[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
سلام دوستان..یه هارد ۵۰۰ گیگ میخواستم بگیرم..چه مدلی رو پیشنهاد میکنید..لطفا قیمتشو هم ذکر کنید..(اینترنال)
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
دوستان هارد وسترن دیجیتال 720 گیگ اینترنال 190000 قیمتش خوبه..؟
سلام .نقل قول:
هارد 2.5 اینچی (لپتاپی) میخواهید یا 3.5 اینچی (برای PC) ؟
این هارد از کدام سری هست ؟ البته فکر نمیکنم از 3.5 اینچی black یا green باشه ، احیاناً blue نیست ؟ قیمت یکترابایت سیگیت حدود 220 هزارتومن هست که این قیمت 190 هزارتومنی بنظر مناسب میاد .نقل قول:
سلام میخوام از آلمان یه هارد بگیرم فعلا اینو پیدا کردم به نظرتون چطوره ؟WD مدل های خوبش چیه؟(واسه لپ تاپ)
Western Digital My Passport External Hard Drive 1TB (6,4 cm (2.5 inches), USB 3.0)
بنظرم همين خوبه . با توجه به اينكه از آلمان هارد ميخريد پيشنهاد ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باهاش بخريد و هارد رو براي محافظت بيشتر داخل آن بذاريد .نقل قول:
من 3 هفتس دنبال هارد می پاسپورت 1 ترا هستم.
هیچ جا نداره!!!!!!شما جایی رو سراغ دارین؟
هفته ی پیش 240 بود امروز پرسیدم 300 شده ولی باز هم نمیفروشن!!!!!!!!!
تهران هستید ؟نقل قول:
مرکز کامپیوتر ایران یا بازار رضا رفتید ؟
سلام
من هارد اینترنال کامپیوترم بد سکتور گرفت و بعد انقدر زیاد شد که برنامه health، Hard Disk Sentinel شو صفر درصد نشون میده
و هی هنگ میکنه،و سیستم بوت نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو سال و خورده ای بیشتر کار نکرد ،طبیعی که به این زودی خراب شده؟من زیاد دانلود میکنم و بازی نصب میکنم یعنی به این خاطره؟
(هارد Seagate مدل1TB- ST31000528AS )
این هارد درست بشو هست؟
الان میخوام یه هارد جدید 1TB بگیرم اما نمیدونم چه مارکی و مدلی خوبه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید؟
سلام .نقل قول:
سال 87 یه هارد اینترنال مکستور 320 گیگ خریدم و با گذشت تقریباً چهارسال که هر روز هم روشن میشه هنوز سالم هست . خرابی هارد علتهای مختلفی داره مثلاً پاورهای نامناسب و نوسانات ولتاژ ، دمای بالا ، ضربه و تکان در هنگام کار ، ویروسی شدن و حتی دست زدن به برد (pcb) هارد بدون تخلیه بار الکتریسیته بدن و یا پوشیده شدن breather hole هارد میتونه موجب آسیب دیدن هارد بشه . همچنین کیفیت پایین برخی مدلها و یا وجود خطا در حین تولید در خرابی زودرس هاردها موثر هست .
در مورد مشکل هارد ، یه عکس از قسمت health برنامه HD Tune Pro بذارید (آخرین ورژن) .
برای یک سیستم معمولی هارد seagate barracuda 7200.14 با سریال ST1000DM003 مناسب هست .