من تا ساعت 2 مشکلی نداشتم بعدشم که دیگه خاموش کردم گرفتم خوابیدم آخه 18 کیلو ارزش نداره PC روشن بمونه.نقل قول:
ولی الان سرعت خوبه:
Printable View
من تا ساعت 2 مشکلی نداشتم بعدشم که دیگه خاموش کردم گرفتم خوابیدم آخه 18 کیلو ارزش نداره PC روشن بمونه.نقل قول:
ولی الان سرعت خوبه:
سلام در واقع شما سرعت تشویقی ندارین چون سرویستون 512 باید شرکت 64 کیلو رو بده شما تو ساعات روز هم سرعتتون همین قدره ؟فکر کنم اگه شما 128 می گرفتی بهتر بود چون ظاهرا شاتل به 128 ها هم اندازه شما سرعت تشویقی می ده:11:نقل قول:
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟نقل قول:
بله شب و روز نداره...همیشه همینه...منم میخوام برای ماهه بعد برم 128 رو بگیرم.نقل قول:
سلام در واقع شما سرعت تشویقی ندارین چون سرویستون 512 باید شرکت 64 کیلو رو بده شما تو ساعات روز هم سرعتتون همین قدره ؟فکر کنم اگه شما 128 می گرفتی بهتر بود چون ظاهرا شاتل به 128 ها هم اندازه شما سرعت تشویقی می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اما میتونی واسه خودت حجم اضافه بخرینقل قول:
فقط یه سوال کسی قیمت 2گیگ حجم اضافه رو نمیدونه
و این اصلا با عقل جور در نمیاد نا محدود 15 تومن این ینی 100 در 100 سرعت رو روی 16 میبندن
که اگر کل 24 ساعت رو دانلو کنی از 1.3 گیگ بیشتر نمیشه:13:
خوب وقتی تو تعرفه هاشون نیست حتما نداره دیگه می تونی گیگ اضافه بخری البته اگه حجم کارت بالاست 256 با 20 گیگ ماهانه هم خوبه ولی من خودم حتما 128 نامحدود می گیرم 15500 :5:نقل قول:
دو گیگ میشه 5150 تومان.نقل قول:
آخه قبلا که پارس وی بودم همه سرویساش تو لیست نبود.گفتم اینم شاید اونطوری باشه.آخه 20 تا هم برام زیاده از یه طرفم که 256 و 128 تو سرعت فرقی باهم ندارن پول الکی دادنه.نقل قول:
درودنقل قول:
دوست من فکر میکنم این سرعت برای کسایی که دانلود ندارن فوق العاده هست منظورم کسای که همش وب گردی چک کردن میل و ف ی س book از این کارا که تو رشت تعداد اینطور مشترکا کم نیست مثل داداش خود من که همش میره ویکیپدیا:27:.نه برای ما ها که دنبال دانلودیم البته در مجموع هنوزم این سرعت اصلا جالب نیست :13:
بدرود
آخه وقتی سرعت دانلود پایین باشه سرعت باز کردن page هم به همون نسبت پایینه دیگه.نقل قول:
قبل از کاهش قیمت که 128 رو 30 کیلو در ثانیه بسته شده بودنقل قول:
اگه همون بمونه میشه
30*86400=2.53 گیگ در روز
هرچی زنگ میزنم اندیشه کسی گوشی برنمیداره؟:41:
سرعتارو آوردن پایین یا فقط برای من اینجوریه ؟
دوست عزیز آقای mailer
اون محاسباتی که شما انجام دادی در خوشبینانه ترین و بهترین حالت ممکنه ، باید ساعتهایی که سرعت کند می شه و حتی قطعی رو هم حساب کنیم تازه یه زمانهایی باید بگردیم دانلودامونو پیدا کنیم و وبگردی و کار همزمان با اینترنت در حال دانلود رو هم حساب کنیم خلاص همیشه باید 20% مینوس بگیریم دانلودامونو برای همه ISP ها
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
دوستان امروز فکر کنم اینترنت داغونه از صبح من سرعتم اومده پایین ؟ آیا واسه همه همینطوریه یا فقط منم ؟
زنگ زدم دفتر شاتل می گن سراسریه
دوستان دیگه هم مشکل دارن ؟؟؟؟؟
تایید میشه. سرویس من 512 و سرعت بین 30 تا 50 میچرخه. تلفن هم جواب نمیده...
مگه میشه قیمت اینقدر کم بشه اما سرعت رو پایین نیارننقل قول:
اقای baran1059
من امروز رفتم اندیشه و برای خودم و دوستم تمدید کردیم و همینطور افراد دیگه ای هم اومده بودن فقط میخاستم بگم اون محاسباتی که راجب ابونمان و مالیت کرده بودی اصلا درست نبور و حد اکثر برای سرویس نا محدید 500 تومن عواض گرفت و برای سرویس های دیگر خیلی کمتر
سرعت اینتر نت هم خیلی کمه در حد هیچی مثل اینکه اینبار قلاب یه ماهیگیر گیر کرده به کابل:31:
دوستان سرعت پارس خوبه..؟من كه قطعي زياد دارم..
چیزی که مشخصه مسیر ترانزیت بعد از قزوین مشکل دارهنقل قول:
ظاهرا باید مسیر Backup فعال باشه که خط اینقدر کند است
حداقلش میشه اینکه نواحی شمال و شمال غرب مشکل پیدا کردن
اشکال از فرستنده است به گیرنده های خود دست نزنید :31: البته امروزیش میشه به ISP خود گیر ندهید
به این میگن اینترنت ولایت مدار. از یکی از شهر های محبوب جهان اسلام رد میشه و سرعتشم چشم دشمن و صهیونیست هارو کور میکنه... :27: وکابل کشی شم به لطف "عَدالت" الهی از نوار غزه و بیت رهبری رد میشه... :5:
دوست عزیز من که نگفتم آبونمان رو اونجا حساب می کنن
اگه ایندفعه فیش تلفنت اومد یه نگاه بهش بنداز 2000 تومن بابت اینترنت کم می کنن برای 2 ماه ، من منظورم این بود ولی وقتی من با بچه هاب فروش شاتل صحبت می کردم گفتن ما این پول رو هم خودمون پرداخت می کنیم ، البته رقم زیادی نیست ما که پرداخت نمی کنیم :31: فقط خواستم اطلاعاتشو دستان بدونن
الان رفتم اندیشه تغییر سرویس دادم 256نامحدود گرفتم .
خط 727.
تا چند ساعت دیگه تست سرعت قرار میدم.
با تشکر.
هادی.
بچه ها من 10 روز دیگه اشتراکم از شاتل تموم میشه
اندیشه بیام یا پارس!؟
یه خط از پارس هم دارم البته
مرکز 3
حالا رو چی بیام!؟
حالم داره از شاتل خراب شده بهم می خوره
سرعت دانلود 256 نامحدود اندیشه سبز خزر :
سرعت در ابتدا :70تا80
بعد از دانلود چند میگ:40
:41:
دیگه حرفی برای گفتن ندارم.......................................
با تشکر.
هادی.
سلامنقل قول:
اگه یه تست speedtest هم بزارین خیلی خوب میشه
خط که هنوز نرمال نشدهنقل قول:
چیو تست میکنی؟
هنوز نوسان داره البته از صبح خیلی بهتر شده
این سایت که درست حسابی نشون نمیده سرعت رانقل قول:
من برای شما تست سرعت با دانلود منجر قرار دادم
تا امشب به روی جفت چشام تست سرعت با اون سایت هم میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه mailer جان من میدونم سرعت دیگه از این 40 بالا تر نمیره.نقل قول:
Downstream (Kbps): 1199
دیگه حرفی برای گفتن ندارم........................................ .:9:
:41:
با تشکر.
هادی
مثل اینکه اندیشه به جز قیمت ، سرعت هم پایین آورده. همچنین قطعی هم زیاد شده. قطع هم که بشه دیگه بر نمیگرده تا مودم روشن و خاموش بشه.:41::41:
مرگ بر اسرائیل :32:
مگه نامحدود نگرفتی ؟ پس انتظار بیش از 40 تا میشه بیجانقل قول:
دوست عزیز قضه اینجا با شهرستان فرق میکنه اینجا همه ی شرکت ها سر 1 کیلوبایت باهم رقابت میکنندنقل قول:
دیگه حرفی برای گفتن ندارم ......................................
:9::41:
باتشکر
هادی
راس می گه تازه 8 تا هم اضافه بهت دادن:46:نقل قول:
شما اگه یه نگاهی به قیمت نامحدود 256 و قیمت حجمی 256 بندازین میبینین که تفاوت زیادی باهم ندارن حتی 256 20gb از 256 نامحدود گرونتره به نظر شما این یعنی چی ؟ شرکت مگه دیوانست حجمی رو گرونتر از نامحدود بده؟نقل قول:
من حدث میزنم این یعنی تو نامحدود شما سرعت استاندارد میگیری ولی تو حجمی بیشتر از استاندارد بهتون میدن
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز .
و ممنون بابت همه محبت های شما تو این چند مدت که خدمتتون نبودم . :10:حداقل تو این چند ماه از دست نوشته های طولانی خلاص شدین . :46:
اما خبر ارزان شدن تعرفه اندیشه رو همه دوستان شنیدند که قراره از امروز اجرا بشه .
اشتراکم رو امروز تمدید کردم و تایید میکنم که نرخ های جدید امروز برقرار شدند . البته از چایی و نسکافه خبری نبود ! :5:
در مورد سرعت باید خدمتتون عرض کنم که برای من شبها سرعت بد نیست . البته از قبل کمتر شده و معمولا تا نزدیک 4 صبح سرعت تورنت حدود 50 میچرخه و از ساعت 4 تا 6 معمولا زیاد میشه و به حدود 100 میرسه . اما بزرگترین مشکل همون طور که دوستان عزیز گفتند نوسان وحشتناک سرعته ... تا حالا قطعی ارتباط نداشتم اما نوسان خیلی شدیده و بعضی اوقات سرور تایم اوت میشه و تا چند دقیقه هیچ اطلاعاتی رد و بدل نمیشه ... جالبه کانکشن قطع نمیشه اما اگه تو اون لحظات بخواین دستی دیسکانکت کنین معمولا تا چند دقیقه ( الی چند ساعت ) سرور اجازه لاگین شدن نمیده ... یا کلا ناک اوت شده !! یا ارور یوزر - پسورد میده و این مشکل هم معمولا تا صبح روز بعد خود بخود رفع میشه . همون طور که اساتید گفتند به نظر میرسه مشکل نوسان سراسری باشه ... قضیه قزوین رو هم باید جدی گرفت !! این دفعه کابل از قزوین رد شده ! :41:
اشتراک نامحدود اندیشه هم از نظر قیمتی فعلا انقلاب کرده !!! اما باید ببینیم دوستانی که عملا استفاده میکنند تست سرعتشون چطوره ... برای 128 اگر زیر 20 باشه به نظرم جالب نیست مگه اینکه کسی طعم سرعت 100 تا رو نچشیده باشه و یکراست از دایل آپ این سرویس رو بگیره ... اما اگه سرعت استاندارد کمی بیشتر باشه ( مثلا به حدود 30-40 هم برسه) به نظرم انتخاب خوبی خواهد بود .
نظر خودم اینه که این دفعه برای سرویس های نامحدود کاملا سخت گیری میکنن و نمیذارن سرعتشون بالاتر از استاندارد باشه چون در غیر این صورت به قول MESI این جدول قیمتها بی معنی خواهد بود ... این جدول داره با آدم حرف میزنه ! حرفش هم اینه که بیاین سرویس حجمی بگیرین تا بهتون سرعت تشویقی بدیم !!! نامحدود = سرعت استاندارد .
صبر می کنیم دوستان تست درست حسابی بگیرن نتیجش رو ببینیم .
این هم لیست قیمت اندیشه برا همه کسانی که حال و حوصله سر زدن به سایت رو ندارند :
خوش باشید .
تعرفه های جدید خدمات adsl شرکت اندیشه سبز خزر از روز 2 شنبه 1389/06/22
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 1 گیگابایت در ماه 95000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 3 گیگابایت در ماه 135000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 155000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 2 گیگابایت در ماه 155000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 5 گیگابایت در ماه 175000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 2 گیگابایت در ماه 175000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 5 گیگابایت در ماه 215000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 128kbps با ترافیک 8 گیگابایت در ماه 225000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 8 گیگابایت در ماه 265000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 6 گیگابایت در ماه 265000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 10 گیگابایت در ماه 355000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 355000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 256kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 425000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک 20 گیگابایت در ماه 555000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 512kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 1950000 ريال
اینترنت پرسرعت ADSL - 1024kbps با ترافیک نامحدود در 1 ماه 3500000 ريال
مودم ADSL مارك Comtrend- بیسیم 650000 ريال
birak عزیز تبریک عرض میکنم من که واقعا دلم برای نوشته های طولانیت تنگ شده بود
دوستان یه نکته ای اندیشه نوشته
تعرفه و نوع سرويسهاي ADSL شرکت انديشه سبز خزر در تمامي شهرهاي استان گيلاناتفاقا خودشونم تمامی شهرهای استان گیلان رو پررنگ کردن ولی عملا چه اتفاقی افتاده؟
اینکه وقتی وارد crm میشی قیمتی که برای شهر رشت در نظر گرفتن دقیقا همونیه که تو لیستشون هست ولی وقتی وارد شهرهای دیگر میشی مثلا لنگرود و لاهیجان لیست رو تغییر دادن و اونایی که تاپ هست رو حذف کردن مثلا من الان رفتم طبق لیستی که تو سایت اندیشه زده 512 =17500 رو بگیرم ولی میدونین چه اتفاقی افتاد ؟ گفتن این سرویس و چندتای دیگه برای تعداد زیادی از شهرستانها اعمال نشده و مخصوص رشت میباشد.
حالا من موندم دیگه چرا مینویسن تمامی شهرها . اندیشه فکر کرده ما .......
یعنی الان 128 نامحدود از 64 نامحدود من 4 تومن ارزونتره!!:18::31:نقل قول:
می گم قیمتای شاتل و پارس چطورن!؟
نقل قول:
ممنون جناب بیراک .دلمون تنگ شده بود براتون.
قیمت ها که ظاهرا خیلی خوبه .دیگه 40 تومن تو ماه نمیدم.احتمالا 512 با ترافیک 6 میگیرم.26500
فقط یه بدی داره و اینکه سرعت بالای 512 رو با محدودیت حجم ارائه نمیدن.این مشکل رو دیگه کی میخوان حل کنن خدا میدونه.
آقا کسایی که توو اندیشه مرکز 4 هستن، یه مقدار توضیح بدن که سرعت ، پینگ و قطع و وصلی چجوریه؟
ممنون
سلامنقل قول:
بیراک جان خوبی؟ :10:
کجا بودی تو این مدت سرعتت خوب بود دیگه اینجا سر نمیزدی کلک :46:
خط 3 بودی اگه اشتباه نکنم کلاً اوضاع اونور خوبه؟
اندیشه که فعلاً تو قیمت کولاک کرده با کولاکش شما رو آورد :31: حالا باید ببینیم سرعتش چطوریه
آقا از موقعی که ما گفتیم دان استریممون 2000 و سرعتم بالای 150 هستش انگار یکی ما رو فروخته و زیرابم رو زده باشه یا چشم زده:31:
دیگه دستمو داغ کنم به کسی اطلاعات بدم:27: عمرا دیگه از چیزی تعریف کنم:41:
گذشته از شوخی
من 2.3 روزه سرعتم پایین اومده
قطعیم زیاد شده.صبح ها به خصوص تایم اوت زیاد شده.پینگ همش بالای 600.700 هستش در حالیکه قبلا همیشه زیر 300 بودش
پارس انلاینم
تو این 2 سال و نیم اولین باره چنین چیزی میشه( البته غیر از دوران خاص که کل کشور و کل اینترنت مشکل داشتند )
سلام چند روزه سرعت من بهتر شده قبلا روزا بین 100 تا 110 و شبا بین 30 تا 80!
الان سرعت تو روزا حدود 130 و شبا نوسانش زیاده! 3 شب پیش تا 125 هم میرسید ولی اکثرا 60 تا 90 !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اندیشه 128 محدود مرکز 722