سلام
اقا این power saver clock گوشی من (همون ساعت گوشی) خاموش میشه !؟
چیکار کنم ؟؟؟؟؟
با تشکر
Printable View
سلام
اقا این power saver clock گوشی من (همون ساعت گوشی) خاموش میشه !؟
چیکار کنم ؟؟؟؟؟
با تشکر
تو 5700 حدود نیم مگ از رم رو میگره.........نقل قول:
بــاز هم از شما صمیمانه متشکرم :10:نقل قول:
ممنون از اطلاع رسانی شما :11:... اگر اینجوری باشه عالیه ... ولی من کاری به سرعت ندارم ... کلا از اینکه یک برنامه روی گوشی باز باشه ( وقتی استفاده ای نمیکنم ) حس بدی به من دست میده :31:نقل قول:
---------------------------------------------
دو سوال دیگه از دوستان عزیز 5700 به دست گل گلاب : :40:
1- آیا میشه تصویر متحرک رو به عنوان WallPaper برای 5700 انتخاب کرد ؟ ( یه جا خوندم ( شاید همینجا ! ) که نمیشه !!!! )
2- چطور میتونم یک عکس رو به صورت Full Screen برای تصویر پشت زمینه انتخاب کنم ؟
نه معمولا این امکان تو سیمبین غیر فعاله ولی یکی از امکانات جالب 5700 اینه که میتونی screen saver ت رو یه فایل فلش بذاری که انواع مدلهاش هم تو اینترنت هستنقل قول:
1- آیا میشه تصویر متحرک رو به عنوان WallPaper برای 5700 انتخاب کرد ؟ ( یه جا خوندم ( شاید همینجا ! ) که نمیشه !!!! )
بهت پیشنهاد میکنم از برنامه تم ساز theme DIV استفاده کنی که این قابلیت رو دارهنقل قول:
2- چطور میتونم یک عکس رو به صورت Full Screen برای تصویر پشت زمینه انتخاب کنم ؟
موفق باشی
سلام بروبچز کلوپ 5700 آقا یه نفر که رم 4 گیگ گرفته به ما بگه که آیا سرعتش فرقی میکنه وقتی برنامه توش پره یا نه یا وقتی که تا خرخره پره از آهنگ و ... کلا ازرش خریدن داره یا نه اگه کسی هم اطلاعی داره بگه بعدشم قیمتش اینجا 23 تومنه قیمت پایین تری هم هست جا های دیگه ؟
خیلی ممنونم از توضیحت ! :10:نقل قول:
سلام بـر همه دوستان عزیز :
یک مشکل عجیب و شاید مسخره !!
من وقتی وارد بازیهای 5700 میشم , با اینکه تمام صداهای بازی On هستند و گوشی هم Silent نیست ... هیچ صدایی از گوشی پخش نمیشه ! ... به نظر شما مشکل از کجاست ؟
صدای اجرای Music Player و Camera هم در نمیاد !
باید warning tones از profile آن باشه تا بازی های جاوا صداشون در بیاد یه امتحانی بکن ضرر که ندارهنقل قول:
دقـــــــــــــــــــــــ یـــــــــــقا درسته ! .... احـــــــــــــســـــنت :40:نقل قول:
آقا رم 4گيگ كجا 23تومن هستش؟ آدرس بده ما هم بگيريم.شما بيشتر از 100تا بازي ميخاي رو گوشي بريزي؟من 90تا ريختم اصلا كند نشده گوشيم
شما میخوای این بمونه باید زمانش رو زیاد کنی ..نقل قول:
در ضمن اگر مدتش رو زیاد کنی شارژ رو میخوره !!:31:
اینجا اصفهان بازار طالقانی رم میکرو اس دی 4 گیگ 19 هزار توماننقل قول:
سلام بچه ها
ميشه بدون فلش كاري كرد
حروف فارسي گوشي تكميل بشه؟
گ چ پ ژ
رو ندارم
آخه فارسي نكردم
يا حق (:
salam bebakhshid ba mobilam ....
no doste man nemishe ya bayad barname farsi sms ro nasb koni ya bayad bebari beiroon barat farsi berizan
مرسي...داش سامان اين برنامه اس ام اس فارسي از كجا بگيرم؟
يا حق (:
نقل قول:ولی من با برنامه Psiloc-Crystal-Farsi تونستم گ چ پ ژ رو راحت بنویسم که یادم نیست از کجا داونلود کردمنقل قول:
البته حالا که فلش کردم خیلی بهتر شده :27:
راستی من چند تا برنامه و بازی جاوا روی مموری کارت گوشی نصب کردم
حالا که گوشی رو فلش کردم نه اجرا میشن و نه حذف میشن
چه کار کنم ؟
برای حذف کردن این پیغام رو میده (Removing failed)
برای اجرا هم نه پیغامی میده نه چیزی
داداش برنامه ها رو دوباره نصب كن بعد remove كن درست ميشهنقل قول:
برای حذف کردن این پیغام رو میده (Removing failed)
برای اجرا هم نه پیغامی میده نه چیزی
منم اينجوري شدم يه بار!
يا حق (:
راحت با یه سرچ کوچولو میتونی برنامه رو دانلود و نصب کنی......
میتونی از g s m a r i a . comنقل قول:
دانلود کنی . حرفها رو به هم بچسبون
مرسي بهنام جان
لطف كردي داداش
يا حق (:
نقل قول:برنامه خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم همتون نصب کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230914
مرسي عزيزم دارم دان ميكنم
يا حق (:
اینم برنامه Farsi SMS برای 5700 که خودم دارم و تست شده و سالمه (البته خودمم از جی اس آریا گرفتتم )
کد:http://persianpc.parsaspace.com/ali.pcshimi/Mobile/software/s60v3/FarsiSMS_S60_V3_v_1_2_0_240x320.rar
مرسي علي جان
اين پست مخابرات رو حتما بخونيد و برنامه رو دانلود كنيد
يا حق (:کد:http://www.mci.ir/?1654
ممنون یاسین جان ..برنامه جالبیه //
علي جان نصب كردم
بايد كار خاصي انجام بدم
فارسي نشد!!!
يعني منظورم اينه كه گ چ پ ژ اضافه نشد!
يا حق (:
قربون دستتنقل قول:
درست شد:11:
با اجازه علی جان:20:نقل قول:
خب برنامه رو اجرا کن یا باید توی محیط برنامه متن رو بنویسی ( منظورم متنی که گ چ پ ژ داره ) و یا اینکه گزینه ای به اسم Enable Farsi داره که باید فعال بشه
ولی اگه مثل خودم فلش بکنی خیلی بهتره چون هرچه قدر برنامه فارسی بکنه آخرش یه رگ عربی داره:8:
اما این برنامه که مال mci هست کامل هست و تمام حروف گ چ پ ژ رو داره ...
کلا برنامه خوبی هست ...
مرسي عزيز دلنقل قول:
با اجازه علی جان
خب برنامه رو اجرا کن یا باید توی محیط برنامه متن رو بنویسی ( منظورم متنی که گ چ پ ژ داره ) و یا اینکه گزینه ای به اسم Enable Farsi داره که باید فعال بشه
ولی اگه مثل خودم فلش بکنی خیلی بهتره چون هرچه قدر برنامه فارسی بکنه آخرش یه رگ عربی داره
آره اينم خوفه...نقل قول:
اما این برنامه که مال mci هست کامل هست و تمام حروف گ چ پ ژ رو داره ...
کلا برنامه خوبی هست ...
يا حق (:
چه کار کنم گوشیم فایل های تکست فارسی رو بخونه ؟
گوشی فارسی هست ولی باز نمی خونه
سلام. از چه نرم افزاري ميتونم براي ساخت تم براي 5700استفاده كنم؟ مثلا تم هايي كه توي سايت mobile9هست با چي ساخته ميشه؟
ببین تو سایت زیر توی قسمت زیبایی محیط کار دو برنامه (در اصل یک برنامه ولی دو ورژن) معرفی کرده که با خود گوشی درست میشه ولی من زیاد خوشم نیومدهنقل قول:
در ضمن توی سایت موبایل9 احتمالا خود کاربرا تم رو آپلود و اونجا قرار میدن
سلام دوست عزیزنقل قول:
برای ساخت تم دو راه هست:
1. نرم افزار ThemeDIY که روی گوشی اجرا میشه و زیاد کامل نیست
2. نرم افزار Carbide_ui که روی کامپیوتر اجرا میشه و حدود 150 مگ حجمشه و خیلی هم کامله ولی به یه کامپیوتر قوی برای اجرا نیاز داره (سیستم من که نکشید :دی).
اگه بگردی برای هر دوی این نرم افزار ها تاپیک مخصوص هست
مرسی
از freemagic و icelord عزيز ممنون.
---------------------------
توي راهنماي اين نرم افزار اس ام اس فارسي گفته شده اگه گوشي طرفتون اين نرم افزار رو نداره موقع ارسال اس ام اس اونو بصورت غير فشرده بفرستين. ببينم اگه اينجوري بفرستم كه ديگه يك اس ام اس محسوب نميشه. درسته؟
سلام.
یه نرم افزار عکس برداری برای 5700 میخواهم که در پایین عکسها تاریخ و ساعت عکس گرفته شده رو بنویسه.
با تشکر...
فایلها رو با encoding که فارسی ساپورت میکنه یعنی UTF-8 س ذخیره کنید اونوق میخونه ..نقل قول:
نقل قول:بله اونا خودشون آپ میکنند اما برخی سایتها مثل zedge . net خودشون ابزار تم سازی آنلاین دارند ...نقل قول:
نقل قول:
تایید میشه ...درسته ... برنامه خوب و کاملی هست ...
استفاده از دكمه هاي media player نوكيا 5700 در حالت صفحه كليد عددي
اين روش رو خودم كشف كردم براي اين كار بايد حالت phone auto lock فعال باشه براي اين كار اين به اين مسير برويد menu>setting>phone sett.>general>security>phone and sim card>phone auto lock period
شما مي تونيد زمان اون رو هر چقدر كه دوست داريد بزاريد چون زمان اون زياد مهم نيست خوب بريم سر اصل مطلب
صفحه كليد گوشي رو به حالت مديا پلير قرار بديد بعد دكمه ي پاور رو فشار بديد منظورمون همون دكمه ي بالاي گوشيتونه بعد lock phone رو انتخاب كنيد وقتي گوشي قفل شد صفحه كليد رو به حالت شماره در بياريد و قفل صفحه رو باز كنيد
حالا ميتونيد از دكمه هاي play next prev استفاده كنيد بدون اينكه صفحه كليد رو بچرخونيد
اين روش تا زماني فعاله كه صفحه كليد رو نچرخونيد
كپي از اين روش با ذكر نام vahidboush بلا مانع است.
استفاده از دكمه هاي media player نوكيا 5700 در حالت صفحه كليد عددي
اين روش رو خودم كشف كردم براي اين كار بايد حالت phone auto lock فعال باشه براي اين كار اين به اين مسير برويد menu>setting>phone sett.>general>security>phone and sim card>phone auto lock period
شما مي تونيد زمان اون رو هر چقدر كه دوست داريد بزاريد چون زمان اون زياد مهم نيست خوب بريم سر اصل مطلب
صفحه كليد گوشي رو به حالت مديا پلير قرار بديد بعد دكمه ي پاور رو فشار بديد منظورمون همون دكمه ي بالاي گوشيتونه بعد lock phone رو انتخاب كنيد وقتي گوشي قفل شد صفحه كليد رو به حالت شماره در بياريد و قفل صفحه رو باز كنيد
حالا ميتونيد از دكمه هاي play next prev استفاده كنيد بدون اينكه صفحه كليد رو بچرخونيد
اين روش تا زماني فعاله كه صفحه كليد رو نچرخونيد
كپي از اين روش با ذكر نام vahidboush بلا مانع است.