جان من دوستان، یک هلپی، کمکی؛ یعنی کاسپر همچین مشکل وحشتناکی داره:n15::n15: ؟
Printable View
جان من دوستان، یک هلپی، کمکی؛ یعنی کاسپر همچین مشکل وحشتناکی داره:n15::n15: ؟
سلام به دوستان
من خیلی از کاسپر استفاده نکردم. میخواستم بپرسم که آپدیتهای روزانش حجمش چقدر هست حدودا ؟! کرک یا سریال براش گیر میاد ؟! و اینکه چقدر رو کارکرد سیستم تاثیر داره ؟!
اپدیت هاش سه الی پنج مگنقل قول:
تقریبا مانند نود32 براش لایسنس پیدا میشه یعنی فراووونه ولی زود به زود بلاک میشن
تاثیرگزاریش هم بستگی به قدرت سخت افزاری سیستمتون داره
با درود
دوستان و اساتید گرام، لطفاً بفرمائید آیا وب سایت یا نرم افزار معتبری جهت تست صحت عملکرد "فایروال سخت افزاری" میشناسید ؟
پی نوشت :
فایروال سخت افزاری ظاهراً فعاله اما از عملکرد یا عدم عملکردش میخوام مطمئن باشم :n06:
نقل قول:شزمنده من یک مقدار دیر واکنش نشون دادم به پست شما اما میخواستم بپرسم اون جمله آخر که نوشتید: "ولی حیف که دیر متوجه شدی"نقل قول:
مزاح فرمودید یا جدی گفتید ؟ :n02:
آخه مثلا چه اتفاقی ممکنه از نظر شما افتاده باشه (اون هم درباره نرم افزاری که امضای دیجیتالش در فهرست سفید کسپرسکیه)
من به خاطر این حرفتون اینو گفتم:نقل قول:
شما با استفاده از نسخه کرک شده قوانین بین المللی رو زیرپا گذاشتید و ip به انضمام سایر detais شما به روی سرور ما لاگ شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام!
چه جورب باید یه کاسپرسکای KEY داد؟
خیلی ممنون!
سلام!
ببخشید این ریل تایم کاسپرسکای کجاست؟
و چگونه میتوانیم کاری بکنیم که فایروال برای اتصال هر برنامه از ما اجازه بگیرد!
ممنون
تشکر از شما.نقل قول:
KEY ها رو از کجا می تونم تهیه کنم؟ KEY ها چه مدت دووم میارن؟ هر زمانی که به اینترنت متصل بشم KEY از بین میره؟
من روز اولی که این آنتی ویروس رو نصب کردم توسط خودش آپدیتش کردم! آپدیت توسط خود آنتی ویروس چه تفاوتی با UPDATER داره؟
خیـــلی ممنون میشم اگر به سوالات من جواب بدید چون همچنان این آنتی ویروس کُلی علامت سوال هست برای من !!!!
در ضمن، آنتی ویروس من در حال حاضر به این شکله! قرمزه و میگه فعال نیست! کار میکنه؟ هیچ مشکلی نداره؟ وقتی ویندوز بالا میاد دو تا گزینه ظاهر میشه که یکی میگه فعال کردن TRIAL اما وقتی میزنم میگه نمی تونم به سرور متصل بشم!
منی که این آنتی ویروس رو تازه نصب کردم، به نظر شما بهش KEY بدم یا لزومی نداره؟
سلامنقل قول:
1- key ها رو از نت میتونین بگیرین.معمولا سایت های مشهور دانلود نرم افزار key ها رو میذارن واسه دانلود.ولی راحتترین کار استفاده از تاپیک زیر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مدت زمان اکسپایر شدن key ها معلوم نیست و توی هر key متفاوته.نه هر زمان که متصل به نت شین از بین نمیره درسته که توی کسپر مثلا جلویkey زده مثلا 50 روزه ولی اکثر اوقات اگه کسپر رو مداوم آپدیت کنید زودتر اکسپایر میشه چون وارد لیست سیاه کسپر میشه
3-توی محصولات کسپر ورژن 2013 امکان بک آپ گرفتن از آپدیت ها وجود نداره اینکه من گفتم از updater استفاده کنین به خاطر این بود که اگه ویندوزتون رو عوض کردین بازم بتونین از آپدیتهاتون استفاده کنین و مجبور نشین دوباره حدود 300 - 400 مگ رو دوباره آپ کنین.
4- اون علامت قرمز هم بخاطر فعال نبودن پیور هست.اگه فعال نکنید مشکل خاصی پیش نمیاد فقط نمیتونین آپدیت کنین و اینکه همش پیغام آزاردهنده فعال کردن رو میده.توی دراز مدت ممکنه از کار بیفته.اگه بهش key بدین بهتره.برای دریافت key هم به همون لینکی که بهتون دادم سر بزنید.
5- بازم میگم پیشنهاد من به شما استفاده Kaspersky internet security 2013 بجای استفاده از پیور هست.چون پیور به نظر سنگین تر هست و یه سری امکانات اضافی داره که ممکنه حتی بدردتون هم نخوره.
و در آخر اینکه هر سئوال دیگه ایی داشتی همینجا بپرس اگه بلد باشم در خدمت هستم اگه نه که دوستان کمک میکنن
موفق باشی