به سلامتی، از کیفیتش راضی هستی؟
معایب و مزایاش چه هستند؟
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
این انگار پورت یو اس بی ندارد.نقل قول:
Printable View
به سلامتی، از کیفیتش راضی هستی؟
معایب و مزایاش چه هستند؟
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
این انگار پورت یو اس بی ندارد.نقل قول:
مباركه :thumbsup:نقل قول:
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
نداره!نقل قول:
اين پليرها براي فيلم اصل ديدن هست.
با سلام دوستان چند سوال داشتم
1- پسوند فیلم های دایویکس چیست ؟ avi? آخه من یه فیلم رو به دایویکس تبدیل کردم اما در پلیر خانگی اجرا نکرد مشکل چیه؟
2- دی وی دی پلیرهای pioner 220 , philips 3360 چه نوع فرمتهای زیرنویس رو میتونن اجرا کنن آیا دی وی دی ریپ رو هم میتونن اجرا کنن؟
۱- آره avi
احتمال داره CODEX ی که دستگاه نمیشناخت اعمال شده
2-srt فکر کنم ولی مطمين نیستم
سلام میخواستم بدونم :
1) بین فیلیپس 3360 و پایونیر 220 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ چرا؟
2)پایونیر 220 با 420 چه فرقی با هم دارند؟
3)آیا منظور از divx همون avi با کدک xvid هست؟
4) اگر مدلی تو همین رنج بهتراز این مدلها هست رو معرفی کنید همراه با تفاوت؟
5)چه مدلی زیرنویس فارسی رو بهتر نشون میده؟
سلام ميخواستم بدونم :
1) بين فيليپس 3360 و پايونير 220 یا ال جی 9750 کدوم رو پيشنهاد ميکنيد؟ چرا؟
2)پايونير 220 با 420 چه فرقي با هم دارند؟
3)آيا منظور از divx همون avi با کدک xvid هست؟
4) اگر مدلي تو همين رنج بهتراز اين مدلها هست رو معرفي کنيد همراه با تفاوت؟
5)چه مدلي زيرنويس فارسي رو بهتر نشون ميده؟
سلام . من تو اینترنت کلی گشتم و خیلی فرقی بین 220 و 420 ندیدم . فقط چند جا اشاره شده بود که مدل 420 میتونه codec های بیشتری رو نسبت به مدل 220 ساپورت کنه . من خودم دیروز 420 رو خریدم و یکی دو تا dvd تست کردم . اما هنوز با usb فیلم و موزیک ندیدم. اما به نظر من به خاطر 15 تومن اختلاف قیمت همون 420 رو بخر . ضمن اینکه من تو همین فروم با mr-rayan مشورتی که کردم ایشون گفتند که تو رنج 100 تومن همین مدل 420 از تمام مدلهای موجود در بازار بهتر هستش و منم همین مدل 420 رو گرفتمنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز 3 ماه پیش LG DVD player 9750 خریدم و حالا پشیمون شدم بدلیل موارد زیر:
1- upscale بسیار بد
2- وقتی از کابل HDMI استفاده می کنی و روی 1080p باشه بجای افزایش کیفیت تصویر بسیار افت دارد نسبت به کابل RGB پایین تر می باشد
3-تلویزیون رو دو تصویر کردم یکی از خروجی RGB و دیگری HDMI با کمال تعجب کیفت خروجی HDMI
پایین تر از RGB می باشد
4-راستی تلویزیونم FULL LED SHARP ضمنا تعویض کابل HDMI فایده ای نداشت در بهبود تصویر
5- متاسفانه با dvd معمولی xvision که upscale نداره همین موضوع رو تست کردم که نتیجه درست بود و خروجی اچ دی کیفیت آن بهتر از ار جی بی بود
6- جالبه در یک پلیر چینی مثل xvision امکاناتی مثل ولوم صدا اکولایزر و صدای سه بعدی و همچنین تنظیمات تصویر مثل افزایش کنتراست رنگ زمینه و همچنین تغییر رزولوشن همراه فرکانس تصویر و ... موجود است که برام خیلی جالبه ولی هیجکدوم اینا رو این پلیر نداره
در کل اصلا پلیر رضایتبخشی نیست حداقل این برند رو نخرید فقط ظاهر قشنگی داره ضمنا زیرنویس srt , فایل MKV , WMV پخش نمی کنه
نخرید نخرید نخرید (اگه سوالی دارید پاخگو هستم )
خوب از لحاظ کیفیت تصویر که گفتم فیلیپس بهتره .مشخصه که الجی کیفیت مطلوبی نداره.نقل قول:
هرچند به نظر میرسه شما از DVD-Player انتظار بیش از حد دارید.
جزء اون مسئله ولوم كه فقط براي برندهاي چيني هست.نقل قول:
در مورد نداشتن آبشن هاي براي كاليبره كردن صدا و تصوير واقعا باهات موافقم.