سلام بچه ها من از اینترنت gprs ایرانسل استفاده میکنم.بیشتر وقت ها وقتی میخوام با یاهو مسنجر لاگین کنم این ارور رو میده که منو دیوونه کرده لطفا کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام بچه ها من از اینترنت gprs ایرانسل استفاده میکنم.بیشتر وقت ها وقتی میخوام با یاهو مسنجر لاگین کنم این ارور رو میده که منو دیوونه کرده لطفا کمکم کنید.
نقل قول:
این ارور بر میگرده به شبکه اینترنت شما و مشکلی که توش بوجود میاد
از طرف شرکت ارائه دهنده اینترنت گاها این مشکل پیش میاد که اغلب موارد برمیگرده به افت سرعت و پینگ بالا و در بعضی موارد هم پورت های یاهو مسنجر بسته میشه که باید از طریق فعال کردن پرو||کسی اقدام به signin کنید
یاهو 5 این امکانو داشت :41: از 6 به بعد برش داشتن نامردانقل قول:
چطوری بفهمیم یه ایدی توکدوم یک از رومها است؟تاماهم به اون روم بریم
دوستان من چند روزیه که یاهوم دیر لاگین میشه یا اررور میده ، توی ادد کردن و فرستادن عکس و Sharing هم مشکل داره و اررور میده
الان هم توی کنفرانس Txt ها نمیومد ، مشکل از چیه ؟؟ یاهو رو هم دوباره نصب کردم ...
-آیا امکان ره گیری یک فرد با دادن ای دی اون فرد به نیروی انتظامی وجود داد؟
نقل قول:
از پست زیر کمک بگیرید
بله ، البته بستگی داره موضوع شکایت چی باشه ؟نقل قول:
آیا امکان ره گیری یک فرد با دادن ای دی اون فرد به نیروی انتظامی وجود داد؟
طرف رو ره گیری میکنن ، از روی آی پی پیداش میکنن و ادامه ماجرا
--
Ship Storm من اون پست رو دیدم دیروز ، نه مال من فقط چند دقیقه بود ؛ یاهو رو باز و بست میکردم میومد ، باز اونطوری میشد
سلام خدمت همه دوستان
آقا این یاهو مسنجر من وقتی پیغامی میدم یا کسی بهم میده اصلا رو صفحه هیچی دیده نمیشه!!
یکی خودم 9 بود پاکیدم 10 رو نصب کردم بازم همین مشکل رو داره.
چکارش کنم؟
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهونقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
حتی اگه با و ی پ ی ا ن لاگین بشی؟نقل قول:
مرسینقل قول:
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو
حدس زدم از ویروس و این حرفا باشه ... کسپر رو زدم هیچی نگرفت ولی این یه 12تایی گرفت : دی
بازم ممنون :)
دوستان سلام
ممنون از این همه اطلاعات مفید و ممنون از این همه تلاش برای رفع مشکل دیگران.
من 1 سوال دارم که ممنون میشم اگه لطف کنید و جواب بدید.
من یاهو مسنجر ورژن 10 رو دارم.میخواستم ببینم چطور میشه 1 پرفایل جدید درست کرد؟
البته توی پروفایل میرم ِ اما نمیتونم پروفایل جدید بسازم.
پروفایل جدیدو واسه این میخوام که بتونم همزمان با چند تا id وارد چت روم بشم.
باتشکر
?نقل قول:
////////////////
اول برو به این آدرس "pulse.yahoo.com" لاگین شو، قسمت "account information" رو کلیک کن و بعد از وارد شدن به قسمت "account information" به بخش account setting برو و "manage your yahoo aliases" رو کلیک کن، در این قسمت میتونی پروفایل ها رو مدیریت کنی؛ با ذکر این نکته که با استفاده از چند پروفایل، نمیشه همزمان وارد یک room شد...:46:نقل قول:
جی تی ان ندارم من :46:نقل قول:
حتی اگه با و ی پ ی ا ن لاگین بشی؟
با نت معمولی رو میگم
سلام. من وارد روم که میشم voice وصل نمیشه و erorr میده. ورژن یاهو 10 و ویندوز هم 7
مشکل چیه؟
من 11 پرتابل رو داشتم.طی مشکلاتی که ویندوزم سرم اورد باز نمیشد و هی ارور میداد که من پاک کردم 10 رو نصبیدم که اونم باز ارورر میداد( قبلنا همشون درست کار میکردن) الان فقط 9ه که کار میکنه !
اروررش اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل از مسنجر 11 ه یا چی؟
دوستان من لیست دوستانم خیلی بهم ریخته هست
جدود دوازده گروه دارم و کلا بهم ریخته
میخوام اینارو کلا در چند
روه دسته بنده کنم
میشه یکی از دوستان که اینکارو کرده کمک کنه ؟؟
لیست دوستانم بالای 250 نفر هستن
خوب کمک در چه زمینه ای میخواین؟نقل قول:
من خودم حدود 970 نفر اد لیست دارم که تو چندین گروه مختلف با نام های جداگانه دسته بندی کردم بطور مثال :
P30WORLD
FRIEND
UNIVERSITY
FAMILY
HAMKARAN
OTHER
و ....
سلام
من یه مشکلی با یاهو دارم که اعصابمو خرد کرده
وقتی یاهو بازه و وارد یه بازی یا یه صفحه ی سنگین میشم بعد دوباره بر میگردم به یاهو یا یکی برام پی ام میزاره صفحه سفیده و من نمی تونم هیچ پی امی رو ببینم. حتی پی ام های خودمو که میفرستم. ( این قبلا بود)
الان هر وقت یاهو رو باز میکنم این مشکل هست.
تا دو سه بار برنامه رو ببندم و باز کنم همین مشکل هست تا درست بشه.
چی کار کنم؟
راه حل 100% رفع مشکل سفید بودن صفحه چت یاهو ( دوستان بهتره قبل از مطرح کردن سوال صفحه های قبل رو یک مروری بکنند!)نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
من موقعی که پیام (pm) میفرستم نمیتونم اونو توی صفحه بالائیش ببینم.پیامهایی رو ک برام میفرستن رو هم نمیبینم.
کسی میتونه راهنماییم کنه؟!
نقل قول:سلام
کافی بود یک پست بالاتر تون رو نگاه میکردید :
موفق باشید :40:
جدن ینی نمیشه کاریش کرد؟:41:نقل قول:
[/COLOR]نقل قول:
کسی جواب هپچ کدوم از این سوال ها رو نمیدونه؟
سوال اولو نمیدونم!نقل قول:
دومی هم ارشیو یاهو به صورت فایل dat ذخیره میشه میتونی از مسیر زیر بری برشون داری:
C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles\ID\Archive\Message s
اما اینا باید دیکد شن که اونم براش برنامه های مختلف هست مثل :Yahoo Message Archive Decoder و...
و البته سایت :میتونی فایلاتو سیو کنی هر وخ خواستی از این طریق ببینیکد:http://www.archive-decoder.com/
اما در مورد سوال اخر قبلا یه اندرلاینی خطه تیره ای چیزی شبیه این میوفتاد ولی تو مسنجر11 اصلن معلوم نمیشه یا به چشم من نمیاد.یکی در این مورد راهنمایی کنه منم موندم خودم
آخرین نسخه یاهو مسنجر چه شماره ایه؟
آخرین ورژن :نقل قول:
Yahoo! Messenger 10.0.0.1270
و بتا :
Yahoo! Messenger 11.0.0.1751 Beta
جواب سوال اول و دوم : شما اگر از V-q-N استفاده کنی پلاگین ها نصب میشن؛ برای ذخیره کردن متن ها میتونی از امکان جدیدی که به یاهو مسنجر 11 اضافه شده یعنی View Conversation History استفاده کنی و بعد از هر بار چت، متن ها رو، روی یک فایل متنی ذخیره کنی.نقل قول:
جواب سوال سوم : بعضی وقت ها که کسی رو Add می کنی قبول می کنه که ID شما هم در ADD List ش قرار بگیره که در این حالت هم شما و هم طرف مقابل ID همدیگر رو در ADD List تون دارین ولی بعضی وقت ها ممکنه کسی رو که ADD می کنی پیغام درخواست شما رو طوری قبول کُنه که فقط شما بتونین اون رو در لیستتون ببینید و طرف مقابل که میخوای ADD ش کنی تورو نبینه! که در این صورت اگر نخواست که با شما چت کُنه براحتی میتونه ID شما رو Ignore کنُه؛ و تو هم نمیفهمی. :46:
سلام
من موقعی که دارم چت میکنم وارد روم که میشم میتونم دو سه نفر رو اد کنم اما بعدش دیگه ادد نمیکنه پی ام هم نمیره ولی واسم پی ام میاد . تا دیسی نشم و دوباره کانکشن نسازم درست نمیشه اگه هم درست شد بازم همون مشکل بعد از دو سه تا اد به وجود میاد
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
سلامنقل قول:
شما نسخه یاهوت رو عوض کن.
شاید سیستم هم ویروسی شده یه اسکنی بزن آنتی ویروس رو هم آپدیت بکن.
من با نسخه ها قبلی هم این مشکلو داشتمنقل قول:
ویروس کش هم آپدیت شده هست
ویندوزو هم عوض کردم سیستم هم اصلا ویروسی نیست
دیگه باید چیکار کنم؟
نخندیدا:19:
من تابه حال تو عمرم چت نکردم!:18:
یکی از دوستان بگه این چت روم چیه و اصلا چطوری میشه با yahoo messenger چت کرد؟:31:
سرچ کن تو گوگل حتما هست. قبلا بودنقل قول:
نرم افزار یاهو مسنجر رو دانلود و نصبک ندینقل قول:
به سایت یاهو برید و یک اکانت Mail بسازید
نرم افزار یاهو مسنجر رو اجرا کنید و اون mail ای رو که ساختید وارد کنید و پسورد mail رو هم زیرش وارد کنید و دکمه sign in رو بزنید
در ضمن برای گفتگو با دیگران نیازمند mail شخص دیگیری هستید که قصد گفتگو با وی رو دارید
یکم توضیح کلی مطالب طولانی میشه
تاپیک زیر رو مطالعه کنید و فایل مربوط رو دانلود کنید:
سلام و خسته نباشید.
دوستان مشکل جدیدی با Yahoo Messenger پیدا کردم.
اینه که وقتی پی ام میدم، پی ام میره، اما تو صفه نشون نمیده. همچنین پی ام هایی که میاد. هرکاری کردم درس نشد؛ پاک کردمو دوباره نصبیدم، فولدر هاشو تو Application Data پاک کردم و...
مجبور شدم یه User دیگه تو XP بسازم تا درس شه. چیکار کنم؟مشکل از کجاست؟
سلام
مطرج کردن مسائل و سؤالات در مورد این نرم افزار در تاپیک زیر :
-----------------------------------
جواب سؤالتون :
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
آقا منم همین کار رو میکنم
مثل یه گروه جدید تحت عنوان گروه 1 درست میکنم و دوستان رو یکی یکی و یا چند تا چند تا انتخاب میکنم و میکشم داخل گروه جدیدی که ساختم .
همه چی اوکی میشه . ولی وقتی از یاهور خارج میشم و دوباره آنلاین میشم همه چیز مثل روز اول شده
میشه بگید کجای کار من مشکله ؟؟؟
شما یه دوستی رو از یه گروه بخواید به یه گروه دیگه منتقل کنید دقیقا چه کاری انجام میدید ؟
من خودم با drag & drop این کار رو انجام میدم و مثل شما میکشم و میندازم تو گروه مربوطهنقل قول:
این موردی که شما میگید که بعد از خارج شدن از یاهو دوباره مثل قبل میشه یکم عجیبه
پیشنهاد میکنم همه گروه ها رو پاک کنید و اد لیست ها رو مجدد از Address book اد کنید و در گروه های جدید قرار بدید
سلام دوستان يه مدت هست كه ياهو مسنجرم آنلاين نميشه آخرين نسخه هم دارم هر كاري ميكنم نميشه شما دوستان راهكاري سراغ ندارين
اين پيغام رو ميده چيكار كنم :