نقل قول:
پیداش کردم ( گفتم یه جا توی همین انجمن خودمون دیده بودمشا :دی ! )
تنظیمات ایمیل برای گوشیهای موبایل در قسمت پیامها :
پست آخر !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366225
Printable View
نقل قول:
پیداش کردم ( گفتم یه جا توی همین انجمن خودمون دیده بودمشا :دی ! )
تنظیمات ایمیل برای گوشیهای موبایل در قسمت پیامها :
پست آخر !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366225
نقل قول:
بعله ، میشه فقط با یه برنامه ، خواستی بگو تا لینک بدم ، ولی اگه یه فیل منیجر قوی میخای که فایل هاتو مخفی کنه بهتره از اکسپلوره استفاده کنی ، محشره ...
ویرایش :دی ! فکر کردم میگی دوربین معمولی بهتره پا پرو :دی !نقل قول:
خوب معلومه عکس بردای معمولی بهتره ... ( از نطر ساز و اینا ولی باید یه عکس از جفتشو بگیری و مقایسه کنی )
در ضمن تهران خیلی ارزون تر تا بقیه جاهاست :دی !
با رنگ مشکی بگیرم یا آبی؟؟؟؟نظر شما....:5::11:
---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
تهران فول پک گیر میاد؟؟؟؟:10:نقل قول:این اکسپلوره چیه؟؟؟؟برنامست؟؟؟؟:11:نقل قول:
بعله ، میشه فقط با یه برنامه ، خواستی بگو تا لینک بدم ، ولی اگه یه فیل منیجر قوی میخای که فایل هاتو مخفی کنه بهتره از اکسپلوره استفاده کنی ، محشره ...
من که نقره ای سفارش دادم ، قبل از خرید حتما به فروشنده بگو تمامی رنگاشو نشونت بده بعد یکیشو بردار در ضمن تو میخای بخری :دی !نقل قول:
جوینده یابندست ، تهران به اون بزرگی یعنی فول پک گیرت نمیاد ؟؟؟ !!! :31: ، من که فولادشهرم ( همه به ورزشگاه ذوب آهن میشناسنش ) گفتم که حتما" فول پکشو بیاره برام ، گفت پیدا که مشه ولی اگه پیدا نکردم وسایل کاملشو برات میارم !نقل قول:
تهران فول پک گیر میاد؟؟؟؟:10:این اکسپلوره چیه؟؟؟؟برنامست؟؟؟؟:11:
در ضمن اکسپلوره یکی از بزرگترین و معروف ترین برنامه های موبایل هست خصوصا" سیمبین !
اینم تاپیکش :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=391879
نقل قول:
من قدیما رو N70 ایمیلهای جیمیلم رو میتونستم از گوشی چک کنم. ولی روی این هرکاری میکنم با تنظیم میل باکس خود گوشی نمیشه. نه روی میل سرور شخصیم، نه جیمیل... تنظیمش اصولا کاری نداره. فقط باید نوع اتصال و آدرس های pop یا IMAP یا sptp میل سرور خودتون رو بدونین. مثلا برای جیمیل واسه pop3 : pop.gmail.com و برای smtp: smtp.gmail.com هستن. گرچه هر چی میزنم تایم اوت میشه و وصل نمیشه. البته یادمه قدیما که ایرانسلم مفتی کار میکرد ایمیلامو با این روش چک میکردم. همه اکانتهامو تنظیم کرده بودم که یه cc بفرستن به یکی از ایمیلهام و اونو رو گوشی ست کرده بودم. ساعتی حدود 50 تا ایمیل کاری و شخصی و ... میگیرفتم که اگه بخواین الان اینکارو بکنین باید هر روز 5 تومن شارژ بریزین تو حلق گوشی... اونم فقط واسه header ایمیل ها... متنشون که دیگه بماند...
این روش اصلا به صرفه نیست. چون هر چند وقت یه بار که چک میکرد باطری زیادی هم میخورد که همون دوران باعث خراب شدن باتری N70 ام شد.
وقتی opera mini هست به نظرم اینکارا لازم نیست. جیمیل موبایل رو add کنین تو dial list اپرا. لود عکس رو هم غیرفعال کنین. هر موقع خواستین فوری برین تو میل باکس. هم هزینش کمه هم باتری گوشی به فنا نمیره.
به نظر میومد تصویر پرو موقع فیلمبرداری 720p یکم کش میاد... فیلمشو تو pc ندیدم. روی گوشی خوب بود. ولی خوب مسلما باید اون 3mp تاثیری داشته باشه...نقل قول:
چند تا ساعت به همراه ساعت زیبای htc
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحش انقدری خوب هست که پرو نخرم و عادی رو بخرم؟؟؟چن تازی بازی خیلی خفن برا این گوشی ساخته شده؟؟:10:
صفحه هر دو ویواز خوبهنقل قول:
2 تا گیم بسیار خفن رو خود گوشی هست
اما پرو به خاطر کیبوردش در بازی سرتره
براش کیلتر شکن هست یا نصب شدنی هست؟؟؟:13:اسکرول داره؟؟؟؟:46:آبی خوشرنگه نه......آبی بگیرم یا سیاه؟؟؟؟:10:قلم داره؟؟؟:40:به نظرتون جون من بگین کلی باشه.....اینو بخرم یا پرو رو؟؟؟؟کدوم ارزون تره؟؟؟؟دکمه های پرو به قدر کافی نرم هست؟؟؟کیفیت عکاسیش خیلی پایینه؟؟؟؟؟د کل کدوم بهتره؟؟؟؟بازی هم عادیه....مگه سمبیان از داخل پی سی سویت نصب نمی شه؟؟؟؟پس چرا نداره؟؟چه جوری باید رو این برنامه نصبید؟؟؟؟ممنون......مخصوصا از گل محمدی جونم....:11:خیلی راهنمایید..:40: