نقل قول:
با تشکر از ارباب عزیز
من دیشب امتحان کردم الان fsbروی 400هستش ورمها هم با ولتاژ1.90پایدار شدن روی باس 800
ولی خدایی تا 4گیگا هرتز راحت میره .حیف نیست روی 3.5کار کنه.منظور از دمای 75روی بازی gta ivبعد از نیم ساعت با جزییات بالا.
البته با اورست دما به 78میرسه در حالت 100درصد لود.فن هم 20_30تومنمیتونم خرج کنم .فقط میخوام تا 4بکشه دماشم زیر 65باشه.
متشکر
نقل قول:
دوست من شما یک فن ocz بخر همون که فن 12 سانتی روشه فکر کنم حدود 35 تومان باشه اونوقت راحت تا 4.2 اورش کن
من خودم e7200 که حدود 0.2 گیگاهرتز از cpu شما کمتره با فن معمولی توی فصل سرما تا 3.75 اورش کرده بودم الان هم بخاطر گرما رو 3.5 راحت کار میکنه
در ضمن برای اور کلاک شما باید دمای هسته ها رو اندازه بگیری نه دمای cpu
دوست من یک ساعت تست occt یا اینتل بورن بگیرید و احتمالا دما از حد مجاز تو فول لود خواهد گذشت!دمای نزدیک به 80 برای نیم ساعت بازی کردن جالب نیست باز اگه دما فعلی رو در نظر بگیری میشه باهاش سر کرد ولی من توصیه نمیش کنم.فن هم زیر 30 تومن مدلهای آنچنانی نیستن اون او سی زد هم بدک نیست
من 7200 رو با فن استوک راحت تا 3.5 اور کردم.
نقل قول:
سلام
من تونیک تاور رو گرفتم
خیلی هم خوشگله!
الان دما
46
46
51
51
Q9400
3.2 GHZ
فکر کنم راحت تا 4 رو بره.
ممنون.
نقل قول:
من چجوری میتونم سرعت فن رو تنظیم کنم؟
الان حدود 1500 دوره ولی فن قبلی بالای 3000 هم میرفت....
1500 فن جدید برابر 300 فن استوک؟!!
چون از 1500 بالاتر نمیره
دمای سی پی یو هم الان 48
++++++
هر بار که اور کلاک میکنیم باید توسط یه برنامه تست کنیم ببینیم پایدار هست یا نه؟
چون برنامه occt یک ساعت طول میکشه تست کنه
تازه بعدش از کجا بفهمم پایدار بوده یا نه؟
اینجوری باید هی 1 ساعت تست کنم ببینم اگه مشکلی نبود برم یمقدار دیگه اور کنم
الان 20 درصد اور کردم.
ممنون.
سلام مبارکه
دماها خوبه دورش اتومات باشه نمی خواد زیادش کنی و بله از نظر دما مشکلی نیست تا 4 .
بله پایداری رو باید تست کنی با ارتوس و Occt اره یه ساعت حداقلش هست که آخرش هم اگه ارور دما و ولتاژ و ... نده مینویسه که سیستمت 100% پایداره اما من اینتل بورن تست رو پیشنهاد می کنم شما بزار رو ماکسیموم استرس و 5 لوپ تست بگیر سریعا مشخصا میشه در چه حدی پایدار هست اگه 5 دور پایدار بود 20 و بعدش 30 دور با 30 دور دیگه 200% پایداره!در صورت ارور کمی ولتاژ رو (پلکانی) زیاد کن تا 35% اور باس و پردازنده نباید شکل خاصی داشته باشه بعد رمت هم اگه اور میشه باید با مم تست تست کنی