سلام به همگی دوستان دوستان کسی میدونه file recovery در لپ تاب برای چس هست و اگه recoveryکنم ویروسها از بین میره و اینکه فرقش با dvd recovery خود vista در چیست ؟با تشکر از دوستان
Printable View
سلام به همگی دوستان دوستان کسی میدونه file recovery در لپ تاب برای چس هست و اگه recoveryکنم ویروسها از بین میره و اینکه فرقش با dvd recovery خود vista در چیست ؟با تشکر از دوستان
مدل لپ تاپ خود را ذکر کنیدنقل قول:
-----
file recovery یعنی پارتیشن ها و تنظیماتشون به هم نمیخوره و فقط فایل های آسیب دیده و سیستمی جایگزین می شوند ... و یا فایلهایی که قبلا از آنها بک آپ تهیه کردید
برای از بین بردن ویروس ها باید Complete recovery کنید یا فقط پارتیشن C را restore کنید تا پارتیشن C فقط فرمت و ریکاوری بشه و بتونید بعد از ریکاوری ، بدون ورود به پارتین های دیگر ، در یک محیط سالم یک آنتی ویروس اپدیت شده نصب کنید و ویروس ها را اسکن و پاک سازی کنید
DVD های ریکاوری یک لپ تاپ ، کار خود ریکاوری از روی کنسول ریکاوری هارد دیسک را انجام میده با این تفاوت که کند تر ...
اگر منظور شما ریکاوری ویستا هست یعنی system recovery خود ویستا ، این حالت اگر یک point گرفته باشید از هنگام کارکرد صحیح دستگاه ، شما را به وضعیت قبلی بر می گردونه ولی ویروس ها و اطلاعات پارتیشن C دست نخورده باقی می مانند ... این کار توصیه نمیشه
موفق باشید
خیلی ممنون من hp pavilion 2000 دارم recovery از خود ویندوز هم گرفتم point
سلام من 1 لپ تاپ گرفتم نمی دونم با کدوم کلید ها نور lcd کم و زیاد مشود اگه کسی بلد به من بگه
با تشکر
تمام لپ تاپ ها اگر دکمه مجزا ندارند ، با دکمه fn کنار ctrl دستگاه بهمراه اون دکمه ای که عکس خورشید روشه ...
مثلا توی دل ، fn بهمراه بالا و پایین
سلام من يک loptop مدل fujitsu fmvbiblo nb50r گرفته ام . هنگام نصب ويندوز (2000 و xp )بعد از انتخاب درايو و کپي اوليه خطا ميگيرد و صفحه ابي (مشکلات سخت افزاري) را نشان ميدهد فکر کنم عيب از رم باشد . نظر شما چيه ميتونيد کمکم کنيد . ممنونم
یا مشکل از رم هست یا هارد ... اگر مشکل از رم هست چاره ای ندارید غیر از اینکه رم ها را با یک مدل دیگر تعویض کنید یا آنها را خارج کنید و تمیز کنید و دوباره جا بزنید ... شاید با debug هم بره .... قبل از این کارها ، اول لپ تاپ را خاموش کنید ، باتری را چند دقیقه در بیاورید و دو باره جا بزنید ... اگر درست نشد ، کلا باتری را در بیارید و در حالت AC power کار کنید
ممکنه با تعویض سی دی XP یا 2000 ، رفع بشه
سلام.رجیستر گرامی اگه جواب پست 1576 رو بهم بدی ممنون میشم.اینم خودش:
سلام رجیستر جان
من کلی تحقیق کردم راجب اینکه اگه لب تاپم پورت s-video نداشته باشه میتونم با تبدیل vga to s-video اونو به TV وصل کنم یا نه.خودتم زحمت کشیدی راهنماییم کردی هم تبدیل رو عکسشو بهم دادی هم رفع ایرادشو بهم گفتی.دمت گرم.ولی حالا مشکلی که دارم اینه که همه این کارا رو pc جواب داد ولی خالا که یه D630 خریدم اصلا هیچی تصویر تو tv نمیاد.تو تنظیمات کارت گرافیک هم رفتم یه گزینه analoge display توش هیت ولی با انتخابش به عنوان second display هیچ اتفاقی نمیفته.
یه کمکی بده.من رو وصل لب تاپ به tv حساب کرده بودم و یعنی کلی هم تحقیق کردم ولی الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تنظیماتی داره ... من هم حقیقت فراموش کردم اما همه چیز به Nvidia control panel بر میگرده ... فکر کنم برای دل ها دکمه FN بهمراه یکی از F ها ، تصویر را می فرستاد روی خروجی VGA
شرمنده
رجیستر جان گاهاً تصویر رو میفرسته ولی با پرش زیاد و سیاه سفید.یعنی کاملا بی استفاده.تو pc هم که قبل از خرید لب تاپ امتحان کردم همین جور بود که با یه لار ریست درست میشد.ولی تو لب تاپ نشد.تو تنظیمات هم رفتم.Multi display داره ولی .....
یعنی امکان داره که این کارت گرافیک انجام این کار باش غیر ممکن باشه؟آخه تفاوت تو همین باید باشه که با pc شد ولی با این نمیشه دیگه؟
چیکار باید بکنم؟از کی بپرسم،یه راهی جلوی پای من بذار،گفتم،روی اتصال به tv حساب کرده بودم.از صریق usb تبدیلی چیزی نیست؟