پیشنهاد میکنم تا زمان اومدن این بازی برای pc یک دیگه از بازیهای راک استار به نام بالی سولارشیپ ادیشن رو بازی کنید که از نظر بازی خیلی شبیه به gta هست
Printable View
پیشنهاد میکنم تا زمان اومدن این بازی برای pc یک دیگه از بازیهای راک استار به نام بالی سولارشیپ ادیشن رو بازی کنید که از نظر بازی خیلی شبیه به gta هست
/:)نقل قول:
خواهشا تا از منبع یک خبر مطمئن نیستید پخشش نکنید.
منبع مطمئن تر از TechpowerUp ?
حالا شاید شایعه بوده ولی همونطوری که لینک دادم خبر از اونجاست !
میتونید ببینید !
اقا من به سایت راک استار سر زدم تاریخ همون تاریخ انتشار قبلی هستو هیچ تغییری نکرده!
18 nov برای امریکا و 21 برای اروپا
دوستان به تاريخ خودمون كي مياد؟؟؟
ما چند صفحه هست داریم بحث میکنیم شما یهو میای میگی کی میاد ؟!نقل قول:
همیشه قبل از زدن پست 2-3 صفحه آخرو بخونید بعد پست بدید !
حتما همه اطلاع دارند که این بازی قرار است که در تاریخ 18 نوامبر منتشر شود اما سایت معروفAmazon و GameStop تاریخ انتشار این بازی محبوب را 2 دسامبر اعلام کردهاند وبازی را برای این تاریخ پیش فروش می کنند(یعنی 2هفته تاخیر)
طی تماسی که مسئولان سایت joystiq با شرکت Rockstar داشته اند این موضوع تایید شده است.احتمالا علت این تاخیر بازار شلوغ ماه نوامبر است.
ManBaa: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان تو این سیستم اجرا میشه؟
cpu:intel core2 duo e8400 @3.0ghz
ram:2x1gb ddr2
vga: sparkle geforce 9600gt 512mb
windows:vista service pack1 x86
اگه اجرا نمیشه بگین تا اون موقع عوضش کنم
كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
قرار بود 30 آبان بیاد ولی مثل اینکه موکول شده به اواسط آذرنقل قول:
این سیستم مورد نیاز بازی و خبر مربوط به تأخیر خوردن اون هست که تو پست 1611 گذاشتم.منبعش هم IGN هست که به اندازه ی کافی منبع معتبری هست.نقل قول:
در مورد تأخیر بازی این نکته رو متذکر میشم که انتشار بازی در آمریکای شمالی دچار وقفه شده و از 18 نوامبر به 2 دسامبر تغییر پیدا کرده و در اروپا بازی همچنان در 21 نوامبر(1 آذر) منتشر خواهد شد.