سلام
براي فيزيك و رياضي تجربي چه كتابي بگيرم؟
سلام
براي فيزيك و رياضي تجربي چه كتابي بگيرم؟
خوبه یا عالیه؟نقل قول:
یعنی مثل دیفرانسیل رمزینه حرفی واسه گفتن داره یا یه چیزی تو مایه های سبز گاج هستش؟
دوستان اون لیست جامع بهترین کتب کنکوری رو که گفتم قرار میدم (خلاصه 1600 پست این تاپیک) آماده است اما میخوام با 30 نفر از بهترینهای P30world که تو کنکور امسال بهترین نتیجه رو آوردن هم مشورت کنم تا بعد از اون لیست رو قرار بدم. فقط این 30 نفری که من بهشون PM دادم منت بگذارن سر ما و راهنمایی کنند!
کتاب فیزیک 3 انتسارات مبتکران نوشته ی غلامعلی محمود زاده بهترین کتاب فیزیک هستنقل قول:
من امسال قبل از اینکه برم سال سوم فیزیکم با این کتاب فول شده بود
اگر این به دردت نخورد بدون مشکل از یه جا دیگست
یک نصیحت بشنو از نی !!!:40:
دوستان لطفا زیاد درگیر نوع کتاب و انتشاراتش و اینجور چیزا نباشین درسته که کتاب کمکی ، خوبه ، ولی اصل درس خوندنه !
امروز 24 مرداده . یعنی 1 ماه و 1 هفته به پایان تابستون وقته و باز هم یعنی اینکه تقریبا نصف زمانی که برای درس خوندن تو تابستون در نظر میگیریم گذشته (اگه شروع رو 20 تیر بگیریم) پس هر چی کتاب میخواین بگیرین و شروع کنین به درس خوندن :46:
موفق باشین ، عماد
این حرف کاملا تایید میشه به نظر من 20 درصد کتاب تاثیر داره و 80 درصد به خود فرد برمیگرده که چقدر تلاش و پشتکار داره. اگه بعضی ها بهترین و تاپ ترین کتابها رو هم داشته باشند بازم تو کنکور قبول نمیشن چون که اصلا زحمت نکشیدن ! اما برخی هم بودند که بدون کتاب های اضافی تونستند رتبهای برتر رو کسب کنند و علتش هم فقط تلاش و پشتکار بوده نه چیز دیگه! تاثیر استعداد رو هم که میدونید چیه! 99 درصد تلاش و عرق ریختن و فقط 1 درصد استعداد! پس نگید اونایی که تک شدن نابغه بودن بلکه بزرگترین دلیل پیروزی اونا تلاششون بوده بعد هم کمی استعداد :27:نقل قول:
نقل قول:
یه جای دیگه هم نوشتم الان یادم نیست:
مبتکران نویسنده ابوالقاسمی
روش عکس هندونه به شرط چاقو زده
ویرایش جدیدشه با سوالای 87 و ...
خیلی خوبه
نقل قول:
نه خیر
اصلا هم به استعداد ربط نداره! یعنی فقط کمی ربط داره
مهم خوندن و مهمتر درست خوندنه!
سلامنقل قول:
100 درصد تایید میشه.
99 درصد پشتکار ،1 درصد استعداد!
دوستان یه نکته رو حتما در نظر داشته باشید و اون اینه که به هیچ وجه هیچ درسی رو کنار نذارید یا مثلا هی به خودتون تلقین نکنید که من این درس رو نمی فهمم یا....
برای قبولی با یه رتبه خوب و قبول شدن تو رشته دلخواهتون باید برای همه دروس وقت بذارید و زحمت بکشید.
کتاب هم زیاد نخرید،تحقیق کنید و کتابای خوب بخرید که ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشن.
موفق باشید.:46:
کتاباتون رو زود تهیه کنید تا مثه من نشید که تا یه هفته به خود کنکور منتظر بودم جلد 2 دیفرانسیل رمزینه بیاد! :27: