نخیر!!! روبن کجا تقصیر داشت؟ اون داور ... مقصر بود! دوتا پنالتی رو نگرفت!!!نقل قول:
همین بازی نیمه دوم رو جلو بارسا کنیم، میبریم خداییش! البته اگه این داور اونجا هم باشه، اینبار به نفع ما سوت بزنه:31:
نخیر!!! روبن کجا تقصیر داشت؟ اون داور ... مقصر بود! دوتا پنالتی رو نگرفت!!!نقل قول:
همین بازی نیمه دوم رو جلو بارسا کنیم، میبریم خداییش! البته اگه این داور اونجا هم باشه، اینبار به نفع ما سوت بزنه:31:
درسته داور که گند زد ولی روبن اصلا حرفه ای کار نکرد . اگه اخراج نشده بود شک نداشتم که میبردیم.
چرا اینکارو کرد. روبن رو جلوی بارسا نداریم. واااااای
من که دیگه دارم نا امید میشم از رئال فکر نکنم تو جام باشگاه ها به جایی برسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از سه ویا که مارو تو زمینمون مفتضح کرد ! :دي
لعنت بر این داور 2 تا پنالتی نگرفت این قدر هم بی جنبه بود که به خاطر اعتراض بازیکن اخراج میکنه
اگه روبن رو داشتیم حتما می بردیم
حالا اینو ول کن ! بازیکن نداریم هیچ روبن رو هم جلوی بارسا نداریم !!!!! یعنی خدا کنه به طور آبرو مندانه مفتضح بشیم ! :دي
روز به روز هم داره وضعیت بدتر میشه. تا کی میخواد این وضع ادامه داشته باشه؟؟؟
:42:
:angry::angry:
من از عکس تو امضای کسرا میترسم که نکنه هفته اینده برعکس بشه
به نظر من بجای شوستر کالدرون استعفا بده بهتره
تبریک می گم به خاطر باخت نزدیک ! خوب شد بیشتر گل نخوردیم !!!
در پي شكست برابر سويا
شوستر: منتظر واكنش مدير باشگاه هستم
خبرگزاري فارس: سرمربي رئال مادريد در پي شكست تيمش در برنابئو اعلام كرد كه آماده استعفا از سمت خود است
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، رئال مادريد در ادامه روند حركت نزولي خود اين بار برابر سويا در برنابئو تن به شكست داد تا سرمربي آلماني اين تيم بيش از پيش خود را در آستانه اخراج ببيند.
برند شوستر در اين مورد گفت: منتظر واكنش مديرعامل باشگاه هستم تنها او است كه مي تواند مرا براي استعفا ترغيب كند .من هرگز تحت تاثير روزنامه ها قرار نمي گيرم و سخنان بد خواهانم برايم مهم نيست.
سلام به همه...
ببخشید دیشب نتونستم بیام...کامپیوترم خرابه...
در هر حال به یک نکته اول اشاره کنم و اونم اینکه من میخوام زنگ بزنم صدا و سیما و بگم دیگه بازی های رئال رو پخش نکنن!بجون خودم هر وقت بازی رو پخش کردن ما باختیم!!
و در راستای همین موضوع بازی با بارسا هم پخش میشه...
پس در نتیجه پیشنهاد من اینه که یا صدا و سیما رو راضی کنیم که بازی رو پخش نکنن یا تا 2-3 هفته اینجا رو تعطیل کنیم!
چون بد میبازیم جلو بارسا...
دلیل این حرفمم اونا نیستن بلکه خودمونیم!
حالا کاری با تاکتیک و مربی و اینا ندارم بلکه مسئله نبود بازیکناست...خیلی مشکل داریم...
در کل تبریک میگم!: دی
می گم بی خیال این فصل ...
فکر ساله دیگه باشین ...
منظورت کثافت بود دیگه ؟؟ :دينقل قول:
واقعا تو مدرسه ضایع شدم کسافت شوستر بابا بیرون کنن این چه گهیه دیگه اه
الان فک کنید شوستر استعفا بده بعد کی می خواد بره جاش رو نیمکت برابر بارسا ؟؟
حرف درستیه همین شوستر رو مجبوریم تا آخر فصل تحمل کنیم و به جاش بازیکن بگیریم چون الان مربی درس و حسابی پیدا نمیشهنقل قول:
الان فک کنید شوستر استعفا بده بعد کی می خواد بره جاش رو نیمکت برابر بارسا ؟؟
نخیر!نقل قول:
وحید ملا نقطه گیر شدیا
وحید کماکان عزیز دل ماست! : دی :د ی
دیشب شهرستان بودم نتونستم on بشم....قصد داشتم بیام تو تاپیک عقده خالی کنم...........واقعا بچه گونه میبازیم....این چه وضعیه....نظرتون در مورد مربی گری بنیتز چیه؟
من موافقم .....:دینقل قول:
وقتي كه بازيكن نداريم و اونايي كه هم هستن گند ميزنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شوستر چه گناهي داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ونگر براي رئال افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ونگر يه مربي ترسويه جونگرايه كه به درد رئال نميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای چی ترسو ! اتفاقا تنها چیزی که نیست ترسوهه ! :دي اگه ترسو نبود که به جوونا بازی نمی داد !! :دينقل قول:
ونگر براي رئال افتضاحه ونگر يه مربي ترسويه جونگرايه كه به درد رئال نميخوره
منم بنیتز رو بیشتر می پسندم ! وقتی 13 تا بازیکن داریم لا کی می خواد متغییر بازی کنه ؟؟ :دينقل قول:
نه آرسن ونگر بهتره آخه بنیتز ترکیبش همیشه متغیر است
من عاشق بنیتزم . به خاطر همین متغیر بودنه که عاشقشم. مغزش فوق العاده کار میکنه نه مثل این شوستر مغز بادومی.نقل قول:
دیشب شهرستان بودم نتونستم on بشم....قصد داشتم بیام تو تاپیک عقده خالی کنم...........واقعا بچه گونه میبازیم....این چه وضعیه....نظرتون در مورد مربی گری بنیتز چیه؟
بنیتز هی هی بنیتز.
نبینم کسی پشت بنیتز بد بگه ها. :angry::angry:
اتفاقا بهترین حسن نترس بودنشه من که باهاش موافقم بنظرم یکی از گزینه های هستش که فوتبال زیبا ارائه میده و دفاعه خوبی برا تیم درست میکنهنقل قول:
ونگر براي رئال افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ونگر يه مربي ترسويه جونگرايه كه به درد رئال نميخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم بنیتز رو ترجیح میدم ولی برای سال دیگه الان که نمی تونیم بیاریمش
ونگر هم به درد رئال نمی خوره ونگر به درد تیم هایی می خوره که صرفه جو هستن
هانتلار 25 سالشه ها !!!نقل قول:
ونگر چون رئال جوون شده یه نگاه کنی میفهمی هانتلار / درنته /هیگواین / همین اسنایدر هم جای پیشرفت داره
ای بترکی!روزی 10 بار آواتار عوض میکنه!: دینقل قول:
هانتلار 25 سالشه ها !!!
-------------------------------
بابا بیخیال این مربیا...
ببینید علی دایی الان رفته مکه و کسی از فدراسیون اونجا نیست!میتونیم بریم و مخش رو بزنیم که بیاد مربی ما بشه!چطوره؟!بجون خودش(!) قهرمانمون میکنه!: دی
اله البده اگه بدونه اسپانیایی دوبت دنه !! :دطنقل قول:
بابا بیخیال این مربیا...
ببینید علی دایی الان رفته مکه و کسی از فدراسیون اونجا نیست!میتونیم بریم و مخش رو بزنیم که بیاد مربی ما بشه!چطوره؟!بجون خودش(!) قهرمانمون میکنه!: دی
چی میگه؟!؟!؟!؟!نقل قول:
اله البده اگه بدونه اسپانیایی دوبت دنه !! :دط
اقا یکی مارو ملتفت کنه!: دی
نقل قول:
چی میگه؟!؟!؟!؟!
اقا یکی مارو ملتفت کنه!: دی
البته اگه بتونه اسپانیایی صحبت کنه !! :دينقل قول:
اله البده اگه بدونه اسپانیایی دوبت دنه !! :دط
درسته ...... تو سایت Goal هم همچین چیزی هست .......
واو ! از این به بعد 2 تا راموس داریم ! امیدوارم جفتشون خوب کار کنن ! اگه رئال توی الکلاسیکو ببره راموس خیلی توی رئال جای خوبی واسه خودش دست و پا میکنه !نقل قول:
شوستر برکنار شد. از فردا خوانده راموس سرمربی تیم هست
تبریک میگم!
کالدرون ریده بود و با این کارش نشون داد که کلا احمقه!
کاری ندارم که راموس خوبه یا نه اما این موقع فصل تغییر مربی واقعا وحشتناک و خطرناکه...اونم در حالیکه با بارسای آماده بازی داریم...
امیدوارم فقط تحقیر نشیم...به هر حال تغییر مربی و پیاده کردن تاکتیک های اون مربی کاریه که زمان میبره...
اماده ی باخت به طرز وحشتناک هستیم ! توصیه می کنم این بازی رو تحریم کنیم و هیچ کی بازی رو نبینه !
برند شوستر استفا داد!/خوانده راموس سرمربی جدید شد
برند شوستر سرمربی آلمانی باشگاه رئال مادرید با توافق با سران باشگاه، از سمت خود استعفا داد.
این در حالی است که ساعاتی قبل خوانده راموس سرمربی سابق سویا بطور رسمی سرمربی جدید رئال مادرید شد.وی شش ماه بعدی را بعنوان سرمربی رئال کار خواهد کرد.مربی جدید کسی است که زندگیش را وقف فوتبال کرده است و...
دیگه حوصله ندارم ترجمه کنم!خودتون برید بخونید!
تویه سایت رسمی رئال هم یه بیوگرافی از دوران مربیگری راموس هم گذاشته شده که خوندنش بد نیست...
من میگم اصلا نباید تیم بازی کنه!نقل قول:
اماده ی باخت به طرز وحشتناک هستیم ! توصیه می کنم این بازی رو تحریم کنیم و هیچ کی بازی رو نبینه !
فوقش 3-0 بازنده میشیم و یخورده هم جریمه!اما تحقیر نمیشیم!
باز حالا جای شکرش باقیه که یه بازی آسون با زنیت داریم فردا و این میتونه یه شناختی از تیم پیدا کنه!و گرنه دیگه جدا یه شکست وحشتناک رو مقابل بارسا تجربه میکردیم...
راستی این شوستر هم چی گفته!:با این تیم و این دفاع ها، رئال مقابل بارسا شکست سختی رو تجربه میکنه!
راست گفته خوب !!!!!!نقل قول:
راستی این شوستر هم چی گفته!:با این تیم و این دفاع ها، رئال مقابل بارسا شکست سختی رو تجربه میکنه!
هی می خوام غلط املایی نگیرما !!! :دينقل قول:
یکم به اعصابت مصلت باش
من اگه از بارسا ببازیم می ام این جا همه رو کنترل می کنم ! :دي البته به یه شرطی ! اوول یکی منو کنترل کنه !! :دي
یه جوانمرد جدول لیگ و لیگ قهرمانان رو میزاره اوضاع رئال رو ببینیم.؟!!: دی
نبینی بهتره !!! :دينقل قول:
یه جوانمرد جدول لیگ و لیگ قهرمانان رو میزاره اوضاع رئال رو ببینیم.؟!!: دی
پارسال یادته خودتو کنترل نکردی به داور فحش دادی بعدش بن شدی ؟؟؟:دینقل قول:
فک کنم بازیه برگشت رم-رئال بود .....:دی
بچه ها خوانده راموس ديگه كيه؟ رئال چرا يه مربي بزرگ نمياره
اینقدر خرابه..؟!! : دینقل قول:
واسه نیوفتادن میجنگه..؟!! : دی
ای بابا..!
حیف شد..!!
دلمون خوش بود امسال یه خبرایی تو لیگ قهرمانان میشه..!