سلام اتفاقا دوست عزیز همچین سرعتی با این قیمت و بدون محدودیت هیچ جا پیدا نمیکنی من الان ۱ ساله فقط نامحدوداشو دارم و راضی ام با همین سرویس ۵۱۲ روزی ۵-۶ گیگ راحت میگیرمنقل قول:
Printable View
سلام اتفاقا دوست عزیز همچین سرعتی با این قیمت و بدون محدودیت هیچ جا پیدا نمیکنی من الان ۱ ساله فقط نامحدوداشو دارم و راضی ام با همین سرویس ۵۱۲ روزی ۵-۶ گیگ راحت میگیرمنقل قول:
ماه پیش کاربر دیگه گرفتن گفتن سرعت شبانه 2 مگ روی 250 هستنقل قول:
شما چند وقت پیش گرفته بودی؟پارسال که ارزون بود ؟ ماشا... چقدر تغییر سرویس میدی 1 مگ 256 و...
512 که 120 سرعت شبانه هست 1 مگ که همه میگن از 190 بیشتر نمیشه پس اگر 2 برابر هم حساب کنی بعید میدونم از 400 بیشتر بشه
نقل قول:
بهترین کار زنگ بزنید فن آوا ساعت و روز هم یاداشت کنید بگید من سرویس 2 مگ میخوام شبانه سرعت چند هست اگر خطتون وصل شد و اون سرعت رو نداشتین پول رو بهتون برمیگردونن
نقل قول:
سلام
من دو مگ محدود دارم. سرعت شبانه من 250 هست. بالاتر نیست.
نقل قول:
آره فکر کنم همین حرف هارو به شما زدم گفتم نامحدود بگیرید شما گفتین براساس نیازهام و استفاده نامحدود نمیخوام کلا شبانه فن آوا سرعت ثابت ثابت هست شاید 1 کیلو بالا پایین بشه 512 همیشه 120 1 مگ همیشه 190 هست پس این دوستمون که میگن سرعت بین 300 تا 500 هست مال پارسال قبل گرونی ها هست اگر نه 2 مگ هم 100% سرعت ثابت هست تقریبی نیست و نوسان هم نداره که بین 300 تا 500 باشه
کسی 1 مگ نامحدود با حداقل 43 گیگ دانلود داره؟ سرعت دانلودش چنده؟
2 سال کاربر فن آوام ولی چند ماهی تغییر شرکت دادمنقل قول:
برای سرویس 2 مگ میشــه
اون دوستمون هم 2 مگ گرفت چون خط شون کشش نداره حتما
وگرنه غیر ممکن هست :n01:
یه عکس از استاتوس مودمتون بذاریدنقل قول:
شما فکر کنم همونی هستید که خط تون تا 2 3 مگ کشش داشت :n10:
سرعت دانلودش 120 هستنقل قول:
و محدودیت به اسم حجم نداره اصلا :n01:
احتمالا قبلا اینجور بوده یا مرکز مخابراتی شما خیلی خلوت بودهنقل قول:
همونطور که دوستان گفتن 1 مگ محدود فن آوا سرعت شبانش فیکس 190 کیلوبایت 1 کیلوبایت هم اضافه نمیشه چون از اکانتینگ محدود شده
دو مگ رو دقیق نمی دونم احتمالا همون 250 کیلو بایت و 512 هم از 120 کیلو بیشتر نمیشه
نه دوست عزیز من در طول روز با سرعت 480 کیلوبایت دانلود می کنم. مشکل کشش خط نیست. شب ها رو 250 قفل می شه و بالاتر نمی ره. هر شب تا 4/5 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
قدیم شاید اینطوری بوده چون فن آوا کمتر شناخته شده نسبت به شرکت های دیگه و دیرتر به روز شده
واسه همین تا قبل اینکه یوزرهای شرکت های دیگه کوچ کنن باز بود و شب ها بیشتر هم میگرفت ولی الان اگه مرکز مخابراتی خلوت هم باشه نمیشه
چون خوشون گفتن مهم نیست روز رو چند ببندن خود اکانتینگ سرویس هر چی که باشه شب محدود میکنن
به صورت زیر
512 رو 1 مگ محدود میشه : سرعت نهایت با حساب نوسان 120
1 مگ رو 1.5 شب ها محدود میشه " با حساب نوسان 190
2 مگ هم رو همون مقدار با حسبا نوسان : 245/250
شیطــونه میگه این ماه 2 مگ محدود رو بگیرما :n02:
سلام
فناوا از لحاظ پینگ چطوره ؟؟ بدرد گیم میخوره؟؟(اگه ممگنه یه تست با 8888 بذارید)
سرویسهای 1 و 2 مگ محدود رو روی چند میبندن؟؟
سرویس 1 مگ نامحدود تا چقدر سرعت دانلود میده؟؟
من فیفا ۱۵ انلاین زیاد بازی میکنم. مشکلی نداره معمولا
دوستانی که سرویس 1 مگ دارن بالاخره سرعت شبانه 120 هست یا 190 ؟ :n36:
نقل قول:
پس فرق 2 تا سرویس 1 مگ نامحدودی که داره چیه که قیمتشون فرق میکنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Bu میشه Bronze Unlimitedنقل قول:
Gu میشه Gold Unlimited
که توی ضریب اشتراک فرقشون هست
مثلا 1 مگ Gu سرعت دانلودش تا 200 میره که از نظر قیمت 2 مگ Bu به صرفه تر هست :n37:
این بخش ترافیک مصرفی نمیخواد درست بشه؟ همش این پیام رو میده:
کاربر گرامی، متاسفانه نرم افزار در اجرای عملیات مورد نظر شما با خطا روبه رو شده است، لطفا با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
سلام دوستان من 5 سال پیش مودم نت گر گرفتم و وای فای نداشت و 5 ساله مشترک صبانتم و امروز رفتم نمایشگاه الکامپ خوزستان و کارشناس شرکت رو گفتم مودم چی بگیرم گفت مودم شما جنسش عالی هست نت گر امریکایی هست و حیف هست عوضش کنید بهتر هست روتر بگیرید و یک روتر تک پورت قرار شد چند روز دیگه برای نصب برای من بیاورند ولی موندم روتر بگیرم یا مودم وای فای ؟ گفت روتر 80 هزار تومانه .......... دوستان چه کنم .
سلام تو سایت فن آوا منم سوال پرسیدم کی این قسمت مشکلش حل میشه جوابش این بود: با سلام در حال حاضر این قسمت از سایت درحال انجام تغییرات و بازسازی میباشد و در اسرع وقت مشکلش برطرف میگردد. باتشکرنقل قول:
از دیروز سرعت دانلود به شدن نوسان پیدا کرده. و از سرورای خارجی نصف شده سرعت . من 2مگ نامحدود دارم سرعت دان از سرورای خارج از 100 بالا نمیره . جالب اینکه یه سری سرورای داخلی هم بدین شکله . دیروز پشتیبانی تهران میگفت مشکل داریم و بزودی حل میشه . اما الان که تماس گرفتم میگن مشکلی نیست!!!!
از دیشب ساعت 2 نت قطع بود تا همین الان!الانم که وصل شده سرعت بسیار کمه!
روتر برای چی میخواهید بخرید ؟ مگر میخواهید چند تا سیستم رو شبکه کنید؟نقل قول:
اگر کارتون فقط استفاده از اینترنت هست قطعا مودم وایرلس تهیه کنید :n01:
متاسفانه چند روزی هست سرویس های نامحدود افت کیفیت داشتند
دیشب پکت لاست خیلی شدید بود و سرعت هم نصف شده بود ....
عزیز سلام من 5 سال پیش مودم گرفتم مارک نت گر وای فای نداره و برای استفاده از تبلت و لپ تاپ خواستم مودم وای فای بگیرم رفتم نمایشگاه غرفه صبانت گفتم چه مودمی با سیستم صبانت هم خوانی داره کارشناس شرکت گفت هزینه اضافی ندهید و مودم شما حیفه روتر بگیرید هم هزینه ارزان تر هست و هم بهتره و من از قیمت ها آگاهی نداشتم الان می بینم مودم خیلی ارزون تره ... روتر به چه کارم میاد و 50 هزار بیعانه گرفتند و گفتند روتر 80 هزار تومانه تک آنتنه و نصاب باید بیاد نصب هم کنه ............ چی کنم .......نقل قول:
دوستان من مودم TPlink 8901 داشتم حالا مودم Dlink 2750u گرفتم که امکانات بهتر هم داره و دو آنتن هست خط با اون تا 6 مگ نشون میداد و لی با این مودم DLink به زور تا 4 مگ علت چیه ؟ مودم بی کیفیته یا ناسازگار ؟
بهتون دارند میندازند روتر برای کسی که فقط کار با اینترنت هست اصلا کاربرد نداره فقط پول اضافی دارید هزینه میکنیدنقل قول:
با همین هزینه بهترین مودم وایرلس رو میتونید تهیه کنید
احتمالا روی دستشون مونده به شما انداختند شما هم برید هزینه تون رو پس بگیرید :n35:
مشکل از مودم هست قطعا :n01: ممکنه که مودم تی پی لینک چیپ یا امکانی داشته که از نویز تا حدودی جلوگیری میکرده ولی مودم دی لینک ندارهنقل قول:
دوستان لطف کنید با پشتیبانی تهران تماس بگیرید و به وضع کم شدن سرعت سرویس های نامحدود و مشکل پکت لاست
اعتراض کنید ...
دوستان آیا در نامحدود شبانه شما هم افت سرعت دانلود دارید؟ از مشهد
من اعتراض کردم اومد با Team Viewer وصل شد یک فایل از سایت Php دانلود کرد بعد گفت سرعت که خوبه تازه بیشتر هم بهت داره میدهنقل قول:
بعد من قانع نشدم زد اینترنت مارو دو روز قطع کرد :n29:
دوستان الان نزدیک 36 ساعت هست نتم قطع هست یعنی دقیقا پنج شنبه شب ساعت 2 که خواستم شروع به دانلود کنم چراغ لینک مودم چشمک زن شد تا همین الان و زنگم میزنم میگن نویز داره خطط به نظرتون چکار کنم!؟
این نویز یعنی همینطوری الکی اونم ساعت 2 شب پیداش شد اونم بعد 50 روز بدون قطعی حتی 1 دقیقه؟
نامحدود 1 مگ فن آوا ، تو این چند ماه فقط 2 هفته پیش برای 1 ساعت سرعتم کم شد و پکت لاست و.. ، تا به الان چه در طول روز و یا شب مشکلی نداشتم
1 مگ نامحدود مخابرات هم دارم که تو این 1 ماه ، 7-8 بار قطعی داشته.
تهران - مرکز نبوت
سلام . من از مشترکان قزوین فن آوا هستم. حدودا 1 هفته هست که سرویس 512 تامحدود برنزی دارم. تو این مدت 7 روز هم حدودا 6 گیگ دانلود داشتم.
5 روز اول همه چیز خوب بود و DU Meter سرعت تراسفر رو بین 500Kb/s الی 520Kb/s مونیتور می کرد و سرعت دانلود با IDM هم بین 60KB/s تا 70KB/s بود.
متاسفانه الان دو روزه که در تمامی ساعات روز و در تمامی شرایط سرعت تراسفر مونیتور شده توسط DU Meter از 445Kb/s بالاتر نمیره و سرعت دانلود با IDM هم بین 50KB/s تا 60KB/s هستش .
این به این معناست که این آقایان خیلی رسمی علی الحساب 64Kb/s از پهنای باند من کم کردن. اونم منی که دانلود آن چنانی ندارم و به قول معروف شبکشون رو مختل نکردم !!
تصویر مشخصات و پارامترهای مودم هم ضمیمه شده.
دوستانی که خودشون یا دوستانشون همین سرویس 512 نامحدود برنزی رو دارند لطف کنن چک کنند ببینند برای همه اینطور شده یا فقط مشکل منه.
پیشاپیش بابت کمکتون ممنون.:n16:
سلامنقل قول:
من داشتم هفته پیش ولی آخر هفته ای خوب حال دادند 18 گیگ دانلود کردم جبران شد :n09:
امشب دیگه نمیدونم چطوریاست....
سلام منم قزوینم حالا چرا فن اوا؟ بیا شاتل من خودم سرویس 128 نامحدودشو دارم 60 گیگ دانلود کردم هنوز محدود نشدم تازه سرعتشم 150 تاست و هیچ موقع پایین نمیاد...من مرکز بابایی هستمنقل قول:
شما خودت شاتل کار می کنی ؟ :n02: برادر از هر کس که می پرسی که از دست این شاتل می ناله ... شاید هم خوش شانسی .... من در بدترین حالت ماهی 30 گیگ بیشتر مصرف ندارم ... اگر اینطور که شما میگی باشه خیلی خوبه ...نقل قول:
از دوستان دیگه کسی مشکل نداره ؟ بدجور رفته رو مخ من این شانس بد ما ! :n27:
داداش خصوصیتو چک کن یچی هست که اینجا نمیشه گفت مخفیه:n02:نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
تماس بگیرید با پشتیبانی بگید دان استریم رو براتون بالاتر ببندند :n01: