با دوتا باند که نمیشه صدای سینمایی به وجود آورد.فقط می تونید صدای استریو داشته باشید.اون هم در صورت اینکه پلیرتون آمپلی داخلی داشته باشه.نقل قول:
باید کل مبلغی که می تونید هزینه کنید بگید تا ببینیم کاری میشه کرد یا نه.
Printable View
با دوتا باند که نمیشه صدای سینمایی به وجود آورد.فقط می تونید صدای استریو داشته باشید.اون هم در صورت اینکه پلیرتون آمپلی داخلی داشته باشه.نقل قول:
باید کل مبلغی که می تونید هزینه کنید بگید تا ببینیم کاری میشه کرد یا نه.
مطمئنا RS70 بهتره.نقل قول:
بعضی ها این امکاناتی که شما می فرمایید خیلی براشون مهمه و حاضرن که این هزینه رو بکنند و RS70 رو بگیریند.بهرحال به نیازهاتون و جیبتون نگاه کنید اگر که می تونید 880 تومن هزینه کنید و این امکانات رو نیاز دارید مدل rs70 رو بگیرید.نا گفته نمونه که صدای rs70 نسبت به rs30 کمی بهتر هستش البته قبلا هم گفتم باز هم میگم،این تفاوت فقط شابد توی یه مهمونی مشخص باشه و در حالت معمولی فرقشون زیاد قابل تشخیص نیست.
هرچي كمتر بهترنقل قول:
حداقل قيمت
اگر پلیرتون خروجی اسپیکر داره می تونید ست اسپیکر 5.1 با توجه به جیبتون خریداری کنید مثل اسپیکرهای کامپیوتر که با 70 یا 80 تومن هم می تونید بگیرید.نقل قول:
سلام
سینمای خانگی الجی مدل kr-5600sdv دارم الان من تصویر ندارم ولی صدا دارم کابلش هم عوض کردم درست نشد آیا راهی هست بتونم این دستگاه رو ریست فکتوری کنم؟
دوست عزیز پلیر من 9750 است نمی خوام هم خیلی شلوغش کنم دو تا باند کافیهنقل قول:
از دوستانی که پایونیر RS70 دارن میخواستم خواهش کنم اگر امکان داره چندتا عکس از این ستشون که کنار تی وی چیده شده اینجا بزارن.
یکم دیزاین این هوم تیوتر زمخت و نخراشیده به نظر میرسه.
برای چیدمانش شدیدا گیر کردم.
این طور که استاد عزیزمون فرمودن فرق زیادی با مدل جدید نداره؟
فکر نمیکنم این مقدار تفاوت کم ارزش صبر 4-5 ماهه یا تهیه از دبی رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
در کل تا 1 میلیون تومان هوم تیوتر دیگه ای توصیه میکنید؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید؟
همچین امکانی وجود داره ؟نقل قول:
اگه پلیر تیونر داخلی نداشت یا کیفیتش کم بود چی
اگه من برم به جای اینکه 400 تومن خرج سینمای خانوادگی کنم 400 تومن را بلندگو و ساب بخرم و به پلیر وصل کنم صدای بهتری بهم میده
با سلام
من هم اين دستگاه را از طريق يكي از دوستانم خريداري كردم
البته هنوز در اتصال آنتن مشكل دارم و جز شب اول نتونستم سيگنال بگيرم (!)
اما در پخش 2 مشكل دارم :
1- دستگاه ادعا كرده كه 1080p هست و در تنظيمات هم خروجي tv را ميشود 1080p گذاشت اما تلويزيون pana 42G10 مشخصه تصوير را 1080i نشون ميده !!!
2- نميدونم آيا راهي وجود دارده كه بشه DVDهاي ريخته شده روي هارداكسترنال (يعني فايلهاي VOB) را با زيرنويس ديد ؟ خيلي از سريالهاي من DVD هستند كه روي هارد اكسترنال دارم و فرضا با PowerDVD راحت زيرنويسها ديده ميشوند اما اينجا بنظر اصلا امكانش نيست.
*** يك نكته جالب هم اينكه هفته گذشته اين مدل T14 از سايت Blusense حذف شده !!!
چنانچه راهنمايي جهت ديدن فايلهاي DVD -VOB با زيرنويس داريد ممنون ميشم.
نه صدای بهتر نمیده.اولا به اینجور پلیرها هر مدل اسپیکری نمیشه وصل کرد و اکثرا صدای جالبی هم ندارند چون آمپ خیلی ضعیفی دارند.دوما با 400 تومن هم نمیشه بلندگو و ساب خوبی خرید.نقل قول:
من این توصیه رو به دوستمون کردم که گفت پول زیادی براش نمونده و با حداقل پولی که براش مونده می خواد یه کاری بکنه ولی نباید انتظار زیادی داشته باشه.