یه چیز تو همین مایه هانقل قول:
شایدم ارزون قیمت میخرن تو ماموریت ها ...
Printable View
یه چیز تو همین مایه هانقل قول:
شایدم ارزون قیمت میخرن تو ماموریت ها ...
ببينيد براي اينكه هر ساختماني ساخته بشه يعني لول يك بشه
به حداقل 1000 دلار احتياجه . هر نيم ساعت كار در بهترين حالت 6 درصد رشد داره و قيمتشم 60 دلاره
در لولهاي بعد اين مبلغ دوبرابر ميشه . يعني ما كه الان داريم تعداد اتاقو دوبرابر ميكنيم در هر نيم ساعت همون مقدار پولو ميگيره يعني 60 دلار اما در اين نيم ساعت حد اكثر 3 درصد رشد داره .
اينم فقطز در صورتيه كه انگيزه نيرو ها بالا باشه
انگيزه همون كادر زرد رنگيه كه تو همه كارها هست و معمولا صد در صده
حالا خودتون حساب كنيد يه شهر كه فقط همه ساختموناش لول يك باشن فكر كنم به 5000 دلار احتياج داره و به همين ترتيب زياد ميشه
راستي مژده خيلي زود تعداد اتاقامون به 10 تا ميرسه و گمونم بتونيم 5 نفر جديد بياريم . قول به هيچكي نمي دم ولي گفتم يه خبر خوشي داده باشم
جالبه الاغ اگه بفروشی 125$ میگیری اگه بخری 1000$
نمیشد به جای الاغ اسب بذارن ؟
این الاغ خیلی ضایع هستش.کلاس بازی رو اورده پایین.
شما ها اول تصمیمتون رو بگیرید.نقل قول:
البته نگران نباشيد اگه كارهاي خوبي رو باز كرده باشيد ميتونيد در روز نزديكه 200 دلار در بياريد
مثلا در دو روز 350 تا در ميارم و ميرم تو شهر و يه اپ ميزنم ميام بيرون . فقط بايد كارهاي مناسب رو باز كرده باشيد
لطفا کمک:
Waupee (White Hawk): The next ingredient is the feather of a raven. Ravens are birds of honor. They are smart and can talk to my ancestors. Try to find a feather on a field. But don't try to pull a feather from a bird, that would be very bad luck.
Target: Find the feather of a raven.
Requires:
Raven feather 0/1
خوبه اقا یه شهر جدید بزنیم به زودی ولی عجله نکنید بعد زدن شهر 5 نفر داخل شهر جون بکنن 5 نفر کار کنن که من همیشه کار میکنم میریزم تو شیکم شهر:31:
پر كلاغ گمونم باشه كه تو مترسك ميتوني پيداش كني
چند بار تو واحدهاي يه ساعته بزن مشكلت حله
پر کلاغ می خواد
عزیز اسب هم هستنقل قول:
در اینده دور اسب خواهند بود و بسیار پرسرعتر از خر میدون:27:
---
راستی یه چیزی دیگه هم میدونم که نمیگم :21: