من که توی اهواز گیر نیاوردم. توی نت هم جایی رو ندیدم که داشته باشه ولی خوب تصمیم دارم هفته ی دیگه بیام تهران و بازار اونجا رو زیر و رو کنم تا گیر بیارم! اگه شما زودتر پیدا کردین ممنون می شم اینجا اطلاع بدین :)نقل قول:
من که توی اهواز گیر نیاوردم. توی نت هم جایی رو ندیدم که داشته باشه ولی خوب تصمیم دارم هفته ی دیگه بیام تهران و بازار اونجا رو زیر و رو کنم تا گیر بیارم! اگه شما زودتر پیدا کردین ممنون می شم اینجا اطلاع بدین :)نقل قول:
نقل قول:
خیر ریفر نیست
نقل قول:نقل قول:
دوستان عزيز سلام،
بنده هم مدتي است كه در جستجوي نوتبوك DELL XPS L502x با صفحه نمايش Full HD جهت خريد در ايران هستم.
اينترنت و نيز تقريبا تمام مراكز فروش كامپيوتر تهران را هم جهت يافتن اين مدل نوتبوك جستجو كردم ليكن يا فروشندگان تفاوت صفحه نمايش HD و Full HD را اصلا درك نميكنند! يا ميگويند اصلا اين مدل نوتبوك صفحه نمايش Full HD ندارد! يا ميگويند اين مدل نوتبوك با صفحه نمايش Full HD وارد بازار ايران نشده است. البته دو فروشگاه را هم از طريق جستجوي اينترنتي پيدا كردم (شركتهاي سرزمين و مركز كنترل كامپيوتر پارسيان) كه در وبسايت آنها ادعا شده بود اين مدل نوتبوك را با صفحه نمايش Full HD دارند ولي پس از پيگيري به بنده اعلام نمودند كه در وبسايتشان اطلاعات اشتباه وارد شده و اين مدل نوتبوك را با اين صفحه نمايش موجود ندارند!
نهايتا بنده هم تا كنون موفق به يافتن نوتبوك DELL XPS L502x با صفحه نمايش Full HD در ايران نشدهام. در صورتي كه شما عزيزان موفق به كسب اطلاع موثق از موجود بودن اين مدل نوتبوك با صفحه نمايش Full HD در هر كجاي ايران شديد، لطفا به بنده و ديگر دوستان نيز اطلاع دهيد.
من فردا ميرم وليعصر اگه گير اوردم خبر ميدم.
راستي hp 6090 گزينه ي بدي نيستااااا:31:
ولي من كلا طرفدار nvidia هستم بخاطر همين با L502 بيشتر حال ميكنم.
دوستان الان تو سايتDELL نگاه كردم FULL HD ننوشته...!!!
حالا نميدونم شايد اين كانفيگش فرق ميكنه:13:
کد:http://www.dell.com/us/p/laptops?~ck=anav#!55846~0~5930680&facets=58106~0~911380,135390~0~6687269,55846~0~5930680&p=1
نقل قول:دو کانفیگ سمت راست.کد:http://www.dell.com/us/p/xps-l502x/fs
مثه اینکه اون 2 تا کانفیگ اصلا تو ایران نمیاد.
اینطور که رفیقم میگفت کانفیگ های(L502) موجود دربازار blu ray ندارن و FULL HD نیستن:41:
حالا بازم به جست و جو ادامه بدیم شاید به جایی رسیدیم.
گرچه الان بدون اونا قیمت 1.300 هستش اگه اونارو داشته باشه میره رو 1.700 شایدم بیشتر...!!!:13:
قیمت l502 با بلوری، تی وی تونر، بک لایت، باطری 9 سلوله و ... بدون Full HD دیروز 1540 بود.نقل قول:
متاسفانه در بازار ایران هرکس یه چیزی رو نداشته باشه به کلی منکر وجودش میشه، قضیه بلوری و فول اچ دی هم همینه :)
اره یا منکر میشن یا عیب میزارن روش:27:نقل قول:
البته من به شخصه blu ray به کارم نمیاد اگه نیازی باشه ps3 دارم باهاش کارم را میفته.
ولی FULL HD خیلی برام مهمه.
با سلام.
بعد از مقایسه های بسیار بالاخره میخوام Dell Vostro 3450/3550 بخرم.
چند تا سوال :
1- آیا مدل vostro 3550 هم سندی بریج هست ؟
2- آیا سندی بریج این مدل هم مثل بعضی مدلها یا برندها که شایعه مشکل دار بودن آنها تو بازار پیچیده هست یا این مدل هیچ مشکلی نداره ؟
3- آیا این مدل هم بین کارت گرافیک اینتل و ATI 6330 سوییچ میکند ؟
4- بین vostro 3450/3550 و inspiron 5110 کدام را ترجیح میدهید ؟ (من اغلب در مسافرت هستم و کارم هم عموما اتوکد هستش)
5- سری vostro بر سری inspiron برتری دارد ؟ (از نظر کیفیت و صفحه نمایش مات یا bright بودن و ...)
6- شما سایز 14 این مدل رو میپسندید یا سایز 15 رو ؟
به نظر لپ تاپ جالبی میاد از همه مهمتر اینکه دارای صفحه نمایش TFT LED هست که بر خلاف 5110 که مثل آینه میمونه، vostro صفحه ماتی داره.
:20: