سلام به همگی
من میخواستم رو گوشیم (3gs) وی پی ان بزارم رفتم تو صفحش یه سری کلمات تخصصی داشت متوجه نشدم چی رو وارد کنم اگه یکی از دوستان لطف کنه بگه باید جلوی اصطلاحا چی پر کنم ممنون میشم؟:11:
Printable View
سلام به همگی
من میخواستم رو گوشیم (3gs) وی پی ان بزارم رفتم تو صفحش یه سری کلمات تخصصی داشت متوجه نشدم چی رو وارد کنم اگه یکی از دوستان لطف کنه بگه باید جلوی اصطلاحا چی پر کنم ممنون میشم؟:11:
با سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در فیلد اول توضیحات بدید که مثلا اسم وی پــی ان چیه
در قسمت دوم باید سرور وی پــی ان که شامل آدرس یا آی پی هست رو وارد کنید
در قسمت اکانت هم یوزر نیم رو وارد کنید
گزینه بعدی همون off باشه
بعد هم در پسورد ، کلمه ی عبور رو وارد کنید
بقیه فیلدها رو دست نزنید
سپس ذخیره کنید.
موفق باشید.
سلام من یه مودم داشتم که وایرلس نداشت فقط adsl بود یه مودم smc گرفتم فقط برای وصل شدن با موبایل اما الان فقط با pc میشه وصل شد گوشی می شناسه وایرلسو اما پسوورد که می دم join نمیشه. از جاهای دیگه با گوشیم با وایرلس وصل شدم اما اینجا نمیشه باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید
چرا کسی جواب منو نمیده؟؟:41:
نوع کدگذاری ارتباط رو تغییر بدید!نقل قول:
رمز گذاشتید؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم یه دور قابلیت WAN مودم رو غیرفعال کنید ودوباره فعالش کنید
و همینطور که دوستمون هم گفتن کدگذاری پسورد و اتصالتون رو هم تغییر بدید .
موفق باشید.
سلام به همگی.
من تا چند روز پیش N86داشتم و از جی پی اس اون راضی بودم.چون نقشه شهرش کامل بود.اما الان تصمیم به خریدآیفون (3gs) دارم.
میخوام بدونم از جی پی اس این گوشی توی ایران میشه استفاده کرد (نقشه های اینجا رو داره)یانه؟
پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان ممنوم:11:
با سلامنقل قول:
بله که داره
نرم افزارهای راهبری مختلف و کاملی هم داره برای navigation .
فقط باید نقشه ها رو اگه آنلاین هستید لود کنه واستون و اگه آفلاین میخواید تهیه کنید.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
منم قصد خرید این گوشی رو دارم.
داشتم این قسمت از فروم رو میخوندم که به این سوال جالب دوستمون رسیدم.
یه چیزی برام سوال شده که ممنون میشم دوستان جوابشو به بنده بدن.
منظور شما رو از آنلاین یا آفلاین متوجه نمیشم!!!
میشه جداگونه نقشه هارو با کامپیوتر دانلود کرد و توی گوشی ریخت و لود کرد؟
منظورم اینه که بدون اینکه گوشی به اینترنت وصل بشه ما بتونیم از برنامه استفاده کنیم.
یعنی فقط از جی پی اس گوشی استفاده کنیم.
با سلامنقل قول:
دقیقا منظور من از آنلاین و آفلاین همین بود که شما اگه نقشه ها رو نداشته باشید برای لود کردن و استفاده از نرم افزارهای جی پی اس باید به اینترنت وصل باشید و نقشه ها رو همونجا به صورت لحظه ای دریافت کنن
اما اگه از قبل نقشه ها رو داشته باشید به صورت آفلاین اگه اینترنت هم نداشته باشید نقشه ها رو دارید.
نقشه هاش قابل دریافت هست اما نه اونقدرا راحت
یکم باید سرچ و این سایت اون سایت زیاد رفت.
موفق باشید.