سلام
چطوری میتونم یه جدول رو از بالای صفحه شروع کنم تا پایین کشیده بشه؟ آخر آخرش. کل برگه a4 رو پر کنه از هر چهار طرف
Printable View
سلام
چطوری میتونم یه جدول رو از بالای صفحه شروع کنم تا پایین کشیده بشه؟ آخر آخرش. کل برگه a4 رو پر کنه از هر چهار طرف
سلام
وقتی اندازه صفحه رو روی آ 4 تنظیم میکنم.هر کادری رو که انتخاب میکنم موقع چاپ یه طرف کادر چاپ نمیشه البته با انواع تنظیمات حاشیه امتحان کردم نشد.البته موقعی که اندازه صفحه رو تغییر میدم (مثلا لیتیر) درست میشه مشکل کار کجاست؟
ممنون.
شما میتونید با تب مصرع های بیت هاتونو از هم جدا کنیدنقل قول:
برای این کار روی نوشته مصرع اول راست کیلیک کنید گزینه Paragraphرو اننتخاب کنید ودکمه Tab(سمت چپ پایین)رو بزنید
قسمتTab stop optionعددی رو که میخواهید مصرع دوم از اون شروع بشه رو وارد می کنید(از خطکش بالای صفحه کمک بگیرید) بعدSetوبعدOK
حالا کیلید Tabرو از کیبرد بزنید ومصرع دوم رو تایپ کنید
من فصل هاي پايان نامه رو نوشتم حالا مي خواهم براي هر فصل هدر جداگانه بزارم يعني هر فصل هدر خاص خودشو داشته باشه اما هدري كه براي يكي از فصل ها ميزارم تو همه فصل هاي ديگه هم تكرار ميشه. چيكار كنم:(((
به این لینک رفتم اما برای صفحه های زوج فرد گفته.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189129&page=3
نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه اما گشتم جایی دیگه پیدا نکردم
من میخام یه فایل pdf رو به ورد تبدیل کنم و ویرایشش کنم.یه pdf فارسی هست
با چه برنامه ای این فایل رو تبدیل کنم که نوشته ها قاطی پاتی نیاد؟
قبلا با یکی دو برنامه تبدیل کرده بودم اما نوشته ها قاطی میومد.
نقل قول:
تو همین تاپیک بارها در موردش سوال شده ...
باید سکشن ایجاد کنید.تو این پست آموزشش داده شده.فقط به جای شماره صفحه از هدر استفاده کنید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3741929&postcount=21
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
معمولاً این نرم افزارها فارسی رو ساپورت نمی کنن و برای همین تبدیلشون با این نرم افزارها کمی سخت و شاید غیر ممکنه !!!
بینشون میشه گفت بهترینها اینا هستن,می تونید امتحان کتید.
Adobe Acrobat X Pro Middle
e-PDF To Text Converter
Pdf grabber
---------- Post added at 12:45 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
سلامنقل قول:
اینو ببینید.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6342195&postcount=6526
نمی دونم این خطا چرا همش ظاهر میشه. اعصاب خورد کنه. لطفا راهنمایم کیند.
یه مشکل دیگه اینکه من چند تا جدول دارم که یه ستون اون فارسی با فونت نازنین و یه ستون انگلیسی با فونت تایم هست هر بار که یان خطا میاد و ریکاور میشه این جدول ها فونتشون به تایم تغییر میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا عکسو نشون نمیده این لینکه مربوط به عکس خطای پست بالاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://up.-------------.com/images/hciuqrv6i111wd786.jpg
سلام
یه مشکل برام پیش اومده وقتی تو WORD2007 شرکت یه تکست باکس اضافه میکنم و پرینت پریویو رو میزنم اون تکست باکسه دیده نمیشه اما وقتی همون کار رو تو کامپیوتر خونه میکنم درست نشون میده حالا به نظرتون ورد شرکت چه مشکلی براش پیش اومده و چطوری میشه درستش کرد؟ راستی چون نشون نمیده پرینت هم نمیکنه اما وقتی با فرمت HTML ذخیرش میکنم تو براوزر دیده میشه و پرینت هم میگیره!!!
لینک مشکل داره !نقل قول:
عکستون رو اینجا آپ کنید :
کد:http://www.up.--------.com/
سلام به همه دوستان عزیز
یک مشکل بسیار بسیار فوری دارم ممنون میشم کمکم کنید
می خوام یک جدول عرضی ( افقی ) بکشم منظورم اینه که برای دیدن متن داخلش باید صفحه کاغذ رو 90 درجه بچرخونید امیدوارم منظورم رو رسونده باشم اما تو word 2007 هر کاری میکنم فقط جدول رو عمودی میکشه و نیمیتونم مثلا کاری کنم که صفحه یا جدول 90 درجه بچرخه تا بتونم جدولم رو درست کنم... یک جا خوندم باید حتما از اکسل استفاده بشه !!! درسته ؟ من اصلا کار با اکسل رو بلد نیستم باید چیکار کنم ؟ تو همین word نمیشه؟
آموزش ساده واسه رسم جدول تو اکسل هم دارید ممنون میشم بدید فقط خیلی ساده و مبتدی باشه چو تا حالا تو محیط اکسل هم نرفتم !!1 ممنون دوستان عزیز
سلامنقل قول:
برید به word option>Display تو قسمت Printing Option تیک گزینه
Print Drawing Created in word رو بزنید.
سلامنقل قول:
تو ورد فقط با این روشها فکر کنم کاری که بخواید رو بتونید انجام بدید.
می تونید کل جدول رو انتخاب کنید و برید به تب Layout و Text Direction رو بزنید.
و یا جدول رو Cut کنید و از قسمت Paste Special با فرمت تصویر Paste کنید و در اینصورت با هر زاویه ای می تونید جدول رو بچرخونید.
مثل اینکه کسی نمیدونه؟!نقل قول:
ببخشید دوستان متخصص این مال چند صفحه قبل بود جا موند. کسی راه حلی نداره؟ آیا امکان پذیر نیست فایل فارسی رو با فرمت تکست با ویرایش راست به چپ طوری سیو کرد که تو نوت پد هم راست چین نشون بده نه چپ چین؟؟نقل قول:
مرسی
با سلام
دوستان محترم من یک فایل وورد نوشتم الان شده دیگه یک کتاب الان میخوام هدرش رو مثل کتاب بکنم. دیدید که مثلا شماره های صفحه در صفحه های ذوج سمت راسته و در صفحه های فرد سمت چپ یا بلعکس میخوام یک همچین کاری بکنم تو تنظیماتش راهی برای این کارهست ؟
مرسی از همه.
سلام دوستان
اگه بخوام یه فایل pdf که شامل عکس هم هست به word تبدیل کنم چه کار باید بکنم
نقل قول:سلام ،
با اجازه ی دوستان ...
در ورد 2007 از مسیر :
Insert>page number>bottom of page
که در این صورت شماره ها در پایین صفحه نمایش داده می شوند ، چپ یا راست چین بودن را همانجا می توانید در فرمت های پیشنهادی ملاحظه کنید.
البته می تواند بالای صفحه و یا هرجای دیگر صفحه که مدنظر دارید شماره ها را لحاظ کنید.
برای تفاوت صفحات زوج و فرد ؛ با فعال سازی header یا footer در صفحه ی فرد :
Design> different odd and even page
فعال سازی header یا footer در صفحه ی زوج:
Design>page number >bottom of page
در اینجا اگر شماره های صفحات فرد را راست چین بر گزیده اید ،این بار فرمت چپ چین را انتخاب کنید .
درود گرامیان،
احتمال می دادم سوالی که می خواهم بپرسم ، تکراری باشد اما هرچه جستجو کردم ؛ موردی نیافتم .
پیشاپیش اگر تکراری است و یا سهل الوصل خواهشمندم ببخشایید وچنانچه میسر است، ممنون می شوم راهنمایی ام بدارید :
چگونه می توان یک عبارت را در متن چندین فایل ورد 2007 جستجو کرد ؟سپاس
(امکانی که در ورد 2003 بود ... اما هرچه می جویم در ورد 2007 نمی یابم )
:11:
سلامنقل قول:
من Nitro PDF Proffesional دارم و بدون مشکل به ورد تبدیل میکنه.می تونید امتحانش کنید.
سلامنقل قول:
سوال قبلیمو که انگار کسی نمی دونست. حالا به یه مشکل دیگه هم برخوردم. من پایان ناممو با فونت بی. لوتوس. تایپ کردم. برای فاصله های کوچیک از ctrl + shift+2 استفاده کردم. مثلا در کلمه خانهها ، فاصله بین خانه و ها رو به ترتیب گفته شده زدم ، اما الان که نگاه می کنم، هر جا که این کلمات در پایان خط افتادند، مثلا همین خانه ها، خانه ته خطه و ها اول خط بعد! نگاه که کردم دیدم فونت فاصله رو تبدیل کرده به times News و کل پایان نامم این طوری شده. کسی می تونه کمکم کنه؟
در ضمن من فاصله های کوچیک رو با ctrl + _ نزدم. چون در این صورت خانه ته خط اول می افتاد و علامت _ می اومد و ها خط بعد بود.
لطفا کمکم کنید:19:
سلام
آقا تو ورد اگر بخوايم يه متن هميشه با فونتي كه ما ميخوايم باز شه بايد چه كار كنيم يا بهتر بپرسم وقتي ورد را باز ميكنيم فونت پيش فرضش رو ما تعيين كرده باشيم
ممنون
سلام بر دوستان عزیزنقل قول:
چند وقت پیش سوالی رو مطرح کردم و جوابی نسبتا کامل گرفتم ولی به هدف اصلی نرسیدم
هدف من از طرح این سوال این بود که وقتی نوشته ای فارسی رو که ممکنه توضیحات فارسی یک نرم افزار در اینترنت باشه رو در word کپی می کنم بعد از ذخیره به صورت right to left در بیاد ولی حتما باید یه بار select all و سپس right to left را کلیک, و بعد ذخیره کنم
احتمالا منظور منو فهمیدین
مننون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
فکر نمی کنم بشه دیفالت نوت پد رو به Right to left تغییر داد مگه اینکه هر بار تیک این قسمت رو بزنید.نقل قول:
---------- Post added at 06:55 AM ---------- Previous post was at 06:52 AM ----------
سلامنقل قول:
اگه منظورتون Compare هست که فقط میشه دو فایل ورد رو با هم مقایسه کرد و مطالب تکراری رو پیدا کرد...
ولی برای یه فایل میشه از Ctrl + F استفاده کرد.
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------
برای فهرست نویسی بهتره این پست رو ببینید.نقل قول:
سلام . دوستان چرا کسی جواب منو نمی ده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای ایجاد فهرست جداول در ورد 2007 یا 2003 مشکلی دارم. من اول برای کل مطلبم فهرست مطالب درست کردم. حالا که می خوام فهرست جدول درست کنم، تو caption که یک می زنم و اعداد دیگه رو پاک می کنم، پیغام میده که فهرست رو جایگزین کنه! چرا؟چطوری میشه فهرست ایجاد کرد و جایگزین نشه؟
خواهش می کنم اگه کسی می دونه بگه، همین طور برای ایجاد فهرست پیوست هم همین مشکل رو دارم.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2280847&postcount=13
---------- Post added at 06:59 AM ---------- Previous post was at 06:57 AM ----------
سلامنقل قول:
Ctrl + D رو بزنید و فونت مورد نظر رو انتخاب کنید و Default رو بزنید.
ممنونم. ولی من ایجاد فهرست مطلب رو بلدم. مشکلم اینه بعد از طی مراحل گفته شده در این پست، برای فهرست جداول، جایگزین فهرست مطلب میشه! ولی من می خوام جدا از فهرست مطالب، فهرست جداول یا پیوست داشته باشم.
ممنونم. ولی من ایجاد فهرست مطلب رو بلدم. مشکلم اینه بعد از طی مراحل گفته شده در این پست، برای فهرست جداول، جایگزین فهرست مطلب میشه! ولی من می خوام جدا از فهرست مطالب، فهرست جداول یا پیوست داشته باشم.نقل قول:
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:21 AM ----------
سلام
سوال قبلیمو که انگار کسی نمی دونست. حالا به یه مشکل دیگه هم برخوردم. من پایان ناممو با فونت بی. لوتوس. تایپ کردم. برای فاصله های کوچیک از ctrl + shift+2 استفاده کردم. مثلا در کلمه خانهها ، فاصله بین خانه و ها رو به ترتیب گفته شده زدم ، اما الان که نگاه می کنم، هر جا که این کلمات در پایان خط افتادند، مثلا همین خانه ها، خانه ته خطه و ها اول خط بعد! نگاه که کردم دیدم فونت فاصله رو تبدیل کرده به times News و کل پایان نامم این طوری شده. کسی می تونه کمکم کنه؟
در ضمن من فاصله های کوچیک رو با ctrl + _ نزدم. چون در این صورت خانه ته خط اول می افتاد و علامت _ می اومد و ها خط بعد بود.
لطفا کمکم کنید:19:[/QUOTE]
سلام
شاید سوالم تکراری باشه ولی شرمنده
من توی ویندوز سون ورد 2007 وقتی مینویسم کلمه ها رو درست مینویسه ولی کلمه ها قبل هم می چینه مثلا به جای (سلام خوبی می نویسه خوبی سلام )
سلامنقل قول:
زبان فارسی تو سیستم شما درست نصب نشده ...
زیان فارسی رو از قسمت Keyboard and language حذف کنید و این فایل رو دانلود و اجرا کنید.ببینید درست میشه.
کد:http://www.4shared.com/file/Kfm9Bu2b/Keyboard_Layout_Persian.html
سلام
دوستان کسی میتونه در مورد گذاشتن سر صفحه های متفاوت از هم مثلاً 10 صفحه به یک صورت و 10 صفحه با یک سرصفحه دیگر کمی بیشتر توضیح دهد من از روی آموزش سایت نتوانستم کاری بکنم.
لطفاً راهنمایی بیشتری بفرمایید خیلی لازم دارم
word 2007
اگه فایل آموزشی که فرشاد گذاشته ببینی مشکلت حل میشه، تو تاپیک:نقل قول:
آموزش حرفه ای word 2007 برای نوشتن پایان نامه
اما اگه فرصت نداری، این راهشه:
به ابتدای مکانی که می خوای سرصفحه فرق داشته باشی میری. بعد گزینه pagelayout بعد در قسمت pageset up می ری تو break ، در قسمت section break می زنی next page که با این کار مطالب رو به صفحه بعد میبره و جدا می کنه. حالا می ری تو همون قسمت دوم و رو قسمت بالای صفحه یعنی جایی که هیدر میاد کلیک می کنی تا فعال شه. در بالای صفحه گزینه link to previousرو غیر فعال میکنی تا رابطه ای بین این دو بخش نباشه. حالا روی هر بخش که باشی و سرصفحه بزنی، می بینی که فقط برای همون بخش سرصفحه میاد.
موفق باشی
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
وقتی برای جداول فصل ها، از طریق insert caption نام تعیین می کنم، چرا به جای شماره فصل، عدد 0 می زنه؟ یعنی به جای 4-2 میزنه 0-2؟!!!
وقتی برای جداول فصل ها، از طریق insert caption نام تعیین می کنم، چرا به جای شماره فصل، عدد 0 می زنه؟ یعنی به جای 4-2 میزنه 0-2؟!!!
سلام.چه جوری میشه تنظیم کرد اعدادی که تایپ می کنیم فارسی زده بشه نه انگلیسی؟(word 2007).راستی برای پاورقی ctr+alt+f رو زدم ولی نشد.
ممنون.
سلام دوستان
من بعداز کلی کار کردن تونستم headerهای متفاوتی را در یک فایل word به وجود بیارم الان یک مشکل دارم و اون اینه که
نوشته من سه تا فصل داره میخوام هر فصل یک header متفاوت داشته باشه البته فقط نوشته هاش، نه شکل header یعنی نوشته فصل اول با دوم و سوم متفاوت باشهم
من هر کاری کردم حتی اگر header ها متفاوت باشند اما نوشته را که می نویسم برای همه یک جور است
چه جوری نوشته ها را متفاوت تایپ کنم
متشکرم
برای اعداد به Options برین و Numeral رو بکنین Hindiنقل قول:
برای پاورقی هم همون شورتکات باید انجام بده:
سلامنقل قول:
خوب شما باید 3 تا سکشن ایجاد کنین و برای هر سکشن یه هدر
شما سوال من رامتوجه نشدین
من سه تا سکشن ایجاد کردم اما میخوام در داخل هدر مثلاً یک خط باشه که روش عنوان همان فصل را نوشته باشه
در واقع هر فصل با یک خط افقی که روش عنوان همان فصل نوشته شه
من سه تا سکشن ایجا کردم اما وقتی نوشته را داخلی یکی از آنها می نویسم داخل دو تا شکشن دیگه همون تکرار می شه که نمی خوام اینجوری باشه
شما اشتباه گفتین!نقل قول:
شما گفتین سه تا فصل نه سکشن!
برای اون، شما باید از قسمت زیر اون گزینه که فعال هست رو غیر فعال کنین:
سه عدد فصل، سه عدد سکشن، سه عدد هدر با نوشته های متفاوت