نمیتونم بخونم اونقدو چون وقتشو ندارم من باید زبانو خیلی قوی کنم عربیم فعلا خوبه اون کتابی که شما گفتید واقعا عالیه ولی نه واسه من چون شرایطم فرق میکنهنقل قول:
اقا بازم مرسی شرمندت شدیم تا بعد خدانگهدارت:46:
به نظر من دوستانی که زبانشون متوسط به بالا هستند
اصلا کتاب های اناری را نگیرند
تست های سطح یک که خیلی خیلی آسونه فقط وقت تلف کردنه
سطح دوشم بدک نیست ولی خیلی کمه
به نظر من برید تو کار کتاب هایی آزمون های جامع دارند
مثل چهل آزمون نوبل و ......
من که اناری را خریدم پشیمون شدم البته قواعدش را خوب توضیح داده
دوستان اگر کتاب هایی را که آزمون دارند و از کل کتاب های زبان سوال داده می شناسید لطفا معرفی کنید
نقل قول:
دشمنت شرمنده عزیز . در ضمن میلاد هستم شما؟.:46:
راستی یادم رفت برای زبان فارسی بگم به نظر من کتاب همگامان کتاب خوبیه . البته کتاب زبان فارسی هامون سبطی (اننتشارات دریافت) هم طرفدار زیاد داره. من که همگامان رو دارم و راضیم. البته هرکدومو که دوست داری میتونی بخری.
اگه فقط برای عربی همون عربی ایاد فیلی رو هم بخونی ،عربیت قوی میشه. گاج سبز ، اون "تجزیه و تحلیل "و "عربی را چگونه ترجمه کنیم؟ "، در اولویت بعدی باید باشه به نظر من و در کنار عربی به زبان ساده ایاد فیلی خونده بشن.
نقل قول:
اتفاقا به نظر من اگه کتابهای شهاب اناری رو مسلط بشی ،درصد زبانت در کنکور ،خیلی بالا میره. مگه نخوندی نوشته تستهای درجه دو مال داوطلبان کنکور زبان و کسانی که میخواهن بالای 90 بزنن.مگه مجبوری خیلی بیشتر از سطح کنکور کار کنی زبان رو؟!
قبول دارم تستهای سطح 1 ش برای کسانی که زبانشون خوبه ،اسون وشاید هم خیلی اسونه (مثلا شاید تو 100تست سطح 1ش ،یکی رو غلط بزنم) اما کنکور هم از همین ها میاد خیلی وقتا.کافیه یه نگاهی به تستهای کنکور هر درسش بندازی.
باز هم تاکید می کنم به همه : اصلا زبان رو دست کم نگیرید. این همه میرن کلاس زبان و کلاس های کنکور و این همه کتاب های انگلیسیو میخونن اما تنها یه نفر تونست در کنکور 88 زبان رو 100 بزنه.
آقا واس زبان فارسی به نظر من دو جلد دکتر سبطی یکم وقت گیره! ایده ی بهتر اینکه زبان فارسی 1، 2 و 3 رو کامل تموم کنید یعنی طوری که هیچ نکته ای نمونه تو کتاب درسی و یه کتاب 5 بحث زبان فارسی (نشر الگو) هم بذارید تنگش به جرات میتونم بگم میتونید هر 5 تست رو جواب بدید. در ضمن کتاب حجیمی هم نیس زود تموم میشه و وقت میمونه واس بررسی سراسری سال های گذشته...
موفق باشید
من کوچیک شما حسین هستمنقل قول:
دستت درد نکنه بابت جوابات دمت گرم
فعلا خدا نگهدارت:10::46:
فکر کنم شما در کنار کتابای گاج کتابای دیگه هم استفاده میکنی:46:نقل قول:
شیمی نیازی به گاج نیست/دینی همگامان بهتره/زبان خیلی سبز یا شهاب اناری/عربی گاج سبز رو هم استفاده کن
یه سوال از دوستان : واقعا می ارزه واسه سه سوال زبان فارسی (12%) دو کتاب رو بخونی ؟ {بخش غلط املائی رو حساب نکردم، چون اصلا به کتاب کمک آموزشی نیاز نداره ! امسال هم یه سوال شیوه بلاغی اومده بود که اونم نیازی نداشت به این چیزا ! }
اقا زبان فازسی یک دونه هست !!!!!نقل قول:
فقط سوم هست
راستی اره می ارزه همون 12 38% میکنه 50 خیلییی یا برای شما 88 رو میکنه 100:46:
سلام
كسي ميدونه اين انتشارات كوله پشتي براي رياضيات پايه (رياضي 2 و حسابان) كتابي چاپ كرده يا نه؟
یه کتاب چاپ کرده به نام ریاضیات پایه با طعم گیلاس که مهندس عباس مرادی اون رو تالیف کرده.نقل قول:
واقعاً هم کتاب عالی هستش من که خیلی ازش استفاده می کنم.
بعضي هاش براي كنكور لازم نيستن ولي به فهميدن مطلب كمك ميكنننقل قول:
نويسندههاش به نظر من نيازي ندارن اينكارو بكنن چون همه ميدونن كه اونها پزشك هستن و باسواد :31: