کمک من ویستا رو تودرایو دی نصب کردم و بعد از از این که ایکس بی رو حذف کردم ویستا هم حذف شد ولی فایلهایی که تو درایو دی برای ویستا هست از بین نمیره از برنامه های زییادی استفاده کردم نشد مممنون میشم کمک کنید البته من نمیخواهم درایو دی رو فورمت کنم
Printable View
کمک من ویستا رو تودرایو دی نصب کردم و بعد از از این که ایکس بی رو حذف کردم ویستا هم حذف شد ولی فایلهایی که تو درایو دی برای ویستا هست از بین نمیره از برنامه های زییادی استفاده کردم نشد مممنون میشم کمک کنید البته من نمیخواهم درایو دی رو فورمت کنم
کسی میتونه کمک کنه
دوست عزیز ویندوز دوم همیشه بر پایه ویندوز اول نصب میشه و با فرمت کردن ویندوز اول ،ویندوز دوم هم از حالت بوت در خواهد آمد.نقل قول:
شما در درایو c خودتون یه ویندوزxp نصب کنید و فایلهای درایو d رو نجات بدید. بعدا اگر خواستید درایو d رو فرمت کنید و ویندوز ویستا رو دوباره نصب کنید.
موفق باشید.
درایو d رو نمخواهم فورمت کنم 200 گیگ اطلاعات دارم
Program Files vista از بین نمیره
پس شما بدون اینکه درایو d رو فرمت کنید ویندوز ویستا نصب کنید. هیچ فایلتون از بین نخواهد رفت.نقل قول:
من مشکلم اینکه از بین نمی ره فایلها تا شما هم بهاین مشکل نخورین منظور من رو متوجه نمی شید
من مشکلم اینکه از بین نمی ره فایلها تا شما هم بهاین مشکل نخورین منظور من رو متوجه نمی شید
تنها راهش اینه که اطلاعات درایو D رو به یه درایو دیگه منتقل کنی ودرایو D رو ازطریق بوت حذف کنی.نقل قول: