یعنی استورش تحریممون کرده. تا 1 خرداد هرچی میخواید از سامی اپز بخرید یا دانلود کنید
Printable View
یعنی استورش تحریممون کرده. تا 1 خرداد هرچی میخواید از سامی اپز بخرید یا دانلود کنید
سلام . اگه خدماتشون پولی هست , بعید نیست فقط یک کلک باشه تا فروششون رو ببرند بالا بعدش هم میگن مشکل فعلاً حل شد .نقل قول:
سلام.نقل قول:
خدمات پولیشون که از ایران قابل دسترسی نیست (با شرایط عادی).پس این احتمال ضعیفه.
اما من سه تا اکانت سامسونگ دارم واسه هیچکدومش هنوز ایمیلی نیومده.:11:
اگه تحریم بشیم حتی رام هم نمیاد؟یا فقط اپ؟
این ایمیل برا من هم اومده . ولی به هر حال من که از سامسونگ زیاد برنامه نمی گرفتم . تا خود گوگل پلی هست و سایتایی مثل بازار هستند کارمون زیاد لنگ نمیمونه . رام هم اگه ندند که خب رام فعلی من هم مخصوص خاورمیانه نیستش که ! باز هم مشکلی نیست . خوبی اندروید اینه که متن بازه و فراوون برنامه میشه براش پیدا کردنقل قول:
دوستان ربطی به رام نداره
رام همچنان خواهد اومد و البته از نسخه 4 به بعد اندروید،
من که ندیدم اینکه رام واسه یه کشوری باشه یا نباشه امیتی داشته باشه
چون زبان فارسی توی اندروید به طور پیشفرض هست دیگه
امام اینکه یهو چی میشه که این مارکت به روی ایرانیها بسته میشه جای سوال داره...
سامسونگ گغته دنبال دور زدن موانع حقوقیه.خدمات کاملا رایگانه . ولی سامی اپز تنها فروشگاه در دنیا بود که از بی ارزش ترین پول دنیا پشتیبانی میکرد و شتاب داشتنقل قول:
فقط اپ. کیز هم پابرجاس و میشه باهاش آپدیت کرد.فروشگاه سامسونگ اپز برای ای پی ایرلن بسته و شتاب از لیست پرداختش حذف میشهنقل قول:
بعد از اپل و گوگل پلي چشممون به سامسونگ روشن! جدا خجالت نميكشه با اين همه مشتري در ايران يك همچين كاري رو ميكنه؟ يك كم عقل هم خوب چيزيه آخه! اين همه پول ميدي گوشي روز دنيا رو ميخري تا از آخر از خدمات اينترنتيش قطع بشه برات؟ من هميشه بين اپل و سامسونگ طرفداري سامسونگ رو ميكردم چون آسياييه و ايران رو تحريم نكرده حالا چي دارم بگم پس؟ فقط ميتونم بگم دست گلشون درد نكنه. خدا خيرشون بده!
دوست من که میگه گوگل پلی برا ایران باز شد !! خب اینطوری باشه مشکلی برای اپ ها نیست که!! ( اصن درست میگه ؟ )