خب تبریک... درست کردن یعنی منظورت اینه که با فیبر نوری بازم ADSL داری یا اینکه پولت رو پس دادن ؟نقل قول:
Printable View
خب تبریک... درست کردن یعنی منظورت اینه که با فیبر نوری بازم ADSL داری یا اینکه پولت رو پس دادن ؟نقل قول:
دیگه نمیدونم خطمون به چی تبذیل شده !نقل قول:
ولی فکر میکنم با کابل برگردون از رانژه دراومده . شرکت خودش رانژه کرده.
سلام.تبريك عرض مي كنم.نقل قول:
سلام.كسي چنين مشكلي ندارد:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3971941&postcount=1636
نقل قول:نقل قول:برای مودمت کانکشن درست کردی ؟ یعنی به صورت دستی کانکت میکنی یا اتوماتیکه ؟نقل قول:
اگه اتومات هست بکنیش دستی خیلی بهتره . برای منم قبلا همچین اتفاقی در حالت اتومات میفتاد که مجبور بودم مودم رو ریست کنم تا درست بشه !
ولی با حالت دستی مشکلی نداشتم تا حالا .
اینو هم امتحان کن .
سلام.دستي هست.يك دفعه چنين مشكلي پيش اومده.ممنوننقل قول:
درست.. ولی شنیده بودم اگر خطوط تبدیل به فیبر نوری بشه دیگه adsl روش نمیخوره (البته میشه ولی مخابرات ایران اون تکنولوژیش رو نداره (شنیده بودم) )نقل قول:
:11:
توی تنظیمات مودم یه قسمت هست که میتونی دقایقی که مودم بی استفاده میمونه رو مشخص کنی که مثلا برای مودم ایسوز بین 0 تا 1420 هست . اون رو بکن بیشترین عددی که بهت اجازه میده . ببین چی میشه .نقل قول:
آره روی فیبر نوری نمیدن . مخابرات خودش میخاد بزنه که هنوز خبری ازش نیست .نقل قول:
ولی واقعا نمیدونم تبدیل شده یا نه به فیبر نوری . هر چند بعید میدونم .
:46:
پس خدا کنه فیبر نوری نشه... عذابه اینترنت بدون adsl :دی
دوستان امروز از اسیا تک تماس گرفتن ..گفتن از سری بعد دیگه سرویس محدودیت دار نداریم....و فقط سرویس نا محدود ارایه میشه.....اگه اینجوری باشه که خیلی وضعیت بدی میشه.......!!!!!!!!!!!