دوستان
این روش استثنا کردن یک سایت در این آنتی ویروس چه جوریه؟
(یک سایت سالم رو بلاک میکنه!)
Printable View
دوستان
این روش استثنا کردن یک سایت در این آنتی ویروس چه جوریه؟
(یک سایت سالم رو بلاک میکنه!)
با سلام
من ورژن 7 اینترنت سکیوریتی Avast Internet Security 7.0.1426 را نصبش کردم اما نه با کرک ZeNiX که تا 2050 کرک میشه و نا نه با کرک Avastlic Installer Gold 1.3 نتونستم کرکش کنم همون 10 روز تریال میمونه لطفا راهنمایی کنید؟جدیدترین ورژن هم گرفتم یعنی ورژن Avast! Antivirus Internet Security 7.0.1456 Final ولی بازم نتونستم کرکش کنم . اگه کسی روش کرک برنامه تا 2050 رو می دونه لطف کنه برام توضیح بده چون واسه کسی می خوام انتی ویروس نصب کنم و به دلیل اینکه ازش سر در نمیاری نمی تونه بعد از یکسال دوباره لایسنس بهش بده
من امروز بدون ف.ي.ل.ت.ر.ش.ک.ن تونستم آپديت بکنم. نسخه Internet Security 7.0.1456
دوستان چرا فایر وال آواست برای من نصب نمیشه ؟ موقع نصب اینترنت سیکوریتی و فایروال ارور میده و اواست بدون فایر وال نصب میشه !!!!!1 ویندوز سون و سیستم هم کامل و بدون مشکل هست .
چه اروری میده؟نقل قول:
سلام
دوستان من آخرین ورژن اوست فری رو دانلود و نصب کردم اما واسه آپدیت ارور میده که نمیتونه به سرور وصل شه
خیلی وقته که اوست استفاده میکنم تا حالا این مشکلو نداشتم
سلامنقل قول:
انتی ویروس اوست در ایران مدتیه با مشکل اپدیت (تحریم)مواجه شده بهتره از انتی ویروس دیگه ای استفاده کنید.
ممنون از پاسختون ولی با و ی پ ی ا ن هم آپ نمیشه؟نقل قول:
بله با پروک س ی اپدیت میشه طبق لینک پایین پر وک س ی اوست تنظیم کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اعلام میکنه اینترنت سیکوریتی شما نمی تونه فایر والو نصب کنه و بدون فایر وال نصب میشه . واقعا موندم چیکار کنم !!!!!!نقل قول: