آقای نینجا مبارکت باشه
لطفا از زردی صفحش صحبت کن و اینکه کیفیت صداش از هندزفری چطوره؟
آقای نینجا مبارکت باشه
لطفا از زردی صفحش صحبت کن و اینکه کیفیت صداش از هندزفری چطوره؟
زرده یکم ولی زیاد نیست.نقل قول:
الان شده آماده فروشنقل قول:
نینجا از کیفیت ساخت هم بگو .. و اینکه قیمت رو نگفتی :31: به نظرت ضعفهای کلیش چیه؟ اصلا ضعف داره؟ میشه چشم پوشی کرد؟
960 خوبه بخریم یا صبر کنیم از آب و تاب بیوفته؟ پایین تر میشه پیدا کرد؟ به نظرتون افت شدید نمی کنه؟:31:
همینا فعلا :20:
سلام
آقا اسم سامسونگ در قسمت جلویی گوشی هست یا نه چون تو بعضی عکس ها نیست ؟
نینجا جان مبارکت باشه ایشالله :11:
آقا یه چند تا ویدیوی با کیفیت بریز توش ببین کیفیت پخشش چه طوره ؟
نهایت رزولوشنش چقدره برای ویدیوها ؟
ای آدم متعصب!!:13:نقل قول:
بابا من این حرفا رو با دلیل میگفتم میومدن کلی ریچار بارم میکردن حالا تو همینجوری میگی حتما میان میگن بدلیل اینکه گفتی این مشکل گلکسی حاد نیست و بهتر از گوشیه .... هست پس باید بن شی:21:
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه!:11:
---------- Post added at 10:35 AM ---------- Previous post was at 10:34 AM ----------
اون عکس ها مال قبل از فاینال ریلیز هست و تمام گلکسی اس۲ ها آرم سامسونگ رو دارن!نقل قول:
بجز اونایی که از اوپراتور ها میگیرین که اونا هم آرم اوپراتور رو دارن:31:
سلام بچه ها گوشیم بالاخره رسید صبح رفتم از تیپاکس گرفتم:31:
دارم ریویو unboxing رو براتون اماده میکنم اماده که شد خبرتون میکنم:46:
موفق باشید
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------
[QUOTE=KAKHMAL;6175046]ای آدم متعصب!!:13:
بابا من این حرفا رو با دلیل میگفتم میومدن کلی ریچار بارم میکردن حالا تو همینجوری میگی حتما میان میگن بدلیل اینکه گفتی این مشکل گلکسی حاد نیست و بهتر از گوشیه .... هست پس باید بن شی:21:
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه!:11:[COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز:46:
نه جدا میگم متعصب نیستم.این حرفی رو که زدم تمام سایتهای ریویو تاییدش کردن که چیز مهمی نیست و به چشم در حالت عادی اصلا نمیاد مگر اینکه خیلی از نزدیک دقت کنی:31:
ممنون و موفق باشی:11:
[QUOTE=KAKHMAL;6175046]ای آدم متعصب!!:13:
راستی گوشی خودت چی شد؟!
راستی در مورد اون خبر gs2 at&t من نمیدونم درسته یا نه ولی شک دارم بیاد واسه یه اوپراتور خاص دکمه های پایینشو عوض کنه!:11:[COLOR="Silver"]
سلام دوست عزیز
منم دقیقا نمیدونم ولی بنظرم که شایعه باشه چون هنوز به طور رسمی این موضوع تایید نشده
موفق باشی:11:
Samsung Galaxy S 2 (II): Two S2s - Quadrant Scores
Old[er]: 3614. New out of the box: 3581کد:http://www.you++tube.com/watch?v=V6ezRC5taig
Phone on the left is full up with junk and over a month in use- the one on the right is brand new out of the box (Quadrant is the first App it's ever run). Scores are pretty much the same - in the mid 3500s over a few tests.
سلام kakhmal جاننقل قول:
نه داداش خواهش میکنم شما بزرگواری:31:
در مورد ریویو هر کسی یه جایی رو معرفی میکنه.نمیدونم کدوم بهتره:13:
اگه شما جای خوب و بدون مشکلی رو که مجانی هم باشه سراغ داری بگو من اونجا بزارم:46:
ممنون و موفق باشید:11:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلام پارسا جاننقل قول:
من به همه بچه ها قول دادم و رو قولم هم هستم جیگر طلا خیالت راحت یه ریویو خفن میزارم حالشو ببرید البته ریویو من دو قسمته:
اولین قسمت unboxing گوشی هستش:31:
دومین قسمت کار با گوشی و پاسخ دادن به سوالات شما دوستان عزیز:46:
برید حالشو ببرید.
ممنون و موفق باشید:11: