-
با برنامه open iv فایل ماشینها رو باز کردم یه پیغامی داد که متنش این هست while editing ,any changes will be saved automatically , open an archive in the editing mode ? که منم گزینه yes رو زدم و وارد فایل شدم بعد ماشین تاکسی رو پیدا کردم روش راست کلیک کردم و با گزینه replace دو تا فایل تاکسی رو جایگزین کردم .
بعد با rebuild کردن برنامه رو بستم و وارد بازی شدم که بعد از بازکردن سیوم از بازی پرید بیرون !!!
این تمام کاری هست که کردم .
-
دلیل:
نباید تو هیچ پارکینگی اون ماشینت وجود داشته باشه
و نباید rebuild کنی OPEN IV خوب rebuild نمیکنه همین که اول yes رو بزنی کافیه
************ماشینی که خودش تاکسی هست رو فقط میتونی با تاکسی جایگزین کنی اگه مثلا یک لامبورگینی رو با تاکسی جایگزین کنی ارور میده
-
متاسفانه دوباره اومده بیرون !!! من تاکسی رو جایگزین تاکسی کردم فقط بدون هیچ کار اضافی . آموزش تصویری حتی انگیلیسی از این کار نیست ؟
-
چرا هست
ولی لازم نیست
ببین تو اگه به من بگی به ترتیب چی کار کردی من بهت میگم کجا اشتباه میکنی
البته باید قبل از تغییر دادن فایل های بازی باید این ها رو بگذاری به محل بازی
از اینجا دانلود بکنش
کد:
http://www.gta4-mods.com/script/filecheckfix-1004-5th-patch-f3795
و این یکی رو هم با نسخه ی ارجینالش جایگزین کن
کد:
http://www.gta4-mods.com/tools/arus-file-modding-ability-patch-f1816
و بازی کن
اگه بازم نشد
به من مشخصات سیستمتو بده
بهم بگو ورژن گیمت چیه
بهم به ترتیب بگو چی کار ها کردی
-
الان با برنامه فقط فایل ماشینها رو جایگیزین کردم و هیچ ریبویلدی نکردم . بازم اومد بیرون از بازی .
با برنامه
SparkIV هم دو تا فایل رو ایمپورت کردم بعد ریبویلد بعد سیو بازم اومد بیرون از بازی .
سیستمم هم قبلآ حدود 1 سال پیش من این بازی رو اصلآ تمومش کردم با همین سیستم . فقط یه سوال من پچ ها خود شرکت رو نصب نکردم . البته پچ 1.3 رو نصب کردم که با کرک رازور نخوند اگر پچ و کرک درستی دارید لینک بدید که شاید مشکل از نصب نکردن پچ باشه !
این دو تا رو دانلود کردم . ولی دومی رو نفهمیدم باید کجا بزارم ؟
-
کافیه که اسمشو search کنی که نسخه ی اصلی رو بیاره بالا و با اون نسخه ی دانلود شده جایکزینش کن
مشکل همین جاست دیگه
بگو بابا پچ نداری
تو باید یکی از پچ های رسمی R* رو دانلود کنی که بهتره 1.0.4.0 رو دانلود کنی
کرکش رو هم تو تاپیک مشکلات نصب GTA IV راحت میتونی گیر بیاری
-
یه مد برف وجد داره!
جای بارون میاد
نمیشه هم بارون بیاد هم برف بیاد:31:
-
مد برف هم مگه اومده؟
اگه هست بذارید ..
-
سلام بروبچ
حوصله نداشتم اين همه صفحه رو بخونم
صفر صفرم
من بخام اين مدها رو نصب كنم بايد قبلش پچ نسب كنم ؟
اگه آره كدوم پچ از همشون بهتره (يا اگه بايد همشون و نصب كنم بهم بگيد لطفا)
به غير از اون بايد مدها رو از طريق برنامه خاصي نسب كنم يا بايد تو آدرس خاصي كپي پيست كنم ؟
ممنون ميشم كمك كنيد
-
ای بابا شما چرا صفحه ی اول رو نمیخونید
اونجا نوشته
مد ویژه
همونه دیگه مد برف که تازه نیست
اینم لینک
کد:
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5740
البته خیلی حجیم هست
s a f a 6 4 شما باید پچ 1.0.4.0 رو دانلود کنید که اگه تو تاپیک مشکلات نصب GTA IV بگید بهتون مبدن با کرکش
و قبل از نصب کد ها باید مد های ASI LOADER و XLIVE LESS و FILEs check list رو دانلود کنید و به محل بازی بریزید (کپی ) و بعد هر چی مد دانلود میکنید بریزید به محل بازی
اگه تو نصب مدی اشکال پیدا کردی میتونی بیای اینجا بگی چی کار کردی و ما کمکن میکنیم که اصلاحشون کنی