واقعا این avg اینقدر مناسب است که اینقدر مردم جهان دوستش دارند!!!
تازه این مال گوگل است خدا رحم کنه اگه بقیه را جمع بزنند:n02:{البته شاید ممکن باشد که در شرکت های دیگر این رقم خیلی یا کمی پایین تر باشد}
واقعا این avg اینقدر مناسب است که اینقدر مردم جهان دوستش دارند!!!
تازه این مال گوگل است خدا رحم کنه اگه بقیه را جمع بزنند:n02:{البته شاید ممکن باشد که در شرکت های دیگر این رقم خیلی یا کمی پایین تر باشد}
سلام!
این شرکت امنیتی max secure شرکت معروف یا بزرگی هم هستش!؟
فکر نکنم.خودمم همین الان اسمشو شنیدم:n02:نقل قول:
تازه خواستم برم تو سایتش WOT اونو نا امن شناخت و نذاشت برم توش.
سلام من از شید استفاده میکنم خوبه سبکه سرعت سیستم را نمیگیره سریع جستجو میکنه وچون دو موتور جستجو داره امنیتش بالا تره :n25:
دلیلتون چیه؟نقل قول:
این نتایج ملاک نیست و مثلا در مورد AVG که شما مثال زدین بیشترین جستجوها و دانلودها برای نسخه رایگان اون هست هر چند اصلا منکر تواناییهای این انتی ویروس نیستم.اویرا و اوست فری هم بیشترین دانلود رو توی ورژنهای پولی و رایگان ورژن رایگان اونها داشته.نقل قول:
واقعا این avg اینقدر مناسب است که اینقدر مردم جهان دوستش دارند!!!:n02:
تازه این مال گوگل است خدا رحم کنه اگه بقیه را جمع بزنند{البته شاید ممکن باشد که در شرکت های دیگر این رقم خیلی یا کمی پایین تر باشد}
خارج از ایران قوانین کپی رایت بسیار سختگیرانه هستن و به همین خاطر بیشترین دانلود و جستجو رو برای محصولات امنیتی نسخه رایگان اونها داشته برخلاف ایران که اگه این نتایج برای ایران زحمتش کشیده بشه میبینید....
واقعا دلیل میخواید الان بنظر شما ویروس شناسایی نود و کمودو یکی هست؟نقل قول:
این
Max Secure Internet Security
هم جالب بنظر میاد من که تاحالا اسمش هم نشنیدم
شید اصلا آنتی ویروس نیست.:n21:نقل قول:
بسیار خرسندیم که شید هم داره کاربران خودش را پیدا میکنهنقل قول:
آرزوی امنیت پایدار برای ایرانیان
نقل قول:خود من هم اسمش را نمی دانستم تا این که رفتم توی سایت virusbtnar اونجا دیدم ازش تبلیغ کرده و همین طوری قیافش باحاله:n02: بعد رفتم توی سایتش که باز بععد اومدم این جا گفتم که شاید شما هم بشناسیدش ونقل قول:
فکر نکنم.خودمم همین الان اسمشو شنیدم
اطلاعاتی در 0موردش داشته باشید!
و در آخر میخواستم بگم که این آنتی ویروس clamwin کارش خیلی درست هستش!
شما میتونی روی فلشت بریزی و باهاش هر زمان که به سیستمی آلوده برخوردی اون را پاکسازی کنی{حتی کامپیوتر خودت:n02:}!
خیلی هم قدرتمند هستش و تنها مشکلی که داره این هستش که وقتی اسکن میکند بعضی جاها ریسکی انجام میدهد که موجب به وجود آمدن ویروس ریسک است!
میشه یکم بیشتر توضیح بدیدنقل قول: