یکم تغییرات دادم،اومد بالا!ولی با 6.7 خیلی فاصله داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یکم تغییرات دادم،اومد بالا!ولی با 6.7 خیلی فاصله داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا دما لپ تاپم موقع بازی میومد رو 80 اما بعد که ویندوز عوض کردم موقع بازی نهایت رو 65 میاد :n03:یعنی چی این؟:n13:
ویندوزتون چیه دوست عزیز؟؟خب ویندوز 8 بهینه تر هست!نقل قول:
ویندوز 7 نصبه.به نظرتون 8 نصب کنم؟چه ورژنی؟نقل قول:
سلام بر همه .
از دوستان کسی بازی اساسین 4 رو نصب کرده رو این لپ تاپ ؟
خیلی بد اجرا میشه ، مجبور شدم همه گزینه های گرافیکی رو روی پایین ترین حد قرار بدم .
برای شما هم اینجوریه ؟
مسلمه که روی اینتل بازی میکنید، ویندوز7 کمترین مشکل با درایورها رو داره، دما هم حسابی موقع بازی بالامیره تا 80-83 مطمئن بشید که درایورها و سوییچ انجام میشه.نقل قول:
گرافیک بازی بالاس، لگ هم داره گاها، اما قابل بازی کردنه؛ بله روی کمترین حد فقط میشه بازی کرد اونم به سختی!نقل قول:
نگران نباش دادا، desktop graphic نمرش همین رنج هست که شما داری، چون مربوط به اینتله نه ati. مشکلی نداری شما.نقل قول:
mosi جان اتفاقا مشخصه با گرافیک AMD اجرا میشن چون وقتی رو high performane نمیزارم بازی لگ داره و بد اجرا میشه اما رو high performance میزارم بازی بدون لگ و خیلی بهتر اجرا میشه اما با این حال باز دما لپ تاپم از 65 بیشتر نمیشه
بچه ها یعنی assassin creed 4 رو این لپ تاپ بداجرا میشه؟:n03:یعنی نخرم بنصبم عایا؟:n30:
به هر حال این دمایی که شما میگی واسه یه بازی سنگین، عادی نیس، یه جای کار ایراد دارهنقل قول: