برای ما هم این طوری شده شب از 1:30 وصل میشه سرعت هم افتضاح شده . قبلا شاتل داشتم بهتر بود به نظرم . کرج هستم
Printable View
برای ما هم این طوری شده شب از 1:30 وصل میشه سرعت هم افتضاح شده . قبلا شاتل داشتم بهتر بود به نظرم . کرج هستم
جان ؟ مگه آسياتك هم مثل شاتل بساط محدود كردن شبانه راه انداخته ؟! خدا به خير كنه ، من كه دو سه هفتست شبانه دان نداشتم جريان چيه ؟ آسياتك هم محدود ميكنه ؟نقل قول:
اگه میخواستن درست کنن این قطعی های پشت سر هم رو درست میکردن :46: و اینکه من افت سرعت داشتم بعد 2 هفته درست اینم همینطوری :46:نقل قول:
منم کرج هستمنقل قول:
من الان 2 مگ سرعت دارم ولی تو یک ماه با این محدودیت 10 گیگم دانلود نمیتونم بکنم
ولی قبلا با شاتل 128 ماهی 35 گیگ دانلود داشتم
پس شاتل هم محدود کرده:13:.منم تازه از صبا اومدم آسیاتک.صبانت هم افتضاح محدود کرده بود که مجبور شدم بیام اسیا حالا راضی ترم.حداقل شبی 1200مگ دانلود میکم(شاید از یکشنبه به بعد بیشتر هم بشه:5:)نقل قول:
فکر کنم دلیل این همه محدودیت انتخابات باشه.نظرتون چیه؟
---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
خوشبختانه من که تو این 2هفته قطعی نداشتم.شما تا حالا با مرکز مخابراتی رجایی صحبت کردین؟شاید اشکال از اونجا باشه.نقل قول:
آقا سرعت افتضاح هست تو كرج ... جريان چيه ؟
سرعت حدود 40 تا 50 هست اونم با 4 تا لينك در حال دانلود ... ديگه بيش تر نميشه قديم زير 120 نميومد ...
با پشتیبانی تماس گرفتم میگه:من که عمرا دیگه این ISP بمونم 10 روز دیگه تموم میشه خدارو شکر:19:نقل قول:
با سلام رویس های شبانه رایگان می باشد و با سرعت واقعی سرویس نمی توانید استفاده کنید
میزان دانلود شب گذشته سرویس کیمیا 2 مگ تهران امامت 865 مگابایت
سرعت هم اکنون (11صبح شنبه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساله ای که هست دوستانی که 2 مگابیت داشتند و شبی نزدیک به 5 تا 6 گیگ دان می کردن سخته تحمل این قضیه که دیگه نمی شه ! و از طرفی مدام با خودشون کلنجار می رن که شاید درست شه ! شاید فلان شه ! و از طرفی دوستانی که سرویس 2 مگ می بندن در اقلیت هستن ! اکثرا می گن نهایتا 512 کفایت می کنه ! پس زورشون به راحتی به این گروه که بنده ام یکی از این افراد هستم می رسد !!!!! :9:
درست شد که شد ! دوره ام نزدیک به 20 روز مونده !
اگر دیدم مشکل داره 99 درصد شرکت رو عوض می کنم .
اینا خیلی خوشحالن ! کلی یوزر جدید بدون هیچ هزینه ی تبلیغی گیرشون اومده از بچه های لایـــــزر و به قولی ره 100 ساله رو 1 شبه رفتن.
حالا ما هم دیگه شارژ نمی کنیم ! اگر دوستان هماهنگ باشن سریع از این موضع پایین می آن !
از ماست که بر ماست !
جالبه اهواز که لایزر نداشت سرعت داغون ! حالا اونجا که لایزری ها هم اومدن دیگه چه خبر :41: من نه سرعت روزم خوبه نه شب خدارو شکر 5-6 روز دیگه میرم فسخ میکنم خیال خودمو راحت میکنم :40: پشتیبانی هم فقط بلده بگه فلان روز درست میشه ! :13:نقل قول:
آقا فقط با عوض کردن شرکت مسئله حل نمیشه
مسئله اون 35 تومنی که بچه های دو مگ دادن
من دقیقا شبی سرعتم کم شد که روزش پول رو واریز کرده بودم قیافه من اون لحظه :|
قیمت دو مگ 35 تومنه
دو برابر اونی که 128 داده که الان سرعتش با ما یکیه.
با 18 تومن (نصف این پول) 1 مگ پارس آنلاین میگرفتم که خیلی از این بهتره.
من با خود کشاورزی صحبت کردم امروز تمامی حرفای قبلیش رو عوض کرد کلا!
گفت شب یه چیز پیشکشیه و تا زمانی که بسترش فراهم باشه ارائه میشه گفتم خوب وقتی نمیتونید برای چی دو مگ ارائه میدید با دوبرابر قیمت نسبت به 128 میگه هنوز به من دیتایی (اطلاعاتی) ندادن که به شما بگم.
هر روز حرفشون عوض میشه من دیگه خسته شدم
من صبر می کنم اگر تا امشب درست نشد اگر بچه ها پایه بودن یه قراری میذاریم حضوری مراجعه می کنیم ، تعدادمون که حداقل 7-8 نفر باشه کارمون راحت تر راه میفته.
یعنی امروز اگر پایه باشین قرار فردا رو حتمی کنیم.
هر کی پایه است یه پیغام به من بده برای فردا.
ضمنا عوض کردن ISP مستلزم پرداخت هزینه اضافه (حداقل 10 تومن) و همچنین چند روز بی اینترنت بودنه.
نقل قول:
داشتن اعصاب راحت ارزشش بیشتر از 10 هزار تومان هست ! حس دست انداختن و دروغ گویی مسئولین این شرکت واقعا غیر قابل تحمله !
زنگ زدم می گه اصلا هیچ تضمینی نیست برای دانلود شبانه ! دیگه عملا هیچ حرفی باقی نمی مونه ! یاد گرفتن دیگه خیال خودشونو با این حرف راحت می کنن !
حالا ما هم خیالشونو راحت تر می کنیم !!
فقط اون 10 تومن نیست
هر چند خود آسیاتک 15 تومن میگیره ، برای من رو 40 روز طول کشید تا رانژه کنه یعنی عملا 40 روز اینترنت نداشتم جدای از اون 35 تومن هم بابت این ماه دادم که هیچیش رو استفاده نکردم.
حالا هر شخصی میخواد اعصابش رو ترجیح بده این به خودش مربوطه ، تا فردا سر یه عده دیگه رو کلاه بذارن و هر روز ممکلت گل و بلبل تر بشه. (یاد سیمین تو جدایی نادر از سیمین افتادم)
من حتما حضوری یه سر میزنم. (اگر هم کسی خواست بیاد با من هماهنگ کنه)
دقیقا . حاضرم 25 تومان هزینه نصب شاتل بدم . ولی در عرض 1 ماه فقط 1 ساعت قطعی داشته باشم تا اینکه روزی 1 ساعت اینترنتم قطع بشه :46:نقل قول:
تجربه نشون داده که صدای چه 1 نفر چه 100 نفر شنیده نخواهد شد ! و در عمل همان چیزی رخ می دهد که از قبل مهندسی شده است !نقل قول:
در مورد شرکت آسیاتک هم احتمالا صدق خواهد کرد !
شرکت شاتل هم که اوایل شروع کردن به محدود کردن کلی اعتراض و ... صورت گرفت ! چه شد ؟ برداشتن ؟ ! خیر حتی به صورت قانون Fair Policy هم در آوردن که حرفی باقی نمونه !
منم مرکزرجایی اهوازم ولی درکل بخوای حساب کنی اصلاقعطی ندارم.
شایدخطط نویزداره
پینگ بگیرببین درچه وضعیه.شایدخطط نویزداره
الان بااین وضعیت بدبا1مگ شبی نزدیک 1.5دانلودمیکنم
نقل قول:
اگر میخواید روی تجربه های بد زندگی کنید از فردا اگر یه تصادف تو خیابون دیدین دیگه از خیابون رد نشید جون ممکنه تصادف کنید.
من کارم رو خیلی جاها حضوری راه انداختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه هم نیفته حداقل خیالم راحته کم کاری نکردم
ضمنا اونا قرار نیست صدای مارو بشنون (مثل تلفن) قراره مارو ببینن!
راستی اینم بگم الان اگر زنگ بزنید بخش فروش بگید نت دو مگ ، میگن میدیم و بپرسید شب سرعتش چقدره میگن دو مگ
در مورد تشبیه ای که به کار بردید هیچ حسی ندارم ! و تقریبا ربطی به هم ندارن ! :31:نقل قول:
امیدوارم که به نتیجه برسید ! ;)
من با چند تا از مسئولین آسیاتک صحبت کردم !
یکی از اونا که خانم ذوقی نامی بود به بنده صراحتا گفتن که ما در دانلود شبانه مشکلی پیدا کردیم و تعداد کسانی که مشکل دارن زیاد هستن ! و تماس ها زیاد بود ! و خودش هم گفت که باعث ریزش مشترکین خواهد بود که داریم بررسی می کنیم که مشکل رو توی این هفته حل کنیم !!!!
حالا نمی دونم چقدر صحت داره !
ذوقی شمارش اینه 82144270 همکار همون کشاورزیه
هر وقت کشاورزی نباشه این جواب میده قاعدتا باید حرفشون یکی باشه ولی اینجوری نیست!
این ذوقی همونی بود که دو صفحه قبل نوشتم که گفته بود مشکل به خاطر انتخاباته!
ای بابا من که 2 ماه دیگه از قرار دادم مونده چیکار کنم
خیر سرمون 2 مگ گرفتیم پولامو انگار ریختم سطل اشغال
نه داداش . من قبلش شاتل بودم با خط معمولی هم قطعی نداشتم . الان هم 1-2 هفته پیش اومدن یه سیم مستقیم از توی حیاط تا تا خونه کشیدن که نه از کنار کابل برق عبور کرده نه هیچ چیز دیگه ! البته این بگم از دیروز تا حالا قطعی ها خیلی کمتر شده ! ولی باز هم 1-2 بار در روز قطعی داره . حالا قطعی هم درست بشه . سرعت چی ؟! شب و روز افتضاح :2::19:نقل قول:
اینو یادم رفت بگم
آخرین باری که صحبت کردم باهاشون این مسئولش گفت
یه سری کارهایی داشتیم می کردیم تو این یه هفته اخیر که مشکلات دیسکانکتی و قطعی های پیاپی حل بشه
مثلا خواستن ابروش رو درست کنن زدن چشمش رو ناقص کردن
ده روز از سرویس دو مگ میگذره بویی از دو مگ نمیاد تازه الان روزه.........آخه نمیتونی سرویس بدی چرا با آغوش باز سرویس میگیری موقع پول گرفتن خوبه موقع سرویس دهی.....
یه ذره آدم نیستن
بویی از انسانیت نبردن
آخه نمیتونی سرویس بدی چرا وقت و هزینه مارو تلف میکنی
همون انسان نیستید
یه ذره اگه وجدان داشتی
میگفتی الان سرویسی که میتونیم بدیم اینه
تو همین وضعیت مزخرفشون سرویسم تموم شد و این سرویس و گرفتم
موقع سرویس گرفتن
منو باز
بیا داداش گلم 1مگ
2 مگ!!!!
اگه بخوای 10 مگ هم داریم!!!!!
تو پولشو بریزی حله
تو 24 ساعت
وضعیت سرویس 2 مگ:
شبا که 64 هستش قربونش برم
روزا که هم اکنون باشه یه چیزی تو مایه های 128 تا 384 اگه خیلی حال بده تا بعد از ظهر
غروب به تا ساعت 24 هم که دیگه نوکرتم
هی قطع میشه
و بین 64 و 256 گردش میکنه
میگم مارو از لایزر بدون اینکه بهمون خبر بدن فرستادن آسیاتک و از این داستانا چه وضعیه
خرابه
داغونه
فلان
پرو پرو به من میگه اتفاقا مشکلات ما هم بخاطر ورود شماست!!!!
جالبه
برعکس شد ما شدیم بدهکار و آقایون طلب کار!!!
اولن اون لایزر غلط کرده درحالی که با ما قرارداد بسته و بدون اجازه ما، مارو منتقل کرده
دوما شما هم غلط میکنی پهنای باند نگرفته کاربر جدید میگیری بعدش... و سرویسای اسمی آنچنانی میدی بیرون
با یه مشت آدم بی شعور سروکار داریم
که یه ذره انصاف ندارن
وایسی نیگاش کنی حساب بانکیتم پرو پرو خالی میکنه بعد میگه چیه؟!!!!کاری داشتی.....
امید وارم هر چه زودتر درست بشه من الان 10 روز نیست سرویس 2 مگ گرفتم ولی فقط 1 رو فهمیدم 2 مگ چی :13::41:نقل قول:
الان زنگ زدم پشتيباني آسياتك ميگه سياست جديد هست تا همه از شبانه رايگان استفاده كنن !!! (آسياتك كرج)
سرعت شبانه رو گفت رو 256 ميبندن البته به نظرم بش تر بستن و نزديك 512 هست ...
گفت اين قضيه چيزي نيست كه حل بشه سياست شركت هست پس دو حالت داره يا بايد سرويس رو از 1مگ بكنم 512 چون ديگه صرف نداره پول الكي بدي واسه چي ؟!
يا اينكه بايد كوچ كنيم به يه سمت ديگه ...
ديشب 1.3 گيگ با بدبختي دانلود شد قديم راحت 3 تا 3.5 گيگ دانلود داشتم ...
آسیاتک کرج؟ کجا هست داداش؟نقل قول:
منم کرجم
نقل قول:من از لونا پارس گرفتم ولی پشتیبانیش هیچی نمیدونست شماره جای دیگه رو داد بعد زنگ بزنم دقیقا همین چیزا که دوستمون گفت رو به منم گفتننقل قول:
پول 2 مگ گرفته خط و دستکاری میکنه تا زنگ نزنی و سرشون داد بیداد نکنی یه حرکتی نمی زنن همینجوری نشستن...سرویس چلچله شون که تموم شد بعدش این کیمیا رو رزرو کردم بلکن سرویس خیلی بهتری باشه(4X) فرداش دیدم همون جوریه و هیچ فرقی نکرده!!! تماس گرفتم پشتیبان میگه.........اِ؟ جدا؟ خب وایسا آ آ خب حله برو حالشو ببر یه تغییراتی رو خط نازنین شما اعمال کردم ( ورداشت Limit ) که دیدیم بهتر شد(سرعت دانلود فقط نه آپ)......ولی هنوز همون چلچله هم نیست
جدیدا باز زنگ زدم گفت بابا تو محدوده شما پهنای باند اضافه کردیم ولی خب محدوده شما همیشه استفادش بالاست
آخه بی مروت معمولا وقتی شرکت میبینه نسبت به تواناییش توی یک منطقه دیگه نمیتونه کاربر بگیره وقتی تقاضا بدی میگه با عرض پوزش در محل زندگی شما تمام خطوط کاربری پُر می باشد و از گرفتن کاربر جدید معذوریم مگه اینکه برید تو رزرو...اونوقت اینا......
چی بگم والا........
اینا اونوقت ده برابر توانشون کاربر گرفتن
تو روی آدم هم میگن نمی تونیم سرویس بدیم........همینه....پیش میاد.......مشکل از شماست......دو روز دو هفته دو ماه صبر کن........حالا دو روز دیگه...... و و و و و و از هفته سوم فروردین تا امروز!!!!!!!
دوستان چند ساعته از ساعت 2.30 دقیقا لینک adsl من پریده برای شما هم این مشکل پیش اومده بعدا وصل بشه ؟ درخواست کارشناس کردم
الان با dial up اومدم خدا وکیلی عجب چیزی هست adsl پیر می شه ادم
از صیح تا حالا گوشیم و گذاشتم آپدیت بشه به اندروید 4 اینقدر سرعت افتضاحه تا الان هنوز داره آپدیت میشه قطع شد و 1 بارم شارژ گوشی تموم شد...الان یک روزه گوشیم خاموشه
تایم دیفالت سایت سونی 30 دقیقه است برای آپگرید gingerbread به icecream sandwich برای من فعلا داره میشه 12 ساعت!!!
توجه
دوستان تقلبی که در بخش شاتل شده است ! دوستان گل آسیـــــــــاتک هم گویا یاد گرفتن با ساخت اکانتینگ Fake رای دارن جمع می کنن ! و در نظرسنجی دارن این عمل را انجام می دهند !
تعداد رای گیری بالای سایت تا امروز صبح 88 بود و الان تعدادش به 125 تا می رسد ! که در 37 رای در یک روز ! که از این دوستانی که به عالی و خیلی خوب رای دادن تاریخ ثبت نامشان به 2 روز یا نهایتا 3 روز نمی رسد و هیچ پست ارسالی هم نداشتند !
خیلی جالبه !
تقلب دارن می کنن گویا !
آگاه باشید...
نظر سنجی مال امروز صبح :
و حالا نظرسنجی امشب !
دقیقا داستان منم همینه! مار از پونه بدش میاد در خونش سبز میشه!نقل قول:
من 3-4 سال پیش همین آسیاتک (آسیا چرت!) رو داشتم! انقدر کیفیت پایین بود ، قطعی و سرعت کم ( قیمت که بخوره تو سرشون!) و مشکلات عجیب DNS و از همه بدتر پشتیبانی افتضاح و پینگ تو باقالیاشون مجبور شدم عوض کنم! که بعد از شونصد ساعت پیگیری و زنگ بعد از دو ماه بی اینترنتی خطم رو آزاد کردن و رفتم لایزر گرفتم!
واقعا لایزر (در مقابل پدیده ای مثل آسیاتک!!) کیفیتش خدا بود! واقعا بدون قطعی و مشکل سرعت! تا همین دو هفته پیش هم استفاده میکردم و خوب بود خداییش!
از 2 هفته پیش دقیقا یکدفعه سرعت شبانه افت شدید پیدا کرد! کنترل پنل لایزر دیگه حجم دانلود رو ثبت نمیکرد و در واقع غیر فعال شده بود!
اول فکر کردم موقتی هست! تا اینکه یکدفعه دیدم اینترنتم قطع شده و همش روی صفحه اکسپایر آسیا تک میره!!!!
زنگ زدم لایزر تیریپ افسرده گفت که شرکت لایزر با آسیا تک ادغام شده و ^@$^@&@& و زنگ بزنید فلان شماره ! زنگ زدم 4 ساعت اشغال بود! ساعت 2 بعد از ظهر بالاخره گرفت گفت داریم ناهار میخوریم نیم ساعت دیگه زنگ بزن، تق! قطع کرد!! بعد که صحبت کردم دقیقا همین مزخرفاتی که به شما گفتن رو تحویل من دادن!
من بدبخت شانس که ندارم واقعا! هنوز وصل نشده هر 2 ساعت (طبق عادت قدیمشون) بی دلیل دیسکانکت میشه! DNS شاهکارش هم که تک چرخ میزنه روی بیشتر سایت ها! چه اعصابی از من خورد میکرد این اون دوران! خوشم میاد هنوزم هیچ تغییری ندادن تو تنظیماتشون! سرویس شبانش هم که گذاشتن رو 512 (لایزر خدابیامرز حداقل 1 مگ بود!) با اون پینگ افتضاح همیشگی! و اون پشتیبانی مزخرفشون هم که اصلا جوابگو نیست! زنگ میزنی انگار طلبکارن کم مونده فحش بدن!!
واقعا من نخوام از آسیاتک استفاده کنم کی رو باید ببینم؟!
جناب لایزر ما نخوایم شما ادغام شین باید چیکار کنیم؟! مخابرات مملکت صاحاب نداره مگه! خیلی کیفیت سرویسشون خوبه اومدن چهار تا شرکت آدم وار رو هم قورت میدن و بقول خودشون ادغام میکنن!
خلاصه تا آخر این ماه کاربرای لایزر کم کم متوجه کلاهی که سرشون رفته میشن! سرویس چلچله و چابک و چلغوز بزور به ملت فرو میکنن! هیچکسی هم نیست جلوشون رو بگیره!
من که دیگه نمیتونم این موجودات دزد رو تحمل کنم! موندم برم سراغ کدوم سرویس که بعدا اینا قورتش ندن!؟! .__.
دیگه وقتشه کوچ کنیم به یجا دیگه
آسیا تک بای بای
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
فقط گولمون زدن که 5 گیگ ترافیک بخریم.پولش حرومتون بشه
من واسه عید 3 ماهه خریدم نزدیک 90 تومن .
اما حالا قبل اینکه مدتم تموم بشه میرم سراغ یه شرکت دیگه حداقل پول کمتری میدم و حرص نمیخورم
اسیاتک که همش قطی داره با اون پشتیبانی مسخرش که همشون دروغگو هستن.
زنگ زدم پشتیبانی میگه مودم خرابه(حالا مودم دی لینک نو خریده بودم )رفتم مودم دوستمو گرفتم دیدم اونم همونطوره.
دیگه هیچ کس اسیاتک نگیره
لعنت به اسیاتک دزد!!!!!!!!!!!! ماله امشبه!!!!!!
سلام
اول اینکه به نظرسنجی نگاه میکنم همه خوب رای دادند می خوام بگم پس این همه قطعی و سرعت کم چیه؟؟ آقا من لایزری بودم و الان به زور آسایتکی شدم ... الان سرعت دانلود شبانه من 50 kbps اه و این یعنی فاجعه..دوستانی که رای میدن میگن این شرکت خوبه اعلام کنند از چه مرکز مخابراتی هستند ( من سعادتمند هستم) و ابن نکته رو هم ضمیمه کنم که دوست خودم تو همین منطقا است تا قبل از اینکه این داستان ادغام ها پیش بیاد 600kbps شبانه دانلود داشت..
یکی دیگه از ضعفای بزرگ این شرکت خاموش روشن کردن مودم سر ساعت 1 بامداده ، بچه های آسیاتکی واسه این قضیه راهکار دارند؟