فکر می کنم تو مرحله آزمایشی بیشتر شهرهای بزرگ پوشش داده شده یا همون مرکز استان ها
امیدوارم از فردا پوشش دهی ایرانسل بیشتر بشه
Printable View
فکر می کنم تو مرحله آزمایشی بیشتر شهرهای بزرگ پوشش داده شده یا همون مرکز استان ها
امیدوارم از فردا پوشش دهی ایرانسل بیشتر بشه
اینم تست نسل سوم ایرانول در مرکز شهر اهواز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا پهنای باند دکل برای دیتا یکسانه و نوعش خیلی فرق نمیکنه مگر اینکه تجهیزاتش محدودیت داشته باشن مثل نسل دوم .این دکلی که الان تست 3g باهاش گرفتم وایمکس هم روش داره و دقیقا همون لحظه که این تست رو گرفتم با وایمکس 2 مگ هم همین پینگ و سرعت دانلود رو داد فقط اپلود وایمکس بالاتر بود اما پینگش و سرعت دانلودش یکسان بود .این نشون میده که سرعت به پهنای باند دکل ربط داره و هنوز به خیلی از دکل ها پهنای باند نداده .
تبریک میگم سرعت رو محدود کردن روی 512 :n01::n02: البته شاید مشکل از پهنای باند BTS اینجا باشه ولی خوب 3 تا تست گرفتم 3 تا این سرعت بهم داد . پینگ هم اصلا جالب نیست !
محتوای مخفی: سرعت
سرعت محدود نشده
الان من دارم 1.2 مگ دانلود ميكنم
پينگ هم داخلي 45 است
بايد تا شب اين 5 گيگو تموم كنم ميترسم فردا خراب شه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نقل قول:
خواهشا این عکسها رو در اسپویلر قرار بدید
بعد برای تست سرعت هم سر صبح همطرفا 6و 7 تست بگیرید نتیجه رو مقایسه کنید
حاجی یه جوری میگی کوچ میکنی انگار اینجا آمریکاس که 50تا پروایدر نسل 4 داشته باشیم با خیال آسوده بین سرعت های 100مگی یکیو انتخاب میکنینقل قول:
مثلا ایرانول بد بود چیکار میکنی؟ میری همراه آخر میگیری چون نسل 5 داره؟
گرگان هنوز کسی
3G Irancell
پیدا نکرده؟:n04:
تو اطراف میدان منیریه و ابوسعید هنوز که هنوز پوشش خوب نیست میره میاد شدیدا نوسان داره؟
دوست عزیز الان دقیقا عکس هایی که گذاشتم کجا هستند ؟! توی اسپویلر هست دیگه ! :n01:نقل قول:
ایرانسل یه دکمه داره امشب راس ساعت 12 میزنه تمام شهرها و روستاها و دهکده ها حتی مناطق مرزی میرن زیر پوشش سراسری !