سلام من c&c : zero hour را نصب كرده ام ويك فايل كرك هم روس ان ريخته ام ولي نمي دانم چرافقط مي توانم واردمنوي بازي بشوم و براي وارد شدن به بازي خطاي نبودن سي دي در درايو رو ميده .
كمك كنيد ؟
Printable View
سلام من c&c : zero hour را نصب كرده ام ويك فايل كرك هم روس ان ريخته ام ولي نمي دانم چرافقط مي توانم واردمنوي بازي بشوم و براي وارد شدن به بازي خطاي نبودن سي دي در درايو رو ميده .
كمك كنيد ؟
اين بازي روي ويستا اجرا نمي شهنقل قول:
روي فايل اجرايي اصلي بازي ( نه شورتكات بازي) راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows xp رو انتخاب كن و ok كن
اگه اين راه جواب نداد راه ديگه اي نداره كه رو ويستا بشه اجراش كرد
نقل قول:روي شورتكات بازي راست كليك كن برو به properties و run as an administrator رو انتخاب كننقل قول:
شما پچ هاي اين بازي رو نصب كردي؟نقل قول:
نه نصب نکردم ولی اگه پیدا کردم و نصب کردم درست میشه؟؟نقل قول:
نقل قول:
این کار هم کردم اما این بار میگه
internal error when accessing one of the applications's libraries.contact your costomer support.error code:1275
:41:
نقل قول:
مشکل من حل شد !
البته بازی با ویستا سازگاری کامل داره ، من باید به جای اجرای فایل Half-Life 2 Episode One.exe فایل start رو باز میکردم ! :31:
سلام
من یه مشکل دارم
چند روز پیش بازی باتل فیلد 2142 رو نصب کردم تا چند روز قشنگ اجرا میشد و بازی می کردم ولی بعد امروز که اومدم بازی کنم وقتی بازی رو اجرا کردم کامپیوتر ریستارت میشه.چی کار کنم؟ 3بار هم تا حالا تو درایو های مختلف نصب کردم.
گرافیک: geforce 8400gs
سی پی یو : 3
1 گیگ رم
سلام.
من تو اجرا بازی المپیک مشکل دارم وقتی میرم رو اکونش صفحه سیاه میشه بعد یه صفحه کوچیک سیاه باز میشه بعد از چند دقیقه یه ارور میاد که یه چیزایی نوشته دوتا گزینه داره یکی دونت سند و یکی سند ارور.
وقتی دونت سند میزنم میاد بیرون و صفحه سیاهم بسته میشه. سند ارور رو هم که میزنم کامپیوتر هانگ میکنه منم ریستارت میکنم.
باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
سلام،
دوستان من يه نسخه از Company of Heros - Opposing Front دارم. مشكل اينجاست كه وقتي وارد بازي ميشم ميگه: Please Insert Disk و وقتي Continue را ميزنم و وارد بازي ميشم Invension Of Normanday فعال نيست و پيغام ميده نسخه اصل را خريداري كنيد. در ضمن تنها 2 تيم British و Panzer Elite حضور دارند و تيم هاي نسخه قبلي حذف شده اند. آيا همه نسخه هاي موجود در ايران همين مشكل را دارند؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به تمامي دوستان.
من يه نسخه از بازي سول ريور2 را(سري ميراث كين) گرفتم موقع اجرا ميگه سي دي بزار من دي وي دي شو دارم وقتي ميزارم همون ارور رو ميده .بازي تو يه دي وي دي مجموعه اي بود.مشكل كجاست؟اين بازي هم كمياب سي دس شو گير نياوردم.(لطفا يه نفر جواب بده)
سلام
من یه بازی خیلی قدیمی رو خواستم روی کامپیوترم نصب کنم که چون ویندوزم 64 بیتی ست نصب نشد, اینم پیغامش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
.
خواستم بدونم راهی وجود نداره,برنامه ای چیزی که اجازه بده من بدون اینکه ویندوز عوض کنم , این بازی رو نصب کنم ؟؟؟
بازی اینقدر قدیمیه که مال قبل از ویندوز اکس پی , بنابراین گفتم شاید حتی ویندوز 32 بیتی هم بریزم درست نشه , ببینم یه ویندوز 98 پرتیبل نداریم برای اینجور مواقع؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
سلام
بعد از نصب بازی jericho با این پیغام مواجه میشم لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون
متاسفانه مطمئن نيستم!نقل قول:
اين بازي يه سري مشكلاتي داشت مثل سيو نشدن بازي يا همين مشكل دوربين كه شما مي گي ولي نمي دونم پچ هايي كه اومده مشكلت رو حل مي كنه يا نه!
نقل قول:نرم افزاري چيزي نصب كردي؟ فن كامپيوترت سالمه؟ دماي cpu رو چك كن ببين مشكلي ندارهنقل قول:
مشخصات سيسمت؟نقل قول:
آقا این بازی my horse and me اصلا فایل ایمیجی توش نیست که با این روش بخوایم اجراش کنیم...!:41:نقل قول:
يا اصلا كرك بازي رو نريختي يا مشكل كرك دارهنقل قول:
مي توني از برنامه هاي virtual os استفاده كني و ويندوز مورد نظرت رو بدون نصب اجرا كني مثل virtual box يا VMWareنقل قول:
اين بازي بايد كرك بشه تو تاپيك زير درخواست بدين:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=179
Splinter Cell Chaos Theory رو نصب کردم ولی وقتی فایل اجرایی رو باز میکنم ، بازی اجرا نمیشه ! ( :18: » :19: )
درضمن من قبلا این بازی رو روی سیستمم نصب کرده بودم مشکلی نداشت ولی الان که نصب میکنم با این مشکل رو به رو میشم .:41:
لطفا زودتر کمکم کنید !
آقا این بازی my horse and me رو کسی میدونه چطور باید اجرا کرد؟ کرک نداره تو دی وی دیش... موقع اجرا میگه سی دی رو توی درایو بذارید...
هیچ ایمیجی هم توش نیست که بشه با daemon اجراش کرد...
ممنون...
اين بازي باگ داره منم همين مشكلو داشتمنقل قول:
بايد پچ بازي رو نصب كنيد تا درست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي گرفتن كرك اينجا درخواست بديد :نقل قول:
آقا این بازی my horse and me رو کسی میدونه چطور باید اجرا کرد؟ کرک نداره تو دی وی دیش... موقع اجرا میگه سی دی رو توی درایو بذارید...
هیچ ایمیجی هم توش نیست که بشه با daemon اجراش کرد...
ممنون...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=178
نرم افزار که نه.مثلا چه نرم افزاری.فن هم سالمه.دمای سی پی یو هم رو 40 و 45 هست.نقل قول:
نرم افزاري چيزي نصب كردي؟ فن كامپيوترت سالمه؟ دماي cpu رو چك كن ببين مشكلي نداره
من بازی grid رو در کامپیوتر نصب کردم وکرک اونو کپی کردم ولی توی بازی نمیره باید چیکار کنم؟
روي فايل اجرايي اصلي بازي راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows xp service pack 2 روانتخاب كن و ok كننقل قول:
روي شورتكات بازي راست كليك كن برو به properties و run as an administrator رو انتخاب كن
مشخصات سيستمت رو بگونقل قول:
من بازی grid رو در کامپیوتر نصب کردم وکرک اونو کپی کردم ولی توی بازی نمیره باید چیکار کنم
cpu:3
graphic:ati x1550
ram:2gb
نرم افزاري چيزي نصب كردي؟ فن كامپيوترت سالمه؟ دماي cpu رو چك كن ببين مشكلي نداره
اگه با منی که نه کاری نکردم در واقع لپ تاپ رو جدید گرفتم همه چیز هم درست کار میکنه
نه اشتباه شد! مي خواستم بپرسم ويندوز شما ويستا نيست؟نقل قول:
آخرين درايور كارت گرافيكت رو دانلود كن
تو اون لیست سیستم عامل ها ویندوز اکس پی نداره.!!!!نقل قول:
روي فايل اجرايي اصلي بازي راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows xp service pack 2 روانتخاب كن و ok كن
روي شورتكات بازي راست كليك كن برو به properties و run as an administrator رو انتخاب كن
اون ادمینسور هم نداره!!!
[quote=Maggy_P;2962344]اين بازي باگ داره منم همين مشكلو داشتم
بايد پچ بازي رو نصب كنيد تا درست بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید میشه بگید چطوری پچ رو نصب کنم ؟؟
کجاست ؟
ممنون از راهنمائی تون :10:
سلام عَلَکیُم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خواهشاً کمک کنید نمیدونم چرا وقتی می رم تو بازی فقط صدای نارنجکا میاد و دیگر هیچ !
در ضمن این ارور ها رو هم می ده :
مشخصات سيسمت؟[/QUOTE]
ram:512mb
VGA:512mb
win:XP servis pak2
pentium:4
CPU:3.00GHz 3.01GHz
:20:
سلام.
من بازی king of the road ( سلطان جاده ها ) رو نصب می کنم ولی وقتی که می خوام برم تو بازی ( رانندگی کنم !!! ) ، یک بار بدون هچ اروری از بازی میاد بیرون و بازی رو می بنده !!! کمک کنید لطفا !!! در ضمن گرافیک کامپیوترم 256 و رمم 1 گیگ بید !!!
اين كه ادمين نداره مهم نيست نشون مي ده شما اختيارات تام يه ادمين رو دارينقل قول:
اما چطوري ايكس پي نداره؟؟؟
منطورت همون بازي قديميه است؟ 2002؟نقل قول:
بريد اينجا درخواست بديد بعدم فقط كافيه اجراش كنيننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=179
از اين مسير بازي رو اجرا كن: C:\Program Files\Half-Life 2 Episode Two\hl2.exeنقل قول:
مدل كارت گرافيكت رو بگونقل قول:
منظورت بازي Beijing Olympics هستش؟ اسم دقيق بازي رو بنويس
مدل كارت گرافيكت رو بگو
منظورت بازي Beijing Olympics هستش؟ اسم دقيق بازي رو بنويس[/QUOTE]
مدل کارت گرافیک رو نمیدونم.
اسم بازی: :20:beijing2008
آره. همون قدیمیه. خیلی بازی توپیه !!!نقل قول:
توي run تايپ كن dxdiag بعد برو به تب display تو قسمت device مدل كارت گرافيكت رو ببيننقل قول:
روي فايل اجرايي اصلي بازي راست كليك كن برو به تب compatibilty چك باكس run this program in compatibility mode for رو بزن و windows 2000 روانتخاب كن و ok كننقل قول:
اگر منظورت از فایل اجرایی اصلی ، همون King.exe که توی محل نصب بازی هست ، هست ؛ این کار رو کردم ولی هیچ فرقی نکرد ... کمک !!!نقل قول:
ببخشید دوستان, کسی می دونه که در رزیدنت اویل 2, چطوری باید سیو هانک گرفت؟ یعنی باید چی کار کنم که آخر بازی امکان بازی با هانک رو بگیرم. یکی گفت بدون تیر و سیو تا آخر برو . جون دادم رفتم. ولی هیچی نداد. راهش چیه؟
نبايد اينحا مي پرسيدي ولي چون رزيدنت اويل 2 تاپيكي نداره :نقل قول:
بايد 8 بار بازي رو تموم كني به اينصورت كه هربار بازي رو از سيو قبلي بري و كلا مي شه 4 بار بازي با ---- و 4 بار با كلر
-بدون تير اگه مرحله ي اول بازي رو تا ساختمان پليس ركون سيتي بري پايين پله هاي ورودي يه زامبي با لباس ضد گلوله ظاهر مي شه كه وقتي بكشيش يه كليد بهت مي ده و با اون كليد چند دست لباس جديد براي ---- و كلر هست
-بدون سيو يادمه يه چيزايي شنيدم اما دقيقا يادم نمي ياد چي!
بقيه ي ويندوزهاي تو ليست رو هم امتحان كننقل قول:
اگه جواب نده مطمئن نيستم راه ديگه اي هم باشه بازي قديميه و اجراش روي ويندوز جديد مشكل داره مگه يه ويندوز قديمي نصب كني يا از برنامه هاي مجازي استفاده كني مثل virual box يا vmware
با سلام.من يك بازي براي كامپيوتر دانلود كردم كه بعد از خارج كردن از حالت زيپ ؛ نه داراي Setupهست و با برنامه Virtual Clone Drive هم نميتونم بازش كنم.لطفا راهنمايي كنيد.چه جور با اين برنامه بايد بازش كرد؟ممنون
مشكل حل شد.ممنونم
شاید تا به حال نام بازی کانتر به گوش شما خورده باشد؟ یا شاید یک گیمر حرفه ای باشید و با دیدن این مطلب برقی در چشمان شما ایجاد شود! بازی کانتر چند سالی است که به صورت حرفه ای در سطح بازی های تحت شبکه در ژانر اول شخص شوتر به نوعی سلطنت میکند و در تمامی مسابقات جهانی یک قسمت به این بازی اختصاص میدهند تا تیم های مختلف از سرتاسر دنیا با هم بر سر جوایز ارزنده این بازی به رقابت بپردازند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ویژگی های برتر این بازی می توان به نکات زیر اشاره کرد:همکاری گروهی در بازی, گرافیک روان, صداگذاری خوب بازی, تخریب پذیری خوب محیط, وجود سلاح های متفاوت و زیبا و کارآمد, امکان چت در هنگام گیم, امکان شخصی سازی تنظیمات بازی مانند: کیبورد و ماوس و تنظیمات حالت خرید آیتم و نوع حرکت و منو ها و…
نسخه ای که پیش روی شماست پتچ Zombie Mod می باشد که به غیر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هیچ سایت ایرانی دیگری انتشار نیافته است!
(به دلیل شدت خشونت در بازی رده بازی برای افراد بالای 14 سال می باشد)تصاویری از محیط بازی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی:
پردازنده 1.4 به بالا
256 مگابایت رم به بالا
دایرکت اکس نسخه 7 به بالاارسال شده توسط : حسین
حجم فایل : 1.63 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]۳ Responses to “Counter Strike Zombie Mod v34.2”
No Name Says:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mirror - Rapidshare Link :
من این بازی رو دانلود کردم و نصب هم شد ولی وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده ارورش هم
- من این بازی رو نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم ارور میده خواهش میکنم کمک کنید وقتی فایلی برای دانلود میزارید بهتره در موردش هم توضیح و کمک لازم رو هم بزارید .
ممنون من میخوام اینو بازی کنم اما ارور نمیزاره
mountappfilesystem failed you don t have all gcfs needed play game
این ارور رومیده- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهشن راهنمایی کنید.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی نمیخواد کمک کنه
عزیزان وقتی فایلی برای دانلود میزارید کاملا در موردش توضیح بدید ما وقت میزاریم و فایلی با این حجم بالا رو دانلود میکنیم
بعد اشکال دار میشه
خواهشن راهنمایی کنید
اینهمه ادم یک نفر نمیدونه؟- این چطور سایتیه که کسی چیزی توش نمیدونه بهتره دیگه فایلی برای دانلود نزارید