اصولا کسی سربالایی رو با دنده سبک نمیره.البته بستگی به شیب سربالایی هم داره.معمولا سربالایی تند رو با دنده 2 یا حداکثر 3 میرن.این کاهش سرعت تو سربالایی با دنده سبک هم طبیعی هست.
Printable View
اصولا کسی سربالایی رو با دنده سبک نمیره.البته بستگی به شیب سربالایی هم داره.معمولا سربالایی تند رو با دنده 2 یا حداکثر 3 میرن.این کاهش سرعت تو سربالایی با دنده سبک هم طبیعی هست.
دوگانه سوز بخرم يا يه گانه؟
صد در صد توی این اوضاع دوگانه بهتره و اگر دوگانه فابریک کارخانه باشه چه بهترنقل قول:
اتفاقا برعکس...نقل قول:
خودروی دوگانه سوز چه فابریک کارخانه و یا غیره کلا دارای مشکلات فنی زیادی در مورد موتور هست.به هیچ عنوان توصیه نمیکنم که دوگانه بگیری مگر اینکه به ناچار از خودرو استفاده خیلی زیادی میکنی و مشکل بنزین داری.
ایمنی اون هم که دیگه معلومه...
با احترام به نظر دوستاننقل قول:
خودت باید تصمیم بگیری با توجه به مصرف بنزین و جایگاه خلوت برای گاز زدن در ساعاتی خاص
خودروهای داخلی خصوصا گاز سوز شانسیه
من هر دو جورش رو دیدم کسی بوده که دوگانه داشته کاملا راضی بوده و همین طور ناراضی هم دیدم که میگفته موتورش اذیت میکنه
بعضی هم تک سوز براشون کافیه
ولی چیزی که بیشتر روش اتفاق نظر هست گاز سوز کارخونه از بیرون بهتر هست (بازم 100% نیست )
موفق باشی
سلام
من با این ورودی گاز مشکل دارم نشتی گاز داره هر 1 ماه باید برم بدم بازش کنن و واشر و فنرشو عوض کنن.
میخواستم بدونم بهترین و مرغوب ترین مارکش تو بازار چیه که خراب نشه.
نقل قول:نقل قول:ممنون از راهنمايي هاي ارزشمند دوستان گرانقدر .نقل قول:
من زياد از ماشين نمي خوام كار بكشم . شايد دو هفته اي يك بار مي خوام يه پنج شنبه جمعه برم قم . و يا عيد و تابستون يه مسافرت .
حالا نظر شما دوستان چيه؟
بازم خودت باید تصمیم بگیری و من از وضع بنزین و بازار داخلی بی اطلاع هستمنقل قول:
نظر شخصی برای موقعیت شما بنزین :31:
پیچیدگی موتور کمتر خرج کمتر فضای صندوق بیشتر وزن کمتر و....
بازم نظرات رو جمع کن خودت تصمیم نهایی رو بگیر
موفق باشی
من هم نظر جناب fa13 را تائید میکنم..اضافه بر اون ایمنی بیشتر هم داره و لازم نیست توی صف برای گاز توقف کنی که البته در زمستان با وجود افت فشار گاز در کشور و داستانهای دیگه اینهم خودش مشکلی بر مشکلات اضافه میکنه.در ضمن به خاطر گاز سوز بودن از سهمیه بنزین هم کم میشه که عملا هیچ سودی برای شما نداره...
سلام
پراید صبا مدل 87 کارکرد 28000
سه ماهه دست منه قبلا خبر ندارم چیکارش کردن یکم سروصداش زیاد شده
الان بدم آچارکشی کلا همه جاشو؟
چقدر میگیرن؟
اگه چیزی لازمه بدونم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید