دروازبان اخرش بود :n19::n02:ولی دمه بچه ها گرم خدا قوت !
Printable View
دروازبان اخرش بود :n19::n02:ولی دمه بچه ها گرم خدا قوت !
من یه سؤالی برام بوجود اومده. تو قاموسِ خبرگزاری فارس، تعداد گلِ خورده نمیگُنجه ؟؟نقل قول:
باز تحلیل های شخمیِ یه سری شروع شد .. خدایا خودت رحم کن :|
باختیم ولی تو دو بازی اول خوب بودیم این اخری خراب شد فدای سر هممون همیشه نمیشه خوب بود یه روز بد یه روز خوب که امروز از این روزای بدمون بود از نظر فوتبالی .
کادر فنی بنظرم باید بمونن و ادامه بدن و داستان جام جهانی 2006 تکرار نشه. چون بعد این 8 سال کیروش یه تکونی به تیم داد تا به خودمون بیایم . حالا باید فکر جام ملت ها باشیم تا حداقل مقام مناسبی کسب کنیم.
توقع زیاد از تیم نباید داشت تا اینجاشم خوب بودیم و امدوارم کم کم رو به رشد باشیم.
خوشبختي ما در سه جمله است:
تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا
ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي كنيم:
حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا
کارلوس گرامی!
هنوز یادمون نرفته که چطور به جای رئیس فدراسیون هویجمان جلوی مربی کره در آمدی و گفتی: باید از مردم ایران معذرت بخوای، اگر نه کاری میکنم که معذرت بخوای.
یادمون نرفته که بدون اما و اگر تیممان رو به عنوان سرگروه و تنها با دو گل خورده به جام جهانی بردی.
یادمون نرفته بارها در جواب خیلیا گفتی: تیم ملی سرباز میخواد نه سربار!
یادمون نرفته که هر بار مصاحبه کردی گفتی: تیم ملیمون و نگفتی تیم ملیتون.
یادمون نرفته که چقـــــــدر حرص خوردی که تیم کشورمون رو آماده کنی برای جام جهانی.
حالا اثر هنری تو در ویترین بزرگترین رخداد ورزشی جهان به نمایش درآمد که دنیا متحیر ماند, تا جایی که مفسر انگلیسی گفت: آرژانتین بازی را برد ولی ایران دلها را..!
ما ملت نمک نشناسی نیستیم.
از همینجا میگوییم:
این بازی آخرو چه ببریم چه واگذار
تا ابد با قلبهایمان دوستت خواهیم داشت
حیف شد،:n27: اما باید قبول کنیم، این جام جهانی به مراتب بهتر از 2006 بود و سر بلند تر بودیم. من بعد از این شکست مقابل بوسنی هم هنوز به تک تک بازیکنا و کادر فنی افتخار میکنم.... خدا قوت به تک تکشون... دم همشون گرم.:n12:/
.
.
دوستان
خداییش، خدا وکیلی چه دلیلی وجود داره که اینقدر راحت تیم ملی رو می کوبید، چه دلیلی هست صرفا سراغ نقاط ضعف میریم. چرا لا به لای صحبت هامون بحث رنگی بودن و باشگاه رو مطرح میکنیم.
به خدا این تیم ملی همونیه که آرزو داشتیم بره جام جهانی، این تیم ملی همونیه که تو اولسان دل همه رو شاد کرد. این تیم ملی همون تیمه که آرزو داشتیم که بتونه از مسی و بقیه آرژانتینی ها کم گل بخوره. تیمیه که آبرو داری کرد و اسمش بین تیمای دیگه به زبون افتاد. ما ارزون ترین تیم جام جهانی بودیم، آرزو میکردیم کمترین گل رو بخوریم... اما مثل عربستان 2002، کره شمالی، کره جنوبی و... گلبارون نشدیم...
.
چرا با یه برد یا تساوی سطح توقعمون به 1000 میرسه و با یه باخت امیدمون به 0 میرسه؟ بد یا خوب، قدرت تیم ما همین قدره... همونطور که قیمت بازیکنامون هم پایینه. اون دوستمون جالب گفت، مشکل تیم ما نه از بازیکناست نه از کادر فنی... بله... مشکل این تیم توقع و انتظارات بیجاست. پیش بینی شده بود 4 ام میشیم و شدیم... پس ناراحت چی هستیم؟
به خدا آدم یه سری پست ها یا کامنت ها رو میخونه، متاسف میشه.:n15:
.
.
خیلی خوشحال شدم بدون گل جام رو ترک نکردیم. گل های بدی خوردیم... خصوصا گل دوم که انگیزه و برناممون رو نابود کرد. حقیقی هم واکنشش روی گل سوم جالب نبود و الا مقصر نبود تو گل ها. بوسنی واقعا سر بود و من موندم چطوری به نیجریه باخت!! خدایی الان به نظرم طرفدارای بوسنی از همه ناراحت ترن که فرصت صعود رو میتونستند با یه تساوی مقابل نیجریه داشته باشن.
نیمه دوم خیلی خسته بود به خاطر دوندگی زیاد و فشار خیلی بالا رفته بود. شاید اگر دیرک گل میشد فکر و سازماندهی نیمه دوم عوض میشد. در کل تیم ملی باید از همین امروز به جام ملت ها و جام جهانی بعدی فکر کنه. و مهمتر از همه به فکر حفظ کیروش.
نیمه دوم که شروع شد حدود 10 دقیقه بچه های بوسنی توی دفاع پاس کاری کردن بچه های ما طرفشون هم نرفتن ....به طرز عجیبی دیدن این صحنه خنده دار بود ...
باز دم ژاپن گرم وقتی دید داره حذف میشه بیخیال همه چی شد و زد به حمله و باخت ..مثل یک مرد ...نه مثل یک ترسو !
در هر صورت باید از نوع بازیمون راضی باشیم انصافا با توجه به داشته هامون کارلوس کیروش خوب کار کرد امیدوارم بمونه واگرم موند تحول اساسی بده تو تیم
یه نکته در مورد دروازه هم بگم حقیقی این بازی واقعا خودشو نشون داد هنوز واسه دروازبانی تیم ملی یا واسش زوده یا اصلا در حد دروازه تیم ملی به عنوان نفر اول نیست...
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه! :دینقل قول:
جام جهانی 2006 با 2 گل زده و 6 گل خورده و تفاضل گل -4 بودیم ولی این جام جهانی با تفاضل گل -3 و این تحلیل یعنی کاملا اشتباه!
حالا دیگه جام تموم شد و این تحلیل های خنده دار دیگه فایده نداره
بعدشم وقتی یه تیم کلا 4 تا جام جهانی بوده دیگه بهترین و بدترین عملکرد و اینا زیاد معنایی نداره و این بازی با آماره
منم خوشحالـــــــم که باختیـــــم
کاملا مشخص ود در صورت صعود ایران چه کسانی صود میبرن.چه کسانی تا 10 سال دیگه تو ارکان درجه مدیریتی فوتبال ابقا میسن.چه کسانی پولهای درشت به جیب میزنند و چه کسانی از آب گل آلو.د ماهی میگیرند!!!
پتانسیل فوتبال ایران همینـــــــــــه.بازی با آرژانیتین به بازی رویایی و مجازی بود که تموم شد و رفتــــــــ.امروز باید خودی نشون میدادیم که مشخص بشه کجای فوتبال جهان هستیـــــم
امروز مشخص شد جایگاه ما کجاست...