نه اتصالی ندراه ، فیش هم درستهنقل قول:
ییهو اینجوری شد :41:
داشت شیرین 50 55 درصد و می داد :18:
یهو شد 2 درصد :21:
Printable View
نه اتصالی ندراه ، فیش هم درستهنقل قول:
ییهو اینجوری شد :41:
داشت شیرین 50 55 درصد و می داد :18:
یهو شد 2 درصد :21:
زیاد زور زده داره خستگی در میکنهنقل قول:
عیب از کامپیوتر بود درست شد. :31: الان 50 تا 50% رو دارم ولی فقط تیکه ، صدا هم همش گیر می کنهنقل قول:
یعنی 1 ثانیه هست ، دیگه نیست :2:
آقا یه لطفی می کنی یه عکس از آنتنت بگیر برام بفرست ببینم آنتنت چه شکلیه
اومدم یه آنتن درب و داغون بهش وصل کردم شد 0-35 درصد ، آنتن فسقلی خودش بهتر بود حد اقل 50% رو می داد.
ممنون میشم اگه یه عکس از آنتنت بگیری بزاری اینجا برام. :40:
-------------------
راستی من امروز اومده بودم گوهردشت خیابون 9-10 ( رجایی شهر :27: )
سلام
یه سوال داشتم : آپگرید دستگاه، چه قابلیت هایی رو به دستگاه اضافه می کنه؟ یا کلا چه چیزی رو آپدیت می کنه؟
آقا از اونجایی که دوربین گوشیه من خرابه و اینکه تصویر آنتن ما بد آموزی داره چون شبیه جیگر زلیخاست من مجبور شدم دست به کار بشم و از روی DNA آنتنمون یک مدل از اون رو در فتوشاپ شبیه سازی کنم و تصویرشو برات اینجا بزارم تا متوجه بشی از کدوم مدلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکنولوژیه این شبیه سازی فقط در سه نقطه از جهان هست . 1 - امریکا ، 2-ژاپن 3 - کرج (گوهردشت)
سلام دوستان
آقا این دستگاه xvision که مادیران میفروشه چه جور دستگاهیه؟ حالا حتما باید همین دستگاه باشه؟ چون خود صدا و سیما می گه ما فقط همین دستگاه رو ساپورت می کنیم.
درباره آنتن هم الان آنتن که ما داریم تصویر خیلی خوبی نمی ده یعنی تصویر رنگی هست و کمی برفک داره و سایه هم داره و این که شبکه تهران رو تقریبا اصلا نمی گیره.
می خواستم بدونم با این آنتن میشه تصویر دیجیتال دریافت کرد؟
ببخشید اگه سوالام مبتدیانه است!!!!!!!!!!!!!!!!
دستگاه خوبیه ، آره باهاش تصویر دیجیتال میتونی بگیری ، اما اگه lcd داری بهتره مارک سینام یا پروویژن بگیری.نقل قول:
صدا و سیما هم به جد و آبادش خندیده که گفته فقط همینو ساپورت میکنه . صدا و سیما شعر و غزل زیاد میگه ،
هر دستگاهی عشقته بخر
سلام به همه دوستان
این صحبت من با اون دسته از دوستانی که می گفتند تلویزیون دیجتال داری بوسترو بردار هست :5:
من امروز کامپیوتر و بردم پیش LCD وصل کردم به LCD بعد آنتن و بدون بوستر زدم به کارت Kworld ام ، اول بدون بوستر کیفیت بین 0 - 50 بود ، همین که بوستر رو روشن کردم کیفیت شد 75-85 ( که البته تو برنامه Blaze HDTV کیفت و قدرت 100 درصد بود ).
اون دوستانی که می گفتند بوستر تلویزیون دیجیتال رو خراب می کنه تنها یه دلیل داشته و اون هم اینه که :
1 - کیفیت و قدرت سیگنال دریافتی اون دوستان به اندازه کافی قوی بوده ، و وفتی بوستر بازم تقویت می کرده ، از حد مجاز بالا میزده و امکان مشاهد نبوده.
2 - همون دلیل اول :31:
راستی مرسی احسان جون
من اینجا با همین آنتن مثل ماله شما با کیفیت 36% تو برنامه --- Viewer می گرفتم :18:
عشق است بوستر :21:
به نظر من دوست عزیز من ، فعلا هیچ دستگاهی نخرید ، این قیمت ها کاذب بالا ، الان جام جهانی هم هست ، قیمت رفته بالا ، عجله نکن ، تا الان بدون دیجیتال مگه نمی تونستیم ببینیم :21:نقل قول:
X-Vision دستگاه خوبیه ولی فقط به درد تماشا کردن تلویزیون می خوره.
درسته خروجی HDMI نداره ، ولی به نظر من که تست کردم فرقی نداره ( نه با این دستگاه و تلویزیون دیجیتال ، من CD هم با AV و هم با HDMI تو LCD دیدم هیچ فرقی نداشت.)
وقتی کیفیت ارسالی SD باشه ، شما چه با کابل AV چه با Component چه با S-Video و یا HDMI :40: استفاده کنی فرقی نمی کنه.
تنها ویژگی بزرگه X-Vision گارنتیشه که اگه اشکال داشته باشه به راحتی مشکلتون را حل می کنند.
ولی بازم می گم الان Set top box نخرید. خیـــــــــــــــــــلی خیلی گرونه
کسی بجز Power DVD و VLC برنامه دیگه برای برنامه های ضبط شده با Provision میشناسه؟