چه مهربون :دی .نقل قول:
منم همينو دارم خيلي هم دوست دارم با چکش بيوفتم به جونش چون پدرمو در آورده...
اميدوارم مال شما مثل ماله من نباشه.
برای دور زدن روی زمین یا به اصطلاح تاکسی کردن شما می تونید از دکمه های پد شماره گیری که در سمت راست کیبورد هست استفاده کنید. به شرطی که چراغ Num Pad خاموش باشه...نقل قول:
وقتی دور میزنم دیگه نمیتونم ثابتش کنم و هی اینور و اونورش میکنم ولی ثابت نمیشه
خیلی سخته
و برای دور زدن روی زمین با چرخ ها هم مشکل دارم
برای چرخیدن به سمت راست از کلید اینتر و برای چرخیدن به سمت چپ از کلید صفر استفاده کنید. البته این کار در حقیقت برای عوض کردن جهت رادر ها که در پشت دم هواپیما قرار داره استفاده می شه ولی برای چرخیدن می شه از این کلید ها استفاده کرد. شما می تونید از ترمز های چرخ ها هم استفاده کنید به طوری که چرخ های سمت راست با دکمه "-" (خط تیره) و چرخ های سمت چپ با استفاده از دکمه "*" (ستاره) ترمز می گیرند...
در هواپیماهای واقعی هم زیر پای خلبان 2 عدد پدال وجود داره. اگر یک پدال رو فشار بدید به جلو پدال دیگری به عقب میاد. زیر همین پدال ها ترمز وجود داره. هرکدوم از ترمز ها برای یک سمت از چرخ هاست.
دوباره یاد آوری می کنم که از پد ماشین حسابی برای این کار استفاده کنید و چراغ اون هم باید خاموش باشه.
امیدوارم قابل فهم بوده باشه.
کار کردن با این نرم افزار خیلی سخته. مثل بازی NFS نیست که اگر یک به یک سمت حرکت کنیم وقتی دستمون رو از روی دکمه برداریم دوباره به حالت اول برگرده. شما باید یا از جوی استیک یا یوک استفاده کنید یا این که وقتی که از کیبورد استفاده می کنید به ازای هر بار فشار دادن دکمه به همون مقدار جهت مقابل رو نگه دارید تا یوک کاکپیت خلبان به حالت اول برگرده. اگر بتونید داخل کاکپیت یا همون کابین خلبان رو مشاهده کنید می تونید موقعیت یوک رو ببینید که بیشتر به کدوم سمت جهت داره...نقل قول:
وقتی دور میزنم دیگه نمیتونم ثابتش کنم و هی اینور و اونورش میکنم ولی ثابت نمیشه
خیلی سخته
موفق باشید...