از amazon.com یا ebay.com چک کنید
Printable View
از amazon.com یا ebay.com چک کنید
گلکسی تب 7.7 (نسخه 16 گیگ) حدود 560 دلارنقل قول:
گلکسی نوت (16 گیگ) حدود 540 دلار
گلکسی نکسوس (16 گیگ) هم حدود 440 دلار
البته همونطور که جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند وبسایت Amazon.com منبع اصلی قیمت هاست...
درودنقل قول:
از سايت آمازون استفاده كنيد!
Amazon.com
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
سلام، من به شدت بین Nexusو Xperia S موندم! الان من هرسایتی رو چک کردم تقریبا قیمتاشون یکیه !!حالا موندم کدوم رو بگیرم، دوربین مهم نیست ولی فکر کنم 16گیگ نکسس اذیت کنه از طرفی تا دلتون بخواد واسه نکسس کاستوم رام هست و همیت الان هم اندروید 4.1 اومده براش تازه خوشگل ترم هس :دیحالا پیشنهاد شما چیه؟
گلکسی نکسوز از USB on The go پشتیبانی میکنه. مشکل حجم نخواهید داشت
به نظرم نکسس بهتره
سلام من میخوام گالاکسی اس 3 بخرم
آیا روشی هست که در موقع خرید گوشی را تست کنم تا اگه مشکلی داشت یا اصل نبود مشخص بشه؟باتشکر
آخه من میخوام موزیکام تو گوشی باشه، حجمشونم کم نیست ... برنامه ها هم که رو خود گوشیهنقل قول:
13گیگ خیلی نگران کنندس! این ورژن verizon قرار نیس بین المللی بشه؟!
مشکل خاصی ندارهنقل قول:
فقط روشن کنید کار کنید مشکلی نداشت که حله . صفحه نمایش اسپیکر میکروفن و ... رو چک کنید
وریزون LTE هست. بین المملی خبری نیست:دینقل قول:
پس قید نکسس رو بزنید
یا بودجه ببرید بالاتر یا XS تهیه کنید
دوست عزیز شما که میخای 850 هزار تومن برای Xperia S بدی، 300 هزار تومن هم بزار روش و یک Galaxy S III بگیر که از هیچ نظر مشکلی نداره که بتونه یک گوشی باشه که راحت تا 3 سال بتونه از لحاظ سخت افزار دووم بیاره.نقل قول:
سلام
من می خوام تو رنج 400 450 یه گوشی بخرم xperia u نظرم رو جلب کرده - 425 تومن قیمت دارم - خواستم نظر دوستان رو هم بپرسم ببینم این گوشی مشکل خاصی نداره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگر پیشنهاد بهتری هم دارید - نرجیحا با قیمت- حتما بفرمایید