سلام
امشب یا فردا میرم پریمیوم جاسپر رو می گیرم ... ان.شا.الله... چه چیز هایی رو باید چک کنم که مطمئن بشم جاسپر هست!؟ (تاپیک مربوطه رو هم خوندم خواستم ببینم راه دیگه ای یا راه اختصاصی مربوط به پریمیوم ها وجود نداره!؟)
سلام
امشب یا فردا میرم پریمیوم جاسپر رو می گیرم ... ان.شا.الله... چه چیز هایی رو باید چک کنم که مطمئن بشم جاسپر هست!؟ (تاپیک مربوطه رو هم خوندم خواستم ببینم راه دیگه ای یا راه اختصاصی مربوط به پریمیوم ها وجود نداره!؟)
سلام دوستان من مدتی هست قصد خرید الایت رو دارم اما کلا هیچی بارم نیست یه سری سوال کلی درباره ی ایکس باکس360 داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید با تشکر!!!
1:ایا میشه براش تم یا ..... دانلود کرد؟؟؟؟؟
2:از چه نوع سی پی یو ای استفاده میکنن؟ ربطی به فالکون یا پریمیوم بودن و ... نداره چون اونا برای مسایل دیگه بود!
3:از چه نوع پردازنده گرافیکی استفاده میکنه و از ماله گی اس3 قوی تر هست یا نه؟؟؟
4:برای وصل شدن به اینترنت میشه بدون سیم وصل شد یعنی وایرلس؟؟؟؟
5:ایا میشه باهاش رفت اینترنت و یا چیزی دانلود کرد؟ (نوع شبکش چی هست؟) و از چند روش میشه به اینترنت وصل شد؟؟
6:ایا بازی میشه دانلود کرد؟ کلا از کارهایی که میشه به روش انلاین باهاش انجام داد میخوام بدونم چون چیزی نمیدونم!!!
7:نوع حافظ اش چی هست>؟؟؟واین مل ارکد که مموری داره یعنی حافظه داخلی نداره؟؟؟
8:الایت فقط 120 گیگ هست یا 60 و 80 و 30 هم داره؟ من نمیدونم هر کدوم از مدل هاش در چه هارد هایی عرضه میشه؟ بعد شنیده بودم میشه خودمون هاردشو تعویض کنیم درسته؟؟(ببخشید هیچی نمیدونم)
8:ممنون دوستان منتظر راهنماییتون هستم چون چند روز دیگه دارم میرم بخرم
سلام
من پرمیوم جاسپر خریدم.چجوری بازی را save کنم؟
هر چی دکمه y را میزنم انگار نه انگار!
دوستان عزیز سلام، من قصد خرید یک arcade رو دارم، فقط چند تا سوال برام پیش اومده:
1- arcade نمی تونه باری های xbox 1 رو اجرا کنه؟
2- هنوز هیچ خبری درباره ی نسل بعدی ایکس باکس نیست؟ یعنی امکانش هست مثلا من اینو بگیرم، بعد دوماه دیگه اون بیاد و ضایع شم؟ (الان افسوس می خورم که چرا تو این 4 سالی که اومده نگرفتم...)
3- نبود هارد تو آرکید چه مشکلی ایجاد می کنه؟ اون مموری 256 که روشه چه نوع مموری ایه؟
اینطوری که نمیشه فهمید پسر خوب !!نقل قول:
شما وارد تنظیمات تصویر Xbox 360 بشو بعد تو قسمت HDTV Setting برو و ببین که رزولیشن 1080i و 1080p رو داری یا نه !!
اگه هردو یا مخصوصا 1080p وجود داشته باشه و شما بتونی رو اون قرارش بدی LCD شما Full HD هست.
لطفا صفحه ی اول خوانده شود.نقل قول:
اگه باز متوجه نشدی بیا سوال کن .ما در خدمتیم
ایشالا به سلامتی ! مبارک باشه.نقل قول:
بهترین راه عکس زیر هست که یکی از دوستان قبلا زحمتشو کشیده بود ولی من دوباره میزارمش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون Install هست دیگه !!!نقل قول:
زمانی که تو داشبورد هستید DVD رو گذاشته و صبر کنید تا LOAD بشه ,بعدش پایین صفحه گزینه ی Game details نمایان میشود که با زدن دکمه ی Y میتونید واردش شوید.
1- چرا نمیتونه فقط نیاز به یه سری پچ و آپدیت خاص داره.نقل قول:
2-نه .چون فعلا با همین همه کار میشه کرد و بازی ساختن واسش مشکلی بوجود نیاورده.شما مطمئن باش تا 3 سال دیگه خبری از نسل بعد نمیشه.
3-هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بهت توصیه میکنم صفحه ی اول رو بخونی بعد هر سوالی که نتونستی جوابشو اونجا پیدا کنی بپرسی.
اصلا از فتحی نخر که کلا سرت میره من رفتم خریدم کردن تو پاچم جنس دست 2 رو بهم انداخت دلیلش هم اینه که اکانت گلد ندارهنقل قول:
خب این بنده خدا که خودش Xbox 360 رو تو خونشون نمیسازه که !!!نقل قول:
شاید بهش آنداختن خودشم نفهمیده از شانس بدت گیرت تو افتاده
اره داره. یه سوال دیگه راسته که میگن بازی های ایکس باکس نهایت رزیولوشن 750 رو ساپورت میکنه؟ چون من رو اون گزاشتم هیچ فرقی با 1080p نداره.
نقل قول:
من از فتحی خریدم اکنت گلد هم داشت.اتفاقا ادم گلی هستن همه جوره هم باهاتون رامیاد.(احتمالا شانس نداشتی:31:)
شما واقعا هیچ فرقی بین 720P و 1080P در بازی های GearS Of War 2 & FIFA09 ندیدی ؟!نقل قول:
عجب شایعاتی میکنن بعضی ها !!!!نقل قول:
اگه اینطوری باشه فکر کنم باید LCD تو بندازی دور !!!
پرمیوم جاسبر داره؟ قیمتش چجوراس
بالاخره مغازه دار که باید حواسش به این چیزا باشه سرش کلاه نره!نقل قول:
شاید بهش آنداختن خودشم نفهمیده از شانس بدت گیرت تو افتاده
من که از همین قم میگیرم (امروز عصر) با طرف هم کلی رفیق شدم! چند روز پیش رفتم کلی سوال پیچش کردم دیشب با هم مکالمه تلفنی داشتیم ... خلاصه آدم باحالیه!
اقایون اگه ما یه ایکس باکس با مین جاسپر بگیریم صد درصد احتمال سه چراغه شدنش منتفیه؟
ایا می شه باهاش فیلمهای اچ دی ریپ شده با پسوند mkv , aac , avi رو دید؟
اخه من خودم از Elite بیشتر از پریمیوم خوشم میاد ولی خوب به نظر شما پریمیموم با برد جاسپر بگیرم؟ قیمت های فتحی رو هم دیدیم واقعا قیمتاش خوبهنقل قول:
دوست من هیچ وسیله الکترونیکی امکان نداره که خراب نشه شما پریمیوم با برد جاسپر بخر بازیهات را هم بریز روهارد به احتمال 99 درصد 3 چراغ نمیشه اون یه درصد هم اگه در جای مناسب که هوا ردو بدل میشه بگذاری میشه 100 درصد:8:نقل قول:
منم خودم Elite دارم ولی اگه میدونستم که بورد جاسپر 2 هفته بعدش میاد هیچ وقت فالکون نمیخریدم.البته خب من تا الان نمیتونستم تحمل کنم.نقل قول:
من در پست قبل به شما گفتم که تا اوایل تابستون صبر کن تا Elite با بورد جاسپر بیاد بعد بورو بخر که دیگه خیالت از همه نظر راحت باشه.
البته بورد فالکون هم عالی در اومده ولی 3 چراغه شدنش شانسی هست .
چه ربطی به مغازه داره !!!نقل قول:
در حال حاظر با این کپی خور کردن دستگاه که مجبورن تا فی خالدونشو باز کنن دیگه نمیشه تشخیص داد که این دستگاه دست دوم هست یا نه بعداشم شما تا وقتی که یه اکانت نسازی که متوجه نمیشی که دستگاه دسته دوم هست یا نه !!! اون بنده خدا که نمیتونه این کارو بکنه !!!
یکم منطقی فکر کن پارسا جان.
ایشالا به سلامتی .
یه پیشنهاد واست دارم ! سعی کن هر بازیی رو که میگیری تمومش کنی بعد بری سراغ یکی دیگه .این طوری بیشتر حال میده !!
آره پسر خوب چرا نشه !!! فقط برای اجرای بعضی فرمتها مثل همین avi یا Divx مجبوری به LIVE وصل بشی و یه آپدیت 5 مگابایتی رو انجام بدینقل قول:
خوب شما الان میگی elite برد جاسپر نداره؟؟؟نقل قول:
یعنی برم پریمیوم بگیرم
بورد Jasper داره ولی هنوز تو بازار نیومده !!نقل قول:
چه اشکالی داره !!! Primium هم که همه چی داره !! فط یه هارد 120 نداره و یه فیش HDMI و یه رنگ مشکی .
اگه صبر کنی میتونی Elite با بورد جاسپر هم بگیری.
تصمیم با خودت هست :46:
نقل قول:
به نظر من پرمیوم بگیر!!با صرفه تره و جاسپرش هم اومده!!
elite بی خودی گرونه!!60 گیگ هارد بیشتر داره =کابل hd داره{تو بیرون هم با قیمت مناسب می فروشن!!}و رنگ سیاه{خودت می تونی رنگش کنی}
من که خودم یکدونه پرمیوم 60 گیگ با جاسچر خواهم گرفت!!
خوب دوستان ممنون متوجه شدم فقط یه چیزی!!!
1:من در مورده کانکت شدن به اینترنت هنوز نمیدونم به چند روش میتونم کانکت شم و ایا از طریق وایرلس هم میشه؟؟؟
2:بعد اینکه ایا میشه بوردش رو عوض کرد مثلا بوردمون رو به جاسپر عوض کنیم ؟یعنی باید ببریم بیرون برامون عوض کنن دیگه؟؟؟
3:در محیط xlive ایا میشه به سایت های اینترنتی هم رفت؟؟؟؟
4:بعد برای فهمیدن انواع مدل دسته هاش و تفاوت مدل هاش به کجا برم؟؟؟؟
5:بعد چه حالت هایی برای اتصال یو اس بی داره؟؟؟؟
.................................................. .....................
البته پویا جان بستگی داره که نیازشون به حجم چقدر باشه برا خیلیا 120 هم کم مییاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب لوازم جانبی الایت بازهم بهتره!!!!!
البته مساله رنگش نیست چون با قاب میشه عوض کرد!!!!
در کل پول کمتر میخوای بدی premium با بورد جاسپر بگیر حله!!!!!نگران3چراغه شدن هم نباش!
120 گیگ هم کم میاد؟؟؟!!
مگه میخواد چه کار کنه که 120 هم کم میاد...
شما چقد مطمین میگید نگران 3 چراغ نباش..
یه سوال دیگه . من وقتی 1080p میزارم کیفیت عالیه ولی وقتی صفحه تاریک شد دو تا خط پهن سفید کم رنک ظاهر میشه ولی وقتی تو بازی میرم درست میشه. راهی داره من این رو درست کنم؟(من با ps3 با بهترین کیفیت بازی میکردم ولی از وقتی این ایکس باکس رو گرفتم اعصابم رو ****** .)
مهدی جان مشکل خبر نمیکنه من نگفتم 3 چراغه نمیشه گفتم اکثرا همچین مشکلی نداشتن یا کم مشکل داشتن و نسبت به برد های دیگه نگران 3 چراغه نباش با جاسپر:46:
.................................................. .................
خوب چرا خیلیا ممکنه 120 کمشون باشه(مثل چند تا از دوستای من:27:) ولی خوب بدی الایت اینه که از اول 120 رو داره و نمیتونی اگه کمتر بخوای کاری بکنی :41:
man mikham xbox360 bekharam
kodom behtare
moshkele 3 cheraghe chea
thanks
1-شما به 2 روش بیشتر نمیتونی به LIVE وصل بشی .یکی توسط سیم Etheranet یا همون LAN که توسط این سیم دستگاه رو به کیس کاپیوتر وصل میکنید البته در صورتی که مادربورد شما قابلیت LAN رو داشته باشه.نقل قول:
روش دوم هم بوسیله ی وایرلس هست که نیاز به یک مودم ADSL وایرلس میباشد.
2-نه همچین چیزی ندریم .
3-نه چون هنوز هیچ Internet Browser ری برای این دستگاه معرفی و گذاشته نشده.
4-مدل خاصی نداره.یه مدل با سیم داره که دیگه تولید نمیشه و یه مدل هم بی سیم که همه جا دارن .رنگشم که دیگه قابل تشخیص هست !!!
5-یعنی چی چه حالتهایی داره ؟؟؟!!!
کی همچین حرفی زده !!!! هارد Xbox 360 اکسترنال هست و شما هر ظرفیت هاردی رو که دوست داشته باشی میتونی روش قرار بدی .نقل قول:
امکانش هست که مشکل از TV شما باشه .نقل قول:
شما تو حالت Intermadiate هم همین مشکل رو دارید ؟؟؟
دوستان تو پک پریمیوم (جاسپر) چی باید باشه؟ بازی چیزی نداره؟
روی خود دستگاه چیزی نیست؟
فیلمی - صدایی - تصویری - بازی تریالی - بازی فولی - ... ؟
لطفا فارسی تایپ کنید .نقل قول:
به صفحه ی اول مراجعه کنید
بارها به این سوال جواب داده شده استنقل قول:
(رنگ سفيد) در داخل جعبه اين مدل وسايل زير موجود هست..
کنسول+آداپتور+يک عدد دسته بی سيم+کابل 6 فيشي+کابل LAN+هارد 60 گيگ+هدست
لطفا دوستان حتما صفحه اول پست اول را یک بار بخوانند.
موفق باشید.
جواب در صفحه ی اولنقل قول:
چرا اینو نمی خونید!؟نقل قول:
روی خود دستگاه چیزی نیست؟
فیلمی - صدایی - تصویری - بازی تریالی - بازی فولی - ... ؟
چند نفر به یه نفر؟
نه دوست عزیز !نقل قول:
فقط مدل Arcade یه پک از بازی های Arcade رو داره ! 5تا بازی داخل یه DVD هست فکر کنم !
البته هر کنسول یه بازی داره تو خودش ! Hexic 3D هستش اگه اشتباه نکنم !
من از شما خیلی ممنونم که من رو راهنمایی میکنید:11:.نقل قول:
اگه مشکل از tv بود با ps3 هم همین مشکل رو باید میداشتم.
وقتی تئ این حالتی که شما میگید میزارم اون خطها خوب میشه اما وقتی تو بازی تو یه منطقه ی تاریک میرم تاریکتر میشه و وقتی میام بیرون درست میشه .
به نظر شما ممکنه که از تنظیمات tv باشه ؟(اگه از tv بود باید تو ps3 هم همین جور میشد درسته؟) لطفا م رو راهنمایی کنید.:10:
دوستان تا حالا کسی براش پیش نیومده وقتی tv رو در حالت ایکپندید یا اینتر مدیات(با lcd ) قرارداده باشه با مشکلی که من ماجهش شدم بر خورده باشه؟
ببین عزیزم مقایست بین PS3 و Xbox 360 یکم نامناسب هست چون GPU این دو دستگاه نه شبیه هم هستند و نه تنظیماتی شبیه به هم دارند .پس نمیشه اینطوری مقایسه کرد.نقل قول:
من مطمئنم که مشکل از LCD شما هست البته منظور از مشکل خرابی نیست !!!!
منظور ناسازگاری با این حالت هست.
شما تو تنظیمات LCD گزینه ی Back light یا نور پس زمینه رو رو چی قرار دادید ؟؟؟
بله منم مطمن شدم از ال سی دی هستش . چون با ps3 هم تست کردم همین جوری بود.
مدل ال سی دی من براویا klv32s400a هست خواهشا هر کی در این ضمینه اطلا عات داره منو راهنمایی کنه.
اومدم یک خبر بدم و برم
خبری که شب تولد من یکی رو تکمیل کرد
نقل قول:
11:49: Schappert says “we’re not done yet.” Don Mattrick takes stage. And so does Hideo Kojima. Uh-oh.
نقل قول:
The next game, says Kojima, will be called Metal Gear Solid: Rising, and will be released on the Xbox 360. They’re showing a trailer. It’s the images we’ve seen before. “Metal Gear Solid: Rising.” “Raiden… is back,” says the trailer. Looks like we’re playing as Raiden, again. But now Raiden is awesome, so that’s cool. “Lightning Bolt Action” is the subtitle.
امروز خریدم!
پریمیوم جاسپر به همراه دسته اضافی و سه تا بازی!
مباركه...انشاا... به پاي هم پير شين...نقل قول:
سلام دوستان من یه سوال داشتم که ربطی به این تاپیک نداره ولی میپرسم، xbox360 بازی NFS_MOSTWANTED رو داره؟