مبين نتنقل قول:
بسته هاي تمديدي خوبي نداره
هم قيمت بالايي داره و هم محدوديت سرعت داره
سابقه خوبي هم نداره
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
Printable View
مبين نتنقل قول:
بسته هاي تمديدي خوبي نداره
هم قيمت بالايي داره و هم محدوديت سرعت داره
سابقه خوبي هم نداره
بسته هاش که به نسبت ایرانسل خیلی بهتره! من بعد از تموم شدن بسته اولیه، یک ساله ۵۰۰ گیگ شارژ کردم که از ایرانسل بهترهنقل قول:
جاهایی رو هم که میگه پوشش میده واقعا پوشش میده، مثل ایرانسل نیست که الکی کل شهر رو تو نقشه تحت پوشش گذاشته باشه!
من مودم DT350 رو از ایرانسل ۳۶۰ گرفتم ولی مثل چی پشیمونم و گذاشتمش یک کنار!
بین مشهد و تهران در رفت و آمد هستم و جالبه چه در مشهد و چه در تهران، مکان هایی که استفاده می کنم طبق نقشه ایرانسل تحت پوشش هست و طبق نقشه مبین نت خارج از پوشش! (با فاصله زیاد از دکل)
جالبیش اینه که مبین نت هم در مشهد و هم در تهران با اینکه برخلاف ایرانسل تو پوشش نیستم بسیار پایدارتر و با کیفیت تر و سریعتر هست! قطعی کمتری هم داره! درصورتی که ایرانسل تو نقشه زده پوشش داخلی ولی کنار پنجره به زور جواب میده!
ضمن اینکه مبین نت عین آدم IP valid میده و مسخره بازی های ایرانسل رو نداره که پشت NAT باشی. کندی باز کردن سایت ها بدون V.P.N رو هم مثل ایرانسل نداره! (مشکل ایرانسل اینه که تو سطح کشور کاربر زیاد داره و مجبوره IP invalid بده)
هرچند اینم بگم که چون طبق نقشه از دکل مبین نت هم در مشهد و هم در تهران فاصله ام زیاده، باید یکم مودم رو جابجا کنم تا سیگنال بهتر بشه ولی بازم از ایرانسل (برخلاف اینکه میگه پوشش داخلی داره) بهتره!
به قول یکی از دوستان خاطره و سابقه بدی که مبین نت داشت (از سال ۹۰ وایمکس داشتم و بعد یک مدت افتضاح شد و سر تعویض مودم که خراب شده بود خیلی اذیت کردن) با برخورد خوبشون موقع تحویل TD-LTE و کیفیت سرویس تا اینجا تا حدی برطرف شده
ولی ایرانسل زمان وایمکس هم اذیت می کرد، الان هم همینطوریه! مودم رو با کلی تاخیر و با برخورد بد میارن پرت میکنن جلوت هیچ مسئولیت پذیری هم ندارن! اپراتورهاشم که هیچ وقت هیچ مشکلی رو قبول نمی کنن!
خداروشکر تا الان با مبین نت طی نزدیک ۲ ماه مشکل خاصی نداشتم (قطعی ها مجموعا یکی دو ساعت بوده) و مشکلات فنی هم نداره
تازه مودمش هم به نظر بهتره! مودم ایرانسل که تو پنلش همیشه cpu روی صد درصده!
مودم مبین نت امکانات بیشتری داره و اذیت های ایرانسل رو هم نداره. ضمن اینکه مودم وایمکس قبلی رو هم صد تومان از من برداشت. در صورتی که ایرانسل منت میزاشت مودم های قبلی رو بر میداشت بعد با همون قیمت ۱۴۹ تومان مودم میداد بدون بسته و ....! مبین نت ۱۳۸ (با مالیات و ...) دادم ده گیگ هم اینترنت روزانه و ده تا هم شبانه داشت که البته زود تموم شد و بسته ۵۰۰ گیگی خریدم
البته امیدوارم همینطوری بمونه و بهتر بشه و تجربه تلخ وایمکس رو دوباره تکرار نکنه
هرچند به ما قول داده بودن تا اردیبهشت پوشش بهتر بشه که نشد و الان میگن شهریور!
ولی همینی که هست از ایرانسل بهتره و راضی ترم! (چه TD-LTE با مودم DT-350 و چه FDD-LTE با مودم SXT-LTE )
البته اينكه مبين نت زياد خوب نيست منظور اين نيست كه ايرانسل خوبنقل قول:
در كل سياست هاي خوبي نداره مخصوصا روي بسته تمديدي
هم سرعت رو محدود كردن و هم قيمت بسته ها يكباره زياد ميشه
فقط بسته روي مودم با هزينه مودم و فعال سازي اوليه منطقي
ايرانسل هم يكي مثل مبين نت حالا با شرايط متفاوت
ولي فعلا انتخاب بين بد و بدتر هست كه بستگي به شرايط فردي و مكاني داره
به شخصه فورجي همراه رو روي ايرانسل بيشتر مي پسندم مخصوصا سرعتي كه به من ميده بالاي ١٠٠ مگ
به هر حال خوشحال ميشم هر شخصي لذت ببره از چيزي كه استفاده ميكنه
سلام به همه . برای رفع مشکل Ping Time میشه از فیلتر شکن هم استفاده نکرد . کافیه هر وقت دانلود سنگین ندارین و فقط میخواین پیج باز کنین یه Ping ثابت بذارین تا همیشه اتصال رو باز نگه داره . نمیدونم چقدر ترافیک میکشه ولی میتونین فاصله زمانی Ping ها و طول بسته هاش رو تغییر بدین . به یه IP داخلی هم پینگ بدین که ترافیکش ارزون تر حساب میشه . کارکردش دقیقا مثل اینه که VPN بذاری . چون VPN جدا از مزایای جانبی که داره در واقع یه کانکشن دایمی ( تونل ) ایجاد میکنه و دایما با سرورش تبادل میکنه دقیقا همون کاری که Ping انجام میده
سلام دوستان عزیز
از بین مودم های TD-LTE ایرانسل کدوم مدل بهتره
Z6000 (TD-LTE)
DT-350 (TD-LTE)
GP-2101 (TD-LTE)
لطفا هرکی از مودم های بالا داره یه شات از تست سرعتشون بذاره!
منطقه ای که من ساکن هستم توش یه خورده بده از نظر گیرندگی به خاطر همین می خوام بهترین اشون رو بخرم برای قدر سیگنال و دریافت
توی نقشه منطقه ما سبز کمرنگ هست یعنی پوشش آنتن دهی مودم خارجی
محدوده خیابان مدنی خیابان فتحنایی
کسی در این منطقه از مودم TD-LTE استفاده میکنه؟
خرید این نسل از مودم های ایرانسل پیشنهاد میشه؟
اصلا به نقشه اعتمادی نیست !نقل قول:
حتما یک مودم تو منزلتون ببرید و امتحان کنید
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام من دیروز مودم خارجی ایرانسل گرفتم و روی پشت بام بستم چراغای سیگنال هر ۳تا روشن بود ولی وقتی به لپ تاپ وصل مشه میزنه سیگنال ضعیف و روی ۷ دسی بله خونمونم توی منطقه سبز پر رنگه وخلاصه هی مودمه قط ووصل میشه نمیدو نم چرا میخوام پس بدم مودمو
واقعا تا الان خیلی خرج اینترنت کردم ولی درست نمیشه از شاتل گرفته تا ۴جی و تد دی ولی هیچ کدوم بدرد نمیخوره حتی میخوام پهنای باند اختصاصی بگیرم کسی میدونه چه جوریه
شما هم یه بد شانسی هستی مثل من
Td ایرانسل گرفتم
مودم خارجی
آنتن کامل ولی کیفیت پایینه
حالا دلیلشو خدا داند
مودم خارجی رو آوردم تو خونه و با فاصله ۱ متر از پنجره ای که به سمت دکل هست کنار دیوار گذاشتم .
آنتن شد ۲ تا ولی کیفیتش رفت بالا و ۱۹ دسیبل شد
سرعت هم خوب شد (حدود ۷ مگابایت)
Sent from my SM-N920C using Tapatalk