من برای پسر داییم بسته خریدم دقیقا همون 5گیگش مونده(حدود 10روز میشه)سرعتش اینقدر پایینه که تا حالا 100کیلوبایت هم از 5گیگ کم نشده.خیلی وقتا اصلا وصل نمیشه.کل شهر اینجوریه.نمیدونم چرانقل قول:
Printable View
من برای پسر داییم بسته خریدم دقیقا همون 5گیگش مونده(حدود 10روز میشه)سرعتش اینقدر پایینه که تا حالا 100کیلوبایت هم از 5گیگ کم نشده.خیلی وقتا اصلا وصل نمیشه.کل شهر اینجوریه.نمیدونم چرانقل قول:
بجنورد هم نسل سوم همراه اول راه افتاده اما دیتاش کار نمیکنه ، کسی میدونه کی به صورت رسمی راه می افته ؟
برای سیمکارت های دائمی چطور میشه حجم مونده رو دید؟نقل قول:
فرودگاه مشهد، روی باندنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین روش میشه یانقل قول:
اس ام اس 0 به 8080 و یا کد زیر
*
111
*
320
#
کسی میدونه راهی بجز رفتن به دفاتر همراه اول برای فعال کردن mms نیست؟؟؟؟؟
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
من خرمشهر هستم .اینجا تری جی شده و سرعت دانلودم بین صد تا سیصد کیلوبایت در نوسانه و راحت از پنج گیگش استفاده کردمنقل قول:
خیر ، باید تشریف ببرید و فرم فعالسازی را امضا کنید . (یه جور تعهد نامه هست.)نقل قول:
البته MMS همراه اول همچین بدرد بخور نیست. ما که برای هر کی می فرستیم بعدش بنده خدا اس می فرسته که دانلود نمیشه !
والا من فقط و فقط بخاطر بسته اینترنتش و سرعتش که خیلی بصرفس رفتم سراغ همراه اول،بعد مشکل اینجاس این بسته هاش کامل باید مصرف بشه تا بشه تمدیدش کرد من هنوز 50 تا mms دارم و باید مصرف کنم تا بتونم بسته جدید بگیرمنقل قول:
راهی واسه این بسته ها نیست؟؟؟؟؟
Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk
چند وقته کیفیت 3G همراه اول شدیدا افت کرده و در باز کردن سایتها خیلی اذیت میکنه......