من قبلا تماس گرفتم میگفتند بندعباس هستندنقل قول:
Printable View
من قبلا تماس گرفتم میگفتند بندعباس هستندنقل قول:
آخ ببخشید فکر کردم پرسیدی 3d داره؟ همونجور که استاد پونل فرمودن قیمتش زیر 1600نقل قول:
سلام دوست عزیز توی شیراز هستند من تماس گرفتم می گن با بازرگانی فلان کار می کنن اما من هرچی گشتم همچین بازرگانی ندیدم چون خودم شیرازم هستم ولی تماس گرفتم ب ا ن ه مارکت خیلی خوب راهنمایی کردند خیلیم خوش برخورد بودند.نقل قول:
اقا فردا میخوام برم شیراز 3 روزه کسی هست شماره های شیراز رو بده واسه خرید st30 ...از خرید vt30 که ناامید شدیم ...راستی از شیراز تا گناوه یا جایی دیگه ای که بشه تی وی تهیه کد چقدر راه هست ..ممنون میشم راهنمایی کنید ..
سلام, تا اونجایی که میدونم نمایندگیهای پانای شیراز یکی تقاطع عفیف آباد و قصردشته دومی نرسیده به سینما سعدی از سمت پارامونت که بری و سومی هم خیابون داریوش پاساژ دشتی فکرکنم باشه. شیراز تا گناوه هم 4.5 ساعته حدودا بین راهش هم چیزی نداره اگه رفتی 1 ساعت بعد از گناوه بندر دیلم هست میگنچیزاش یه کم ارزونتر از گناوه هست ولی شاید اصلا TV نداشته باشه (کلا شهر کوچیکیه)
سلام اگر از دوستان كسي شماره تلفن معتبر از بانه داره بگه براي پلاسماي پاناسونيك
سلام دوستان
کسی قیمت با گارانتی و بدون گارانتی EX520 سایز 32 رو توی تهران داره ؟؟؟ و آیا با این قیمت مدل بهتری از برند های دیگه میشه خرید ؟؟
بندر دیلم چیزی نداره. همش جنس های آشغال پاشغال چینی هست. برای خرید لوازم برقی چیزی نداره. خیلی شهر کوچیکیه.نقل قول:
گناوه هم شهر کوچیکیه ولی بزرگتر از دیلم هست. من زیاد رفتم اما بیشتر واسه لباس. یادم نمیاد بازار درست و حسابی واسه TV داشته باشه.
گناوه و دیلم هر دو مرکز جنس های تقلبی و چینی آشغال هستن.
من قیمت این دو تا رو بی گارانتی می خواستم، و اگه کسی داره شماره جایی که تو تهران بی گارانتی رو داشته باشه یه pm بزنه خیلی ممنون میشم:
LG 42lw5700 و 47lw5700
سلام ودرود دوباره
قیمت و اینکه هدیه هر کدوم چیه وبدون هدیه چنده ?
فقط 40 اینچشون.......
D6920
D5950
D5550
فراوان سپاس................