Gabana عزيز ميشه لطف كني مدل هاي Core2 كه اومده ايران هم بگي و اينكه تو پايتخت ميشه گير اورد ؟؟ و اينكه core2 Extreme هم الان موجود هست ؟؟
يا حق !!
Printable View
Gabana عزيز ميشه لطف كني مدل هاي Core2 كه اومده ايران هم بگي و اينكه تو پايتخت ميشه گير اورد ؟؟ و اينكه core2 Extreme هم الان موجود هست ؟؟
يا حق !!
سلام
وا.. من دو سه مدلش رو شنيدم . يكيش E6300 هست با قيمت 260 - 270 تومن .
خيلي گرونه . بايد صبر كرد .
در ضمن پايتخت خيلي از بازار كامپيوتر عقبه ( به نظر من البته )
قيمت هاش هم خيلي نسبت به مركز كامپيوتر ايران و بازار رضا تفاوت داره .
البته اين پردازنده هاي جديد اينتل يه مادر برد هاي خاصي هم دارند كه بايد با چيپ ست 965 باشه كه الان خيلي كم هست ولي با 975 هم اجرا ميشن واحتياج به يه پلاگين مخصوص واسه آپديت بايوس دارن .تا اونجايي هم كه من شنيدم واقعا عالي هستن
lopez جان مومن خدا بعضی وقت ها گل میگی اینو تایید میشه دوستان...نقل قول:
نوشته شده توسط lopez
نقل قول:
نوشته شده توسط leo
از امروز سايت رايان صبا سه مدل زير را گذاشته البته من از 4-5 روز پيش با خبر شدم كه وارد شده و تازه رايان صبا داره مي فروشه و اونم مطابق معمول گرونتر.نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
مدل E6400 را كه 305 هزار تومان داره مي فروشه الان توي بازار 295 هزار تومان هست. ( به نظرم فوق العاده هست )کد:265000 تومان
INTEL - P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.86GHz (BOX 1066 - 2MB Cache - E6300)
305000 تومان
INTEL - P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.13GHz (BOX 1066 - 2MB Cache - E6400)
395000 تومان
INTEL - P4 - FULL - LGA - Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 2.40GHz (BOX 1066 - 4MB Cache - E6600)
راستي مهران جان خوشحالم كه دوباره برگشتي :happy:
سلام
من میخوام سیستمم رو آپ گرید کنم
رم رو 1 گیگ کنم و گرافیک رو 256
چنتا سوال دارم
1)رم Ddr1&ddr2&ddr3&ddr4 چه فرقی با هم دارند؟
2)من از کجا بفهمم رمهایی که الان دارم Ddr1 یا Ddr2 هستند؟
3)اگه من رم Ddr1 داشته باشم عیبی داره برم Ddr2 بهش اضاف کنم؟
4)چه جور بفهمم کینگ استون اصله یا تقلبی ؟قیمتاشون چقدر فرق داره؟ علامت دیگه ای هم دارن؟
5)از کارت گرافیک های 256 مدل جی فورس کدوم برای بازی بهتره؟ لطفا اگه می تونین لیست قیمت انواع کارت گرافیک های جی فورس 256 رو برام بذارین
6)کارت گرافیک 128 جی فورس 5200 دست دوم چند از من می خرن؟ پیش 1 مغازه رفتم گفت 20 هزار تومان خوبه؟
omidshsh عزيز مي توني براي چك كردن اصل بودن رم كينگ استون به لينك زير سر بزني :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد كارت گرافيك 256 براي بازي نسبت به پولت بايد كارت را انتخاب كني . به نظر من يك سري به سايت زير بزن مي توني قيمت همه نوع سخت افزاري رو پيدا كني :
من مي خوام يه سيستم جمع كنم واسه 3D Studio Max.بايد هم سرعت بالايي داشته باشه هم زمان Render كردن و خيلي خيلي كم كنه . حدود 2 ميليون هم پول دارم.ميشه مشخصاتي به من بدهيد؟
من بعضي قطعات رو ميگم دوستان بيشتر راهنماييت ميكنن.نقل قول:
نوشته شده توسط Game maker
با اين پولي كه داري به نظر من بهتره که این چند قطعه را انتخاب بکنی :
CPU Core 2 duo 2.40GHZ همون مدل E6600 هست که قیمتش 395 هزار تومان هست
mainboard GA-965P-DQ6 که حدود 240 هزار تومان هست.
VGA XFX-PCI-Express - GeForce 7950 GX2 M570 که قیمتش حدود 700 هزار تومان هست
هارد هم فکر کنم که MAXTOR-SATA 2 - 320 GB + 16mb buffer برات خوب و کافی باشه
پاور هم thermaltake یا Acbel رو زیاد تعریف می کنن.
راستی از لینک زیر می تونی مشخصات این مادربرد را ببینی :
ببینم نظر بقیه راجع به این چند قطعه که من گفتم چیه ؟!؟!؟!
در مورد بقیه قطعات منتظر نظر دوستان باش.
رضا جان مومن خدا احسنت گل گفتي رفيق جان ديگه فقط اين سيستم رو كه رضا گفت بگير ولا غير اونجام گفتم تا مهرماه صبر كن قيمت مياد پايين بهتر ميتوني بگيري...نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S