خب اینجا تاپیکه ان 8 دیگهنقل قول:
همه میگن خوبه:31:
من الان 4 ماهه دارمش و هیچ مشکلی نداشته و گوشی خیلی خوبیه
من فنلاندی بدون گارانتی گرفتم
و پیشنهاد میکنم فنلاندی رو بگیرین
Printable View
خب اینجا تاپیکه ان 8 دیگهنقل قول:
همه میگن خوبه:31:
من الان 4 ماهه دارمش و هیچ مشکلی نداشته و گوشی خیلی خوبیه
من فنلاندی بدون گارانتی گرفتم
و پیشنهاد میکنم فنلاندی رو بگیرین
وقتی با کابلusb on the go یه flash memory به گوشی وصل میکنیم چجوری باید safe remove کردش از گوشی؟
سلام
منم می خوام این گوشی رو بخرم ولی موندم ایا مشکل هنگ کردن و خاموش شدنش هنوز پابرجاست و اینکه یادم مشکل باطری هم داشت یک روزه خالی میشد (کلا گیر دادم به نوکیا واسه GPS با حالی که داره وگرنه اندروید می خریدم چرا یه برنامه توپ GPS مثل نوکیا واسه اندروید نمیاد)
اولش می خواستم E7 بخرم همه چیزش رو دوست دارم فقط این فوکوس اتوماتیکش پشیمونم کرد من نمی دونم این نوکیا چرا این فابلیت رو توی این مدل نذاشته این طور که من شنیدم اصلا کیفیت خوبی نداره عکس هاش
دوست عزیز این گوشی نه هنگ میکنه نه خاموش میشه
الان یک ماه دارمش هیچی نشده با این که حدود ۱۰۰ و خورده برنامه و بازی روش ریختم
باطریشم من با استفاده خیلی زیاد روزی یک بار شارژ میکنم
بخر حالشو ببر
مرسی از همه دوستان
با توجه به دوربین ضعیف تر و وزن بیشتر e7 فکر کنم بهتره n8بگیرم
یکم نگران برنامه های تاچ بودم که بعضی وقت ها حتما کیبورد می خواد که اونم فکر کنم حل شده باشه تا الان درسته ؟؟؟
مشکل بعدیم اینه اگه این گ.شی ها هنگ کرد باید چیکار کنم اخه باطریش در نمیاد فکر کنم مجبورم وایسن تا باطریش تموم شه ؟؟؟؟؟ اطلا راهی نداره ؟؟؟؟
اهل رام کوک شده نیستم ولی خوب منی که این قده پول این گوشی میدم میخوام فرق داشته باشه وگرنه برای استفاده معمولی بله حرف شما صحیحه.نقل قول:
این گوشی از اول ریلیز تا الان مثل سایر گوشی ها بلکه بیشتر از اونها مشکل داشته. من خودم اهل نوکیا بودم ولی یکم دلزده شدم. در اسمارت فونها hTC بهتر عمل کرده (خارج از بحث سیستم عامل)
گوشی رو که اسکن پروداکت میکنی کامل شناسایی میکنه و در نوادر status نام گوشیت و RM اووا نشون میده؟نقل قول:
اگه مشکلت حل نشد بیزحمت سری به کلوپ
بزنکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
من خودم این مشکل رو مطرح می کنم اونجا ببینم چی میگن
سلام
طی صحبت هایی که با دوستانم که حدود 5 ماهه این گوشی رو دارن کردم همشون گفتن از صبح تا شب همه کار باهاش میکنن و هیچ مشکلی نداره فقط هر 2 ماه یک بار هنگ میکنه و باید گوشی رو بذاری تا خاموش بشه چون باطریش در نمیاد من گفتم خوب ظاهرا این اینطوریه که اگه 8 ثانیه دکمه پاور رو نگه داری ظاهرا مث اینه که باطری رو دراوردی و از هنگی در میاد ولی اونها گفتن که هیچکدام از دکمه ها کار نمیکنه و باید وایسی تا باطری تموم بشه
حالا من میخواستم ببینم ایا این 8 ثانیه حقیقت داره که گوشی رو از هنگی در بیاره یا مثلا اگه باطریش پر بود باید 2 روز صبر کنم تا خالی شه اگه این مشکل رو نداشته باشه(8 ثانیه عمل کنه ) با سیستم عاملو اینهاش مشکلی ندارم چون اهل بازری و نرم افزار اینها نیستم حتما یکی میخرم
به هر فروشگاهی هم گفتم این خاکستری رو بنفش نشون میده خندیدن D:
من نمیفهمم دوستان شما چطوری گوشیشون رو بار آوردن که 2ماه یکبار هنگ میکنه!:31:نقل قول:
ماله من که 6ماه دارم 1 مورد هنگ بی دلیل کرد که اونم تو فریم ور اولیه بود!
در هر صورت دکمه پاورم 8 ثانیه بگیری خیالت راحت جواب میده تست کردم:46:
دكمه پاور را هم گرفتي و ريست نشد خوب دوتا پيچ را باز كن و باطريش را در بيار شاخ غول كه نميخواي بشكني كه 2 روز صبر كني تا شارژش تموم بشه