من مشهد مخابرات نبوت صبانت
نمیتونستم چند روزی وصل شم کس دیگه هم این مشکل را داشته؟
Printable View
من مشهد مخابرات نبوت صبانت
نمیتونستم چند روزی وصل شم کس دیگه هم این مشکل را داشته؟
شبانه بحثش فرق داره ! شبانه یک adsl با سرعت بالا هست که قسمت میشه تو هر منطقه مخابراتی اگه جایی باشی که مردم زیاد شبانه دانلود می کنن سرعتت میاد پایین !نقل قول:
:13::13::13:معلومه !!! از این بدترشم میکنم!!! آخه من نصفه شب به هزار بدبختی بلند بشمنقل قول:
بعد ببینم داره با 5 یا 6 و 7 دانلود میکنه!!!!!!!:13::13::13::13:
شما هم احترامه خودت رو نگاه دار!!!!!! .....
شما پا میشی میذاری دانلود بشه ؟ :18: مگه از اون روش خودکار استفاده نمی کنی؟نقل قول:
تمام روش های خود کارو میدونم اما سیستم من مثل خودم فاز و نولش قاطیه!!!:31::31::31:نقل قول:
اعتمادی بهش نیست که درست روشن بشه!
فقط خاموش شدنش رو روو خودکار گزاشتم:31:!!!
اتفاقا مرکز مخابراتی که من هستم حدود 60 70 تا پورت خالیه صبانت داره!!!! از اون نیستنقل قول:
نمیدونم چرا لینکای مستقیم رو اینقدر با سرعت داغون میگیره
به اون هم مربوط نمیشه ! شاید درخواست اونجا زیاد بوده پورت هم زیاد گذاشتن یا کسانی که از صبانت تو اون مرکز مخابراتی خارج شدند زیاد بوده !! باید ببینی این مرکز تلفن مربوط به چه شغل ها و افرادی هست که چقدر از شبانه استفاده می کنن !نقل قول:
دیگه صبانت فایده نداره کاربراش زیاد شدن واسه همین ترافیکش زیاده و نوسان هم زیاد دارهنقل قول:
من امروز فردا میرم رو خط تلفن دیگه ای که دارم از شاتل میگیرم این سه ماهه صبانت هم کوفتشون بشه!!!
حالا یه سوال دارم من میتونم با 2 تا کانکشن به نت وصل بشم؟
یه مودم دیگه دارم که USB هست اگه با اون به شاتل وصل بشم با اینم به صبانت فکر کنم بشه
میشه؟
یه سوال دیگه , شاتل اکانت 1ماهه میده؟؟
من 1 ماهه گرفتم چیزی نگفتن . 2روز پیش سفارش دادم
ما که قید صبانتو با اون سرعت شبانه افتضاحش زدیم و 256 فناوا گرفتیم
از من میشنوید صبانتو بخیال بشید چون وقتی ببینند که مشترکاشونو دارن از دست میدن مجبور میشن در قیمتها و کیفیتشون تجدید نظر کنند
وقتی که گفتم میخوام فسخ کنم اینقدر حالشون گرفته شد :21: