اگه وقتی دوباره بر میگردی تو Circle Tower بری تو اتاق Irving (همونجاییکه کتاب مادر موریگان هست) یه کتاب دیگه هم هست که درباره Blood Magic توضیح داده.
Blood Magic یه نوع جادوی سیاهه که توسط دمون ها به انسانها آموزش داده شده و برای استفاده از اون باید یا خودشون رو یا دیگران رو قربانی کنن!!!
Blood Magic اولین نوع جادویی بود که در تداس (سرزمین اصلی که فرلدن هم بخشی از اونه) رواج پیدا کرد. ولی Chantry باهاش مخالفت کرد و ممنوع شد. جادوگرایی هم که از این جادوی سیاه استفاده میکنن بهشون لقب Malificar داده شد. (اگه یادت بیاد ترتیب یه سریشون رو تو جنگل میدی)
البته با اینکه ممنوعه توی فرلدن بعضی از گری واردن ها ازش برای مقابله با دارک اسپاون ها استفاده میکنن.
نحوه یادگیریشم زمانیه که به پسر آرل امون میخوای کمک کنی. میدونی که فقط یه میج میتونه بره تو Fade. برای همین اگه خودت میج باشی میتونی انتخاب کنی که خودت بری. وقتی رفتی اون یارو دمونه که ایکاش میومد و ما رو تسخیر میکرد ( :31: ) باهات صحبت میکنه. اونجا میتونی چند تا کار انجام بدی که یکیش همینه که بهت یاد بده این کارای پلید و ناشایست رو.
ولی اون جووان بچه خوبیه ها. بعد از جریانات بچه آرل امون همچین متحول شده و وجدان درد گرفته. گناه داره بابا. اینقدر اذیت نکن جوون مردم رو. :31:
منم ترجیح میدم اول برم رد کلیف. البته مجبور نیستی بعدش بری Tower ها. میتونی همونجا کارو یه سره کنی البته واسه الیستر خیلی سنگینه و بدجور ناراحت میشه!!
ولی واسه تنوع معمولا من اورزومار و جنگل رو همزمان میرم. یه خورده از اینو میرم و میرسم به Cross Roads بعدشم یه خورده از اونو میرم و میرسم به Ruins. اینجوری هم متنوع تره هم آیتم های خوب رو زودتر گیر میارم.
اورزومار خیلی پول توشه. اگه Persuade بالایی داشته باشی یه ماموریت هست که با همون میجه که تو کمده سر و کار داری و حدود 60 - 70 تا طلا گیرت میاد!!!! :18:
راستی مگه نمیخواستی Reaver بشی؟! پس چرا ردش کردی اون قسمتو؟! دیدی نرمالش چقدر باحالتره؟ حداقل کلی بطری و قابلیتهای مختلف مجبوری مصرف کنی. اینجوری بامزه تره. ایزی خیلی لوسه بنظر من.
حالا چرا همش اینا رو با خودت میبری؟ للیانا که باید باهات باشه بخاطر صندوقا و درا و انصافا اگه یه کمان خوب بدی دستش و تاکتیکشو درست بذاری خیلی شاخه. میدونی بیشترین دمیج تو بازی رو کی میزنه؟ للیانا. برای من 560 بود بیشترین دمیجش!!! :18: تازه اگه کمان مخصوص خودشو بگیری که دیگه هیچی....
ولی من وین رو ترجیح میدم به موریگان. هم Healing میکنه هم اگه اون Haste Aura رو بدی سرعتت میشه مثل موشک. هم دویدنت هم ضربه زدنت. واقعا عالیه. البته تو که Momentum رو داری نیازی به این کارش نداری ولی خوب با Haste رفیقاتم سریعتر ضرب میزنن.
فقط یادت باشه که Haste با اسپلای دیگه ای که سرعت رو میبرن بالا مثل Momentum یا Rapid Aim خنثی میشه.
همینجوریشم اعصاب نمیذاره واسه آدم وقتی استن رو برداری. مرتیکه نره خر همش میاد جلوی دوربین دید آدمو کور میکنه. بعد حالا تو میگی چرا 4 تا بیشتر نمیان؟ :31:
من وقتی میج بودم دیگه میج با خودم نمیاوردم. الیستر و استن و للیانا و سگ و گاهی هم اون زوران کثافت رو با خودم میبردم. چون اگه دو تا میج تو پارتیت باشه یه خورده خط مقدمت ضعیف میشه ولی ترکیب اسپلا مثل همون که گفتی و من نمیدونستم خیلی باحال میشه.
وقتی هم که وریور میرفتم گاهی حتی موریگان و وین رو با هم ور میداشتم ولی این سری که روگ رفتم بیشتر وین همراهم بود تا مرگ و میرم کمتر بشه. للیانا رو زیاد با خودم نمیاوردم چون دیگه لازمش نداشتم ولی بعضی وقتا دمیج بالاش به هوسم مینداخت. الیستر و استن هم باهام بودن به نوبت چون جونشون زیاده و حواس دشمنا رو پرت میکردن تا من backstab بزنم.
گفتی دیالوگ. ترکیدم از خنده. آره خیلی باحاله حرفاشون. للیانا هم بعضی وقتا خیلی خنده دار میشه. به استن که میخنده کلی باهاش حال میکنم. ولی موریگان از همشون باحالتره. بی شرف کم نمیاره. خیلی میزنه تو پر الیستر بدبخت. موریگان حتی به اون سگه هم رحم نمیکنه. انقدر بهش گیر میده که زوزه سگ بینوا رو در میاره.