دوبی مال طبقه 3 نماینده سونی- بازی از میدون جمال بخزی { تو پاساژ المنان سنتر } بخری ارزون تره-ابن بطوطه { بازی قدیمیو ارزون کردننقل قول:
Printable View
دوبی مال طبقه 3 نماینده سونی- بازی از میدون جمال بخزی { تو پاساژ المنان سنتر } بخری ارزون تره-ابن بطوطه { بازی قدیمیو ارزون کردننقل قول:
اینم خبر جدید که امروز برام از PSN ایمیل شد.
Bluetooth Headset – Urban Camouflage
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Product Details:
The Bluetooth Headset comes in a new exciting Urban Camouflage color. It provides the best quality PS3 voice chat and offers features that enhance the gaming experience. Noise cancellation and a dual microphone design help to filter ambient noise making it a perfect headset for mobile phones.
New Urban Camouflage edition Bluetooth Headset for PlayStation®3
Official headset for the PlayStation®3 system
Provides the best quality PS3 voice chat
Includes advanced features for gaming
Noise cancellation
Perfect headset for mobile phones
Proprietary High-Quality (HQ) mode delivers clear voice input to the PS3 system.
Exclusive in-game headset status indicator
Headset functions as a desktop microphone when plugged into the charging cradle
Up to 6 hours of talk time
فعلا فقط میشه از Game Stop پیش خریدش کرد.
با سلام یه یک کمک فوری نیازمندم. من فردا میخام یک ps3 slim 320 بخرم به قیمت 450 از شهر خودمون. آیا صلاح میدونید که کپی خورش کنم؟ منظورم اینه که آیا با کپی خور کردن امکان داره الان با یعدها به مشکل بخورم؟ استفاده من به غیر از گیم تماشای dvd و همچنین سرف در اینترنت خواهد بود که حتما میخام باشه ولی بازی در شبکه واسم مهم نیست. با توجه به اینها که گفتم لطفا کمک کنید.
قیمتش خوبه ، اینجا 350 یورو هستش ،.نقل قول:
نه با کپی خور کردن به مشکلی نمیخورید ولی مادامی که CFW نصب دارید از PSN بن میشید .
بهتره نرم افزاری کپی خور کنم یا با دانگل ؟
نقل قول:
نرم افزارینقل قول:
میلاد جون به نظر من دانگل بهتره چون انگار میشه تو PSN هم بازی کرد،البته من اطلاع ندارم چون استفاده نمیکنم،دوستان میگفتن.........
سلام بچه ها ، يه سري سوال داشتم ...
- ميخام بعد از مدت ها يه بازي بگيرم موندم Fifa 11 , KZ 3 يا بازي MotorStorm: Apocalypse كه نميدونم كي مياد ... + يه Driving Force GT كه اينو خيلي دوس دارم و شكي هم ندارم روش
- من تو Burnout Paradise همه Trophy-هارو گرفتم فقط مونده Take a mugshot or ... ، كه واسه اين Webcam ميخاد ، من يه دونه داشتم وصل كردم به PS3 ميشناخت ، تو بازي هم Camera رو On كردم ولي قاعدتا وقتي كه كسي منو Taken Down ميكرد بايد عكس ميگرفت و ميفرستاد واسه طرف ... ، ولي اين كارو نميكرد دوربينه حالا موندم مشكل از دورينه يا از جاي ديگس...
اگه كسي ايده اي داره دريغ نكنه .. ممنون
- اقاي alex fera شما كه Platinum بازي Assassin's Creed II رو گرفتين :
Trophy Online داشت يا نه ، اگه آره سخت بود يا آسون ، كلا به بازيه علاقه داشتي كه خيلي روش تمركز كردي يا راحت بود ( فكر نكنم جز Plat-هاي راحت باشه ) ، اگه توضيحات اضافي هم داشتي بگو
- وقتي اكثر بازيا يي كه Online دارن ميشه كسي رو دعوت كني و باهاشون بازي كني شايد اگه بين خودمون بازي كنيم پينگمون پايين تر باشه ( شااااااااا يد ) حال مضاعفي بده ...
سلام خوبی......نقل قول:
به نظر من فیفا 11 رو بگیر چون تا حالا همچین چیزی رو تجربه نکردی،کلا با نسخه های قبلی فیفا فرق میکنه.....
KZ3 هم خیلی عالیه مخصوصا اگه موو با شوتر مخصوصش رو داشته باشی،تنها بازی بود که فعلا با موو تونستم بیشتر از 10 دقه بازی کنم.........
Burnout هم نظری در موردش ندارم،یه PSEye بگیر و خودتو راحت کن.........
ACII رو نگرفتم که،AC:Brotherhood رو گرفتم،البته اونم هدیه گرفتم((عیدی)):31::31::31:
آره،انگار 51 Trophyداشت که 10 تاش Online بود که 9 تاش رو گرفتم و یدونش که باید به لول 50 برسی تا بهت بدرو هنوز نتونستم بگیرم و اشکم سر همین دراومده،جالبه که بعضی از دوستان سریع لول50 رو ریچ کردن اما من هنوز نتونستم...........
با سلام. من یک ps3 خریدم البته عصر آماده میشه واسه کپی گیمها. فقط یک سوال. اونجا بعد کپی خور کردن که حافظه هارد رو نشونم میداد حافظه کلی رو بجای 320 نوشته بود 298 آیا این نرماله؟ چون خودش گفت همشون اینطوری نشون میدن.
خوبم ، FIFA 10 كه خيلي خوب بود ، مگه بهترم ميشه :18: ! + من فكر كردم كه KZ با Move حال نميده ( طبق گفته farbod N73 me ، يعني اينم سليقه ايه ؟؟؟!! )نقل قول:
كلا پولمو ميدم به فرمون + فيفا ، KZ و Move هم تا پول بعدي.
Trophy Platinum AC II رو گرفتي :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايشالا كه به Level 50 هم برسي.
:10: لا مشكلنقل قول:
با دانگل نمیشه تو نت بازی کرد! یعنی با هیچ وسیله ی هکی در حالت کنونی نمیشه بازی کرد!:41:نقل قول:
من اینو آنلاین زدم. خیلی خسته کنندس. یه مقداری هم لول گرفتم. فکر کنم 20 تا! اولا سروراش وحشتناک خلوتن:41: من 20 دقیقه وامیستادم تا برم تو بازی. ولی خداوکیلی سروراش خوب بود و من نه لگ داشتم و خروج از گیم. ولی خسته میشدم! Game Play ش خیلی کنده تو آنلاین!!نقل قول:
حرف منو اگه بخونی گفتم که بازی باهاش بد نیست و مسلما از بازی ای مثل The Shoot بهتره.:8: ولی من گفتم که نمی ارزه. یعنی خودتو خسته کنی و با زور بخوای با یه وسیله ای بازی کنی:41: که چی بشه؟؟ با دسته ی معمولی خیلی حال بیشتری میده. تا الانم گیم خوب واسه Move نیومده.:41:نقل قول:
ممنون
آها پلات ACII رو میگفتی،من منظورتو یه جور دیگه فهمیدم.............نقل قول:
آره بابا Fifa 10 با 11 فرق کرده کلا گیم پلی بازی عوض شده..........
در مورد KZ هم نمیدونم،شاید فربود شوتر نداره به خاطر همین بهش حال نداده،ولی به من که خیلی حال داد.........
به نظر من که فرمون نگیر،بده یه دونه KZ3 با یه دونه پک استارتر موو با یه دونه نویگیشن،به خاطر اینکه چند وقت دیگه که بازیهای خوب برای موو بیاد،گرون میشه.............
Trophy Platinum AC II رو هم برادرم گرفته،اینم اکونت اصلا کلا ماله برادرمه که ازش قرض گرفتم:31: باهاش Brotherhood بازی میکنم.........
اِ جدی؟؟؟من فکر میکردم با دانگل میشه رفت PSN.........نقل قول:
با دانگل نمیشه تو نت بازی کرد! یعنی با هیچ وسیله ی هکی در حالت کنونی نمیشه بازی کرد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فربود جان ما خودمون 20 نفری هستیم که همه با هم یه دفعه میریم آنلاین و خلوتی رو هم حس نمیکنم،ولی خدا وکیلی حرفت درسته،سروراش عالیه..........نقل قول:
من اینو آنلاین زدم. خیلی خسته کنندس. یه مقداری هم لول گرفتم. فکر کنم 20 تا! اولا سروراش وحشتناک خلوتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من 20 دقیقه وامیستادم تا برم تو بازی. ولی خداوکیلی سروراش خوب بود و من نه لگ داشتم و خروج از گیم. ولی خسته میشدم! Game Play ش خیلی کنده تو آنلاین!!
منم که نگفتم ورژن موو KZ3 بهترین بازی ساله،گفتم از بازیهای دیگه موو خیلی سرترهنقل قول:
حرف منو اگه بخونی گفتم که بازی باهاش بد نیست و مسلما از بازی ای مثل The Shoot بهتره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی من گفتم که نمی ارزه. یعنی خودتو خسته کنی و با زور بخوای با یه وسیله ای بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که چی بشه؟؟ با دسته ی معمولی خیلی حال بیشتری میده. تا الانم گیم خوب واسه Move نیومده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
راستی فربود KZ3 رو چند خریدی؟؟؟:10:
سلام...
آقا من همین الان امتحان کردم دیدم اون دستگاه قدیمیم((FAT 40G)) بلو-ری نمیخونه.......
البته DVD رو راحت اجرا میکنه...
ه.ک شده با CFW 3.55
داداش من فربد هستم نه فربود!!:11: اسم شما رو هم من متآسفانه نمیدونم!!:31:نقل قول:
منظورت از شوتر چیه؟؟ که من ندارم؟
نه بابا با هیچ وسیله ی هکی نمیشه تو نت بازی کرد!!
دم شما گرم! من که دهنم سر ای بازی صاف شد!!:41::2:
من KillZone 3 رو نخریدم طبق معمول کرایه کردم! من بازی هایی رو میخرم که آنلاین خوب داشته باشه. این Killzone که تر زده بود با این مپاش!! همه Noob بودن!! و همش تو همه جای مپ کمپ میکردن یکی رد شه بزنن!! هیم منو Kick میکرد!!!:2: بازیشو قبلا یه بار تموم کرده بودم. امروزم رفتم پس دادم! بهم با move ـش حال نداد!:41:
بالاخره Sports Champions رو پیدا کردم! فردا میگم چطوری بود.
---------------------------------
بچه ها کسی سایتی واسه دانلود تم PS3 داره؟ البته نه سایتهسایتی میخوام که تمای پولی و Dynamic ی که توی PSN ه داشته باشه و بشه از راه PS3 <Theme ریخت تو کنسول!کد:www.allps3themes.com
فر بود یا هست موضوع سر این نیست:31: فربد جان موضوع سره ساپورتKZ 3 از موو هستش که به نظر من خوبه،ولی حالا هر کی یه نظری داره دیگه..........نقل قول:
منظور از شوتر هم همون تفنگ موو بود اگه عکسشو سرچ کنی پیدا میشه،قیمتشم حدود 90 تومن هستش.....
در مورد آنلاین KZ 3 نظری ندارم هنوز چون این لول 50 Ac:B نمیذاره برم تو هیچ بازیی دیگه ای:31:
اسم منم محمده،سمت راست همین جا رو نگاه کن:10:
خوبی محمد جان؟ اون پارتو ندیدم!:31:نقل قول:
میدونم چی رو میگی همون تفنگ Sharp Shooter رو دیگه؟
ببین من میگم که ساپورتش خوبه ولی به نظرم هیچ چیزه خاصی نداره که بخوای بگی حتما باید با اون انجامش بدی.
مثلا من وقتی پینگ پونگ دمو رو بازی کردم کفم برید!!:18: 2 ساعت یه ضرب داشتم همون دمو رو بازی میکردم! تازه دو مرحله بیشتر نبود! دیگه دستم داشت میوفتاد! به این میگن چیزه خاص! البته کلا یه چیزه سلیقه ایه!:10:
سلام دوستان یه راهنمایی فوری فوتی میخوام.
من تازه PS3 خریدم و میخواستم بازی توش کپی کنم.
هارد اکسترنال ندارم و میخوام رو هارد خودش بریزم.
دستگاه هم با روش -- دائمی که روی 3.55 نصب میشه کپی خور هست و MultiMan روش نصب هست.
حالا من یه FTP.PKG روش نصب کردم و تنظیمات اینترنت کانکشن رو هم امجام دادم هم رو PC و هم رو PS3. ولی وقتی میخوام کانکت بشم با اون FTP ارور میده و وصل نمیشه.
میشه خواهشا مراحل رو یه بار دیگه برام توضیح بدین ببینم اصلا درست عمل میکنم یا نه.
ممنون میشم زودتر جواب بدین چون تا 2-3 روز دیگه فقط امشب به اینترنت دسترسی دارم.
سلام
کسی لینک های دانلود بازی pes 2010 رو داره؟
به به اولین بازی که توسط فریم ور 3.60 کد شده و روی هیچ دستگاه کپی اجرا نمی شه اومد و اون بازی چیزی نیست جز بازی portal 2 کاشکی کامبت و سکوم اینجوری می اومدن !!!!!!!!!!!!
جاوید جان هــــکرها منتظر بودن یه بازی رویه 3.60 بیاد تا هـــکش کنن و یه دفعه صدا کنه مطمئن باش تا چند روز دیگه CFW 3.60 هم میاد................
از این خبرا که شما هم میگی نستش بابا!!:27:نقل قول:
اگه قرار بود -- شه که تا الان شده بود!
این ه ک PS3 هم دردسریه برا خودش!!
آدم هی باید نگران باشه که یه وقت سونی فرمور جدید بده و دوباره روز از نو و روزی از نو! این نسل داره تموم میشه ولی هنوز که هنوزه نتونستن این کنسول رو مثل X360 درست و حسابی ه ک کنن.
وای به حال نسل بعد!:31:
يه سوال داشتم آيا مورتال كمبت ps3 اومده و اينكه آيا آپديت 36.0رو براي بالا اومدن نياز داره؟
آيا مورتال كمبت ps3 اومده روي دستگاه مياد احتياج به آپديت نداره؟
وقتی به درد کسی نمیخوره اون یارو هـــکره چرا باید وقتش رو بذاره برای ساختن CFW 3.56..............نقل قول:
ولی حالا که چندتا بازی داره روش میاد دارن یواش یواش به فکر میفتن..........
iPad 2 در عرض 2 روز -- شده !!
خواستن توانستن است !! مطمئن باشید مسائلی هست که تو -- شدن یک FW ممکن هست تاخیر ایجاد بشه.
خوب سعید جان سیستم عامل Ipad 2 همون iOS بود،معلومه زود هــک میشه..........
فقط چندتا آپدیت الکی داشت........
اینم بگم که اصلا خدا کنه PS3 دیگه هــک نشه تا مردم ایران به خرید بازی اورجینال عادت کنن............
یواش یواش مردم داشتن عادت میکردنا این Kmeaw اومد همه چی خراب کرد:31:
با سلام. به کمک شما نیازمندیم. من یک ps3 خریدم با یک دسته اضافه. این دسته اضافه رو که کامل شارژ کردم ولی هر چند لحظه یکبار در طول بازی پیغام میده شارژ دسته کمه و به usb وصل کنید تا شارژ شه! ولی وفتی شارژشو چک میکنم میبینم پره! اشکال از چیه؟ با دسته ای که همراه با دستگاه بود اصلا مشکلی ندارم.
محمد جون ما تو اروپا زندگی نمیکنیما!!نقل قول:
شما شرایط مملکت رو در نظر بگیر !! شرایط زندگی مردم رو در نظر بگیر !! شرایط تحریم هایی که روی ما هست رو در نظر بگیر !!
سوء استفاده هایی که یه عده فروشنده از مردم میکنن رو در نظر بگیر !! قدرت خرید مردم رو در نظر بگیر !!
خوده من تا 1 ماه بعد از خرید PS3 نزدیک 13 تا بازی Org داشتم که حدودا از خوده دستگاه گرون تر برام در اومد !! اصلا برای من مهم نیست که -- بشه یا نشه !!
اون زمانی که همه در به در دنبال تعویض بازی و آویزون بودن به اینو اون بودن من بازی پیش خرید میکردم !!
ولی من که نباید بیام فقط خودمو ببینم !! باید بدونم افرادی هم هستن که بچه هاشون میرن پشت شیشه مغازه ها با حسرت به تلویزیون
42 اینچی که داره DEMO بازی هارو نشون میده نگاه میکنن و پدر بد بخت جزء شرمندگی چیزی براش نمیمونه !!
اینارو از نزدیک دیدم .
نقل قول:
سلام.........کسی همچین حرفیو میزنه که خودش تمامی قوانین کپی رایت رو رعایت بکنه!!!
جسارت نباشه!! شرت میبندم روی کامپیوتر شخص شما ویندوز و کلی برنامه و بازی کرک شده نصبه!!!
همچین حرف میزنی انگار اینجا نیویورکه و سطح درآمد و رفاح مردم در سطح مطلوبه و 99 درصد قوانین رعایت میشه و فقط قانون کپی رایته که نقض میشه..
یا حق
آقا محمد این حرفا اصلا تو ایران صدق نمیکنه.
چون شمایی که میبینی بازی 70$ هستش اول باید درآمد مردم رو ببینی بعد. در ضمن تو ایران که بازی ها رو (جدیدارو) این قیمت هم نمیدن!!
یک چیز دیگه: مگه سونی مارو (ببخشیدا) قاطی آدم حساب میکنه؟ مگه ما از دیده اونا تحریم نیستیم؟ پس چرا ما باید کپی رایتشون رو رعایت کنیم؟ البته میدونی که من کنسولم -- نیست ولی یه سری حرفا رو باید زد.
یه زمانی همه میگفتند PS3 هَک بشو نیست ، کار به جایی رسید که با یه ماشین حساب مهندسی هم هکش کردند !نقل قول:
کنسولی هَک نمیشه که سخت افزارش دست مشتری نرسه ! یعنی فروخته نشه :46:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
محمد جان Ipad 2 هَک شد ، چون اپل این طوری میخواست .نقل قول:
سونی از نظر تکنولوژی به گرد پای اپل هم نمیرسه .
وقتی که جورج آی فون رو هَک کرد اپل ازش شکایت نکرد ولی اون سونی بیجنبه شکایت کرد و الان کار به جایی رسیده که تمام طرفدار های هاتز سونی رو تحریم کردند و این قطعا به ضرر سونی هست نه به نفعش .
الان محمد داره به خودش میگه عجب کاری کردم این پست آخری رو دادم همه ریختن سره من یهو !! :31:
خوب درسته که اگه کنسول ها هــک بشن بازیها ارزونتر به دست گیمرها میرسن ولی شما اون ور قضیه رو هم نگاه کن ببین به نظرت اگه تو کشور ما کپی رایت رعایت میشد کمپانی ها نمیومدن به جمعیت زیاد گیمرهای ایران بهای بیشتری بدن یا مثلا توی کشور نمایندگی بزن،یا روی تاریخ ایران سرمایه گذاری کنن......نقل قول:
محمد جون ما تو اروپا زندگی نمیکنیما!!
شما شرایط مملکت رو در نظر بگیر !! شرایط زندگی مردم رو در نظر بگیر !! شرایط تحریم هایی که روی ما هست رو در نظر بگیر !!
سوء استفاده هایی که یه عده فروشنده از مردم میکنن رو در نظر بگیر !! قدرت خرید مردم رو در نظر بگیر !!
خوده من تا 1 ماه بعد از خرید PS3 نزدیک 13 تا بازی Org داشتم که حدودا از خوده دستگاه گرون تر برام در اومد !! اصلا برای من مهم نیست که -- بشه یا نشه !!
اون زمانی که همه در به در دنبال تعویض بازی و آویزون بودن به اینو اون بودن من بازی پیش خرید میکردم !!
ولی من که نباید بیام فقط خودمو ببینم !! باید بدونم افرادی هم هستن که بچه هاشون میرن پشت شیشه مغازه ها با حسرت به تلویزیون
42 اینچی که داره DEMO بازی هارو نشون میده نگاه میکنن و پدر بد بخت جزء شرمندگی چیزی براش نمیمونه !!
اینارو از نزدیک دیدم .
این تحریمها هم همه الکیه،وقتی ایران از طرف چین تحریم نیست،پس همه چی داره...........
آره سعید جون عین خوده منی،منم از نیما پیش خرید میکردم.........
راستی سعید بد نبود پست های قبلی رو هم میخوندی ببینی اصلا من چرا اون پست رو زدم.......
سر چی شرط میبندی:دینقل قول:
جسارت نباشه!! شرت میبندم روی کامپیوتر شخص شما ویندوز و کلی برنامه و بازی کرک شده نصبه!!!
PS3 خوبه؟؟؟
من رو سیستمم یه ویندوز 7 دارم که جنیون هستش........
یه کریتیو سوئیت ادوب هم دارم که اونم اورجینال خریدم با یه دونه آفیس که اونم اورجیناله،بقیه هم نرم افزار های رایگانن که استفاده میکنم..............
2یه بازی هم بیشتر روی PC نصب نیست،Angry birds ((که این رو هم اصلا خبر ندارم اوریجش رو میشه تهیه کرد یا رایگانه))
تمام حرفهات درسته فربود جان،(ببخشیدا)خودت چرا اوریج میخری..........نقل قول:
آقا محمد این حرفا اصلا تو ایران صدق نمیکنه.
چون شمایی که میبینی بازی 70$ هستش اول باید درآمد مردم رو ببینی بعد. در ضمن تو ایران که بازی ها رو (جدیدارو) این قیمت هم نمیدن!!
یک چیز دیگه: مگه سونی مارو (ببخشیدا) قاطی آدم حساب میکنه؟ مگه ما از دیده اونا تحریم نیستیم؟ پس چرا ما باید کپی رایتشون رو رعایت کنیم؟ البته میدونی که من کنسولم -- نیست ولی یه سری حرفا رو باید زد.
Ipad رو موافقم و به نظرم به این دلیل بوده که خیلی از درآمد اپل از آیتونز در میاد و مطمئنن با هــک Ipad خرید از آیتونز هم بیشتر میشه.........نقل قول:
محمد جان Ipad 2 هَک شد ، چون اپل این طوری میخواست .
سونی از نظر تکنولوژی به گرد پای اپل هم نمیرسه .
وقتی که جورج آی فون رو هَک کرد اپل ازش شکایت نکرد ولی اون سونی بیجنبه شکایت کرد و الان کار به جایی رسیده که تمام طرفدار های هاتز سونی رو تحریم کردند و این قطعا به ضرر سونی هست نه به نفعش .
در مورد دادا جورج هم درست میگی میلاد جان،سونی یه ذره بچه بازی درآوورد،باید با سیاست هاش جلوی هــک کنسول رو میگرفت نه با شکایت کردن........
فعلا هم انگار سونی سر عقل اومده و داره جلوی هــک کنسول رو میگیره......
بابا فربد!!! LOL!! :31:!!نقل قول:
من فقط به خاطر آنلاین بازی کردن و Multiplayer کنسولو -- نکردم و اینو همه میدونن!
اصله دلیلمم Modern Warfare 2 هستش. البته بازی های دیگه هم میزنم ولی این اصله!
وگرنه مگه مغز خر خوردم که -- نکنم و پول یامفت به فروشنده بدم؟
اسم دوست داداش من فربد هستش ، همه بهش میگفتن فربورد !نقل قول:
باز یه "و" خیلی بهتر از "ور" هستش :31:
سلام
یک هارد پر بازی گرفتم که NTFS هست. هارد رو به دستگاه شناسوندم اما مشکلم یک چیز دیگه هست .(کاستوم فریمور دارمCFW 3.55)
وقتی میخوام بازی رو کپی کنم (Multiman دارم و البته Rogero هم نصب هستش) پوشه ای به اسم Gamez توش نیست و توش Games هست. وقتی بازی رو اونجا کپی میکنم ، بازی اضافه میشه اما میگه باید توی هارد اینترنال کپی کنی! یا وقتی هم دوباره کپی میکنم و روی بازی میرم که شروع بشه یک چیزی شبیه به شروع بازی میاد(انگار که میخواد بازی رو بالا بیاره اما نمیاد) ولی بازی شروع نمیشه و درواقع مثل حالت restart میشه و دوباره میاد توی قسمت Game های PS3 که باز اونجا وارد Multiman یا کلا بازی ها میشم.
ممکنه مشکل از EBoot باشه ؟ آخه احتمال داره که بازی های این هارد بیشتر واسه PS3 هٌکی با دانگل باشن.
تازه PS3 گرفتم و هیچی هم ازش نمیدونم .
میشه یک راهنمایی کامل کنید که چطوری باید بازی رو کپی کنم توی هارد اینترنال که بازی اجرا بشه با Multiman توی CFW 3.55
منم بچه بودم بهم فربورد هم میگفتن!!:31::31::31::31:نقل قول:
کاملا درسته محمد جان ولی مطمئن باش داداش تا این سیاست ها حاکم هست تو ایران حتی اگه کپی رایت هم رعایت بشه کسی نمیاد اینجا نمایندگی بزنه !!نقل قول:
در ضمن عزیز شما فکر کردی این مافیا هایی که تو تمام دولت های دنیا مخصوصا ایران فعالیت دارن تو هر زمینه ای اجازه ی خیلی از کار هارو میدن !!!؟؟؟
شما الان میری 50 هزار تومن پول میدی Anti Virus میای بازش میکنی میبینی CD داخلش کپیه !!! :31: به اسم اورجینال هم میفروشن !
خب ببین چقدر سود داره واسه فروشنده و اون کسایی که این کارو میکنن .
همین قضیه واردات ماشین تو کشور که انقدر با مشکل مواجه هست قضیه اش چیه !؟ چرا نمیزارن به همین راحتی ماشین بیاد !؟ چرا ماشین 20 تومنی رو 60 تومن میدن !!؟؟
خب چون 2 عدد دزد بزرگ به نام های ایران خـ... و سائـ...ا دارن پول میچاپن از مردم !! ماشین 2 تومنی بهت میدن 19 تومن ! 20 تومن !
کلا همیشه من گفتم تو این مملکت خیلی چیزا درست شدنی نیست تا ابد .