سلام دوست عزیز
جک روغن نزده . از مسافرت اومدم دیدم گردگیر پاره شده. چطوری میشه تعویض کرد
Printable View
سلام دوست عزیز
جک روغن نزده . از مسافرت اومدم دیدم گردگیر پاره شده. چطوری میشه تعویض کرد
بله درسته واشر سرسیلندر بایس تعویض شهنقل قول:
دوست عزیز من تجربم رو میگم که پیش هر کسی میبری ازش تضمین بگیر که مشکل هوا گرفتن حل بشه چون ممکنه از موتور مشکل باشه و طرف هزینه رو از شما بگیره و مشکل هم باقی بمونه چون واشر ربطی به موتور نداره و طرف واشرو عوض میکنه ولی مشکل از پیستونهاست و باز باید هزینه واشر و بازکردن سرسیلندر به علاوه باز کردن موتور رو بدینقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام
خودروي پژو ٤٠٥ داشبورت جديد آيا بلوتوث داره ؟ ممنون ميشم كسي راهنمايي بكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام، ماشین قبلی خودم یک سالی گردگیر کمکش پاره بود و مشکلی هم پیش نیومد، حالا تا نظر دوستان دیگه چی باشهنقل قول:
ولی اگر تصمیم گرفتید کمک رو باز کنید و فنر رو از کمک جدا کنید بسیار مواظب باشید، چون فنر تحت فشار زیادی هست و اگر بدون ابزار لازم باز شه بسیار خطرناک هست، حتما باید قبل از دراوردن فنر، ابزار مخصوص رو روش ببندید
سلام
خودروي پژو ٤٠٥ داشبورت جديد آيا بلوتوث داره ؟ ممنون ميشم كسي راهنمايي بكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر نکنم اون پارس هست که دارهنقل قول:
سلامنقل قول:
اگر نخوایم خرابی و هزینه ی تعمیر بیشتر بشه پس گردگیر پاره شده باید در اسرع وقت عوض بشه
گردگیرها همونطور که میدونین کار مهمی انجام میده . چند جای ماشین گردگیر داره:
• گردگیر پلوسها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که دو تا هست و بهش میگن پلوس داخلی و بیرونی . کارشون انتقال نیرو از گیربکس به چرخ هست . اگر پاره بشه گیریسهای توی پلوسها در اثر گریز از مرکز پخش میشه بیرون و شل و گل و شن میره توی پلوسها و پلوسها زود خراب میشه و هزینه ی تعمیر چند برابر میشه .
عکسهاش
• گردگیر جکِ هیدرولیک فرمان .
اگر پاره بشه شل و گل شن میچسبه به بازوی جک هیدرولیک و با تکان دادن فرمان این شن و گل میره توی جک و کاسه نمدش رو خراب میکنه و باعث نشتی روغن میشه و چه بسا روی بازو هم خط بندازه که دیگه با تعمیر درست نمیشه و کل جک باید عوض بشه . فقط به خاطر سهل انگاری و تعویض نکردن گردگیر خراب .
در تاپیک صرفه جوئی خودرو طرز ساختن گردگیر برای جک هیدرولیک با تیوب پنچر رو نوشتم که خیلی ارزان هست و احتیاج به باز کردن قطعات هم نداره . چند سال هم عمر میکنه
• گردگیر کمک
که نمیذاره گل و شن برسه به میله ی کمک وگرنه کاسه نمد کمک رو خراب میکنه و باعث نشت روغن میشه تا اینکه روغن اونقدر کم میشه که کمک انگار وجود نداره و ماشین روی دست اندازها عین یویو بالا پائین میشه و اگر چرخ هم بالانس نباشه اونوقت موقع حرکت , چرخ با سرعت زیاد میلرزه مثل توپ بسکتبال که بزنین زمین بپره بالا . این لرزش همه چیز ماشین رو داغون میکنه (لاستیک , بلبرینگ چرخ , جلوبندی , کمک , شاسی , اتاق , داشبورد , سیستم فرمان )
عکسهای گردگیر کمک پاره:
برای باز کردن کمک باید اول فنر تا حدی جمع بشه تا فشار از روی مهره ی نگه دارنده برداشته بشه تا بتونیم مهره رو باز کنیم و فنر رو برداریم و سپس کمک رو تعمیر یا تعویض کنیم
همونطور که گفتین ابزار مخصوصی لازم داره
معمولاً از این نمونه استفاده میشه
از این ابزار هم استفاده میشه
در ایران دیدم که بعضی مکانیکها بدون این ابزارها هم فنر رو درمیارند به این صورت که کمک فنر رو باز میکنند از روی ماشین سپس میذارند دذ جای مخصوصی زیر میز کار و دو تا میله محکم رو میذارند روی فنر و مکانیک خودش میشینه روی دو تا میله و با استفاده از خاصیت اهرمها فنر رو با وزن خودش فشار میده پائین و پیچ رو باز میکنه بعدش آروم از روی میله ها بلند میشه تا فنر آزاد بشه و دربیاد .
گردگیر کمک رو هم میشه با تیوب پنچر و چسب کفاشی ساخت . ساده , بادوام , , با کیفیت , بسیار ارزان
سلام من 2 روز پیش شلنگ بخاری ماشینم چیکه میکرد ضدیخ و اب رادیاتور ازش میریخت بردم پیش دوستم نمایندگی سایپا گفت بر یه کلیپس بخر بیار تا برات بزنم بهش من خریدم انداخت بهش الان دو روز گذشته امروز صبح رفتم بیرون برگشتم دیدم دوباره اون قسمت ضدیخ و اب رادیاتور ریخته چیکار باید بکنم من؟شلنگ رو عوض کنم؟؟؟یه شلنگ ریز دیگه همانند شلنگ V هم درست کنارشه اونم چکه میکنه اونم باید تعویض کنم؟مرسی
نقل قول:
عکس بگذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
احتمال داره لوله بخاری پوسیده باشه، و یا ایراد از خود رادیاتور بخاری باشه
سلام داداش رو ماشینم چادر کشیدم دیگه حوصله نداشتم برم باز کنم عکس بگیرم اینم عکس که مثل ماشین منه از تو نت پیدا کردم این شیلنگ بزرگه هست>>>نقل قول:
دوستان دو عدد کمک فنر براید پراید صبا مدل87 میخواستم چی پیشنهاد میدید بخرم و قیمت مرسی:n01:
احتمالا لوله های بخاری پوسیده شده و باید تعویض بشه،نقل قول:
اما دقت کنید که موقع بازکردن لوله ها، به رادیاتور بخاری آسیب وارد نکنید چون محل اتصال لوله های ورودی خود رادیاتور بخاری ،معمولا ضعیف ساخته شده و ممکنه فشار ناگهانی و بیش از حد و یا کج و راست کردن ، باعث شکسته شدن این لوله ها از محل اتصال به رادیاتور بشه که نهایتا باید رادیاتور بخاری تعویض بشه.
در مورد کمک فنر عقب پراید، اگر ماشین گاز سوز هست، باید از کمک فنرهای گازی/روغنی استفاده کنید و اگر گازسوز نیست همان کمک روغنی معمولی مناسبه.
مارکهای زیادی در بازار پیدا میشه که قیمتهای متفاوتی داره و اکثرا هم خوب کار میده، منتها نمونه های ساخت ایران بطور کلی چندان قابل اطمینان نیست و سعی کنین هر نمونه ای که خریداری میکنید حتما ضمانت هم داشته باشه.
قیمت نمونه های روغنی هر عدد حدود 45000 و نمونه های گازی روغنی از حدود 60000 شروع میشه.
در مورد لوله فکر نکنم چون شلنگ اونجایی که لوله بهش وصله ترک ترک شده همین مشکل رو با شلنگ V داشتم عوض کردم اوکی شدش فکر نمیکنم لوله پوسیده باشه مدل 87 هست
در مورد کمک فنر برا جلو میخوام قربان کمی روغن ازش در اومده نمیدونم عوضش کنم یا فعلا کار میکنه؟ اگر نه چه مارک و مدلی بخرم بهتره؟:n01:
نقل قول:
کمک فنر جلو هم مثل عقب همین وضعیت را داره ( روغنی ، یا گازی روغنی ) و از نظر قیمت هم با عقب یکی هست ( حداقل تا الان اینطوری بوده)
همانطور که گفتم ،مارکهای زیادی در بازار هست که خیلی از اونها خوب کار میده، منتها سعی کنید نمونه ای بگیرید که حتما ضمانت داشته باشه ( 1 هفته به بالا) و ترجیحا ایرانی نخرید که خیلی مشکل داره و بیشتر شانسی جواب میده.
من بیشتر دو مارک مانند ALSTER , KDS , فروختم و خیلی خوب جواب دادن، البته نمونه های دیگه هم هست که کیفیت خوب داره. توی بازار بگردید حتما مارکهای خوب هم پیدا می کنید
اگر توی دست اندازه صدای برخورد شدید از بخش جلو یا عقب ماشین میاد، یعنی کمک فنر نمیتونه به درستی کار بده و باید تعویض بشه، در غیر این صورت میشه هنوز استفاده کرد.
ممنونم لطف کردین نظرتون در مورد شرکتی سایپا چی هست؟اون دو مدلی که گفتید ایرانی هستن یا خارجی؟ قیمتاشون در چه حدوده و ساخت کجا هستن؟نقل قول:
چون تابحال نمونه های شرکت سایپا را از نزدیک ندیدم، دقیقا نمیتونم بگم چقدر کیفیت داره، و البته تا جایی که متوجه شدم شرکت سایپا قطعات خریداری شده را بسته بندی میکنه و به نام سایپا و شرکتی میفروشه که ممکنه ساخت هر شرکتی و یا کشور دیگه ای باشه.
دو نمونه ای که نام بردم هر دو ساخت خارج هستند ( بازار مشترک آلمان و تایوان با چین ) و قیمت مدلهای روغنی از 45 تومان تا 50 تومان و نمونه های گازی/ روغنی از 60 تا 70 تومان هست.
تصور میکنم بهتره اول با یک تعمیرکار خبره مشاوره کنید و اگر نیاز به تعویض کمک فنر بود، اقدام به تعویض کنید و البته با کمی جستجو در بازار و دیدن مارکهای مختلف کمک فنر نسبت به خرید مدل مورد نظر اقدام کنید.
ممنون مرسی راهنمایی بزرگی کردید :n16:نقل قول:
سلام
عزیزان من امروز به واشر کارتل شک دارم
تو افتاب روغن خوب میریخت ازش اما سایه که شد و هوا خنک شد دیگه روغن نریخت
راست میگن ، این کارتل میگن بخواد واشرش عوض کنه، بعدش فیلتر و روغن هم عوض کنم؟ یا هزینه اضافی هست؟
اتفاقا کمک ایرانی،انتخاب خوبی هست اونم زمانی که اکثر جنسهای پراید چینی و بی کیفیت هست...کمک فنر عظام(EZAM)که در اصل همون F.S (فراوری وساخت)هست چیز خوبی هست...هر کدامش هم حدود50 تومن هستنقل قول:
پیچش را تعویض روغنی محکم بسته؟شاید سفتش نکردهنقل قول:
تو افتاب روغن خوب میریخت ازش اما سایه که شد و هوا خنک شد دیگه روغن نریخت
راست میگن ، این کارتل میگن بخواد واشرش عوض کنه، بعدش فیلتر و روغن هم عوض کنم؟ یا هزینه اضافی هست؟
یک موتور شویی و زیر شویی کامل انجام بدید تا تمام جرمها و روغنها پاک بشه و بعد در طی چند روز دقت کنید که نشت روغن از کدام ناحیه آغاز شده؟نقل قول:
با این کار بهترین نتیجه بدست میاد و لازم نیست هربار بر اساس حدس و گمان و آزمون و خطا ، قطعات را تعویض کنید.
روغن موتور اگر نیاز به تعویض داشت، عوض کنید( بر اساس مقدار کیلومتر کارکرد) و در غیر این صورت از همان روغن مجددا استفاده کنید، همینطور ف ی ل ت ر روغن.
ظهر ها که هوا گرم هست روغن میریزه. جک زدم و رفتم زیر میشه گفت مطمئن شدم از واشر کارتل هستنقل قول:
خوب عزیز این چرا این طور میشه؟ یعنی چه عاملی رو رعایت نکردیم؟ ایا جنس واشر بوده؟ چون من همیشه روغن سطح کیفی SG و با فیلتر 3.5 ریختم و نه بیشتر
معمولا پیدا کردن محل نشتی روغن کار ساده نیست، اگر مطمین هستید از واشر کارتل هست که هیچ، اما اگر هنوز مطمین نیستید نشتی روغن از کجاست، روشی هست که گاه جواب میده، به این صورت که برید زیر خودرو و جاهای رو که حدس میزیند محل نشت روغن هست پودر بپاشید و بعد روشن کنید تا موتور گرم شه و ببینید روغن از کجا نشت میکنه، اگر روغن از بالا نشت کنه روی پودر یک رد خواهد افتاد. فقط دقت کنید یا حرکت نکنید یا اگه حرکت میکنید سریع حرکت نکنید که باد دوباره روغن رو به همه جا پخش کنه، روی آب هم نریدنقل قول:
اگر مطمین هستید از کارتل هست ممکنه دلیلش مسدود شدن شیر بخار روغن موتور باشه که باعث میشه فشار بالا بره و از جاهای که ضعیف هستن روغن نشت کنه
البته اگر دقیقا بعد از تعویض روغن بوده احتمال اینکه از پیچ تخلیه یا فیلتر باشه بیشتره، بهرحال تا زمانی که مطمین نشدید برای خودتون دردسر و هزینه اضافی نتراشید
مطمین هستید که روغن موتور هست و مثلا روغن گیربکس نیست؟ ماشین روغن موتور کم میکنه؟
سلامنقل قول:
من امروز یک شک کردم.
به نظرم از فیلتر روغن باشه. چون روغن عوض کردم بعدش این طور شد. ممکنه جنس فیلتر بد باشه یا خوب نبسته باشه ؟
چطور میشه مطمئن شد؟
سلام، اگر احتمال میدید از فیلتر هست ببرید پیش همون که روغن رو براتون تعویض کرد بگید براتون چک کنهنقل قول:
ممکنه فیلتر رو خیلی سفت یا شل بسته باشه، فیلتر رو باید با نیروی دست بست، ممکن هست واشر فیلتر جدید خوب آبندی نکنه، ممکنه تکه های واشر فیلتر قبلی هنوز مونده و فیلتر جدید رو بدون تمیز کردن نصب کردن که باعث نشتی شده، ممکن هم هست جنس فیلتر جدید خوب نباشه
با سلام
ماشین من پرایده مدل 89
امروز به مشکلی برخوردم توی همت بودم کولرمم روشن بود دیدم ضبط دو سه بار خاموش روشن شد بعد یهو خاموش شد دیگه روشن نشد همون موقع دیدم چراغ abs ماشین روشن میشه بعد 20 ثانیه خاموش میشه 1 کیلومتری امدم ماشینو خلاص کردم دیدم دور موتور روی 2 زدم دنده دو پامو از روی کلاج برداشتم ماشین خودش گاز میخورد ماشین به تپه تته نمی افتاد بازم امدم جلوتر دم پارکینگ شرکت ماشینو خاموش کردم هرچی استارت زدم دیگه روشن نشد که نشد صدای استارت جوری بود همون اول خفه می شد .هل دادم ماشینو زدم دنده روشن شد به زور اما اصلا گاز نخورد خاموش شد.
ماشینو گذاشتم توی پارکینگ 1 ساعت بعدش رفتم سراغش استارت زدم روشن شد.2-3 باری باز استارت زدم دیدم مثل صبح سر حال نیست(هنوز یه مشکلی داره)چراغ باطری که دقت میکردم یذره ماشین با زور روشن می شد
میخواستم بدونم تشخیص شما چیه؟
ممنون میشم زود جواب بدید عجله دارم
ممنون.
سلام دوستان
چند وقتی هست چراغ هشدار روغن ماشین روشن میشه! مداوم نیست ولی خب توی مسیر هی روشن میشه و چند دقیقه میمونه و دوباره خاموش میشه و دوباره روشن میشه
روغنم چک کردم پر بود و کم نشده بود
ماشین 111 هست و روغن برای اولین بار بهران پیشتاز ریختم:n15:تقریبا یه 3 هزارتا هم روش رفتم
ممنون میشم راهنمایی کنید اشکال از کجاست:n01:
سلامنقل قول:
چقدر روغن ریختید داخلش؟ با فیلتر؟
3.5 لیتر دیگهنقل قول:
آره همیشه همه فیلترارو عوض میکنم
قبلا ترن میرختم خیلی خوب بود این دفعه گفتم پیشتاز بریزم ببینم چطوریه:n13:
دوستان عزیز قبلا سوال پرسیده بودم برا کمک فنر ماشینم الان پرسیدم از 100 جا فروشنده میگن مارک ازام خوبه جفتی 120 میدن پراید 2 عدد جلو
نظر اساتید چیه بخرم این مارک رو؟
سایت داره این شرکت ازام؟ لینک میدین لطفا؟
به نظرم فیلتر روغن رو چک کنید.. خوب بسته شده باشه .. کم هزینه ترین راه و ساده ترین هستنقل قول:
اگر نشد بحث هایی مثل دمای بالای روغن و فشار زیاد اون هست..
سلام
ماشین پراید انژکتور مدل 83، روشن کردم بعد چند دیقه کولر خواستم بگیرم که خاموش شد! برق کل ماشین قطع شد، جعبه فیوز و سه فیوز باتری و خود باتری رو چک کردم مشکلی نبود به نظرتون ایراد چیه؟ مرسی
اقا من فهمیدم تقریبا مشکل از دیناممه
امتحان کردم :ماشینو روشن کردم سر باطری + برداشتم ماشین بلافاصله خاموش شد اما این سوالو دارم الان چه کنم؟
امکان داره اتصال بدنه خوب ارتباط برقرار نکنه، اون سیم ضخیم منفی که از باتری به بدنه و موتور وصل شده رو هم روی باتری و هم روی بدنه و موتور باز کنید خوب جاش رو تمیز کنید و دوباره محکم ببندید، قطب مثبت باطری رو هم چک کنید، اگه مشکل برطرف نشد ممکنه جای دیگه اتصال بدنه ضعیف شده باشه، اینجور مشکلات برقی معمولا زمانی پیش میان که اتصالات بدنه به دلیل کثیفی یا لقی ضعیف میشننقل قول:
دینام اگه مشکل داشته باشه چراغ باطری روی صفحه امپر روشن می شه، احتمالا همون مشکل اتصالات هست که گفتم، برای تست دینام اگه امتر دارید بذارید رو 20 دی سی و بعد از تمیز کردن قطب های باطری ماشین رو روشن کنید و امتر رو بذارید روی باتری، ولتاژ خروجی دینام باید بین 13.5 تا 15 باشهنقل قول:
ذقیقا بعد از تعویض روغن اینطوری شد؟ اگه روغن فول هست احتمال زیاد سنسور فشار روغن مشکل پیدا کرده باشه, ممکنه هم هست پمپ روغن ایراد پیدا کرده باشه, این اختمال هم وجود داره که هم هیچ مشکلی نباشه و فقط چراغ اتصالی داشته باشهنقل قول:
ولی حتما بش برسید، اگه موتور بدون فشار روغن لازم کار کنه امکان داره یاتاقان بزنه که با خرج بسیار سنگینی کل موتور باید پیاده شه
حذف شود ....نقل قول:
کسی نمیدونه؟ باتری خالی کنه پشت امپر روشن میشه؟نقل قول: