چقدر جواب...!!!!!!
Printable View
چقدر جواب...!!!!!!
مدیران گرامی -اساتید عزیز کمک کنید لطفا:13:نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه
من یک مشکلی دارم بعضی وقتها اگر کابل IDE مربوط به DVD رو دربیارم و دوباره بزنم مثلا خود دی وی دی یا هارد ساتا رو نمیشناسه اگر این کارو تکرار کنم شاید یکیشون بیاد گاهی هم فایده ای ندارد.
کسی اطلاعی در این باره داره؟؟
حتما قبلا هاردتون ضربه خورده.حتی یک جابه جایی کوچیک باعث صدمه دیدن درنهایت صداهای غیر عادی میشه.نقل قول:
با احتمال زیاد LED هاردتون صدمه دیده.از من میشنوی خودت بهش دست نزن ببر تعمیر گاه.ولی در کل هارد دیسک
قطعه پر سروصداییست:13:
آقا منم مثل احمدی نژاد که طرح تحول اقتصادی!!! رو پس گرفت سوالم رو پس می گیرم.
وقتی کسی نیست جواب بده چه کاریه وقتمون رو تلف کنیم:41:
سلام. دوستان کسی راهی داره که هاردی رو که low level format شده رو اطلاعاتش رو بازیابی کرد؟؟
با سلام
به تازگي يك سيستم با هارد وسترن 500 گيگ و مادر برد Elitegroup A780GM-A
تهيه كردم پس از نصب ويندوز به مشكلات زير برخورد كردم
1-در هنگام بوت شدن سيستم پيغام
1- A disk read error occurred; Press Ctrl+Alt+Del to restart
نمايش داده مي شود
2-
سرعت بالا آمدن سيستم خيلي كم و عمليا ت كپي كردن فايلها از هادر به فاش و برعكس بسيار كند مي باشد
لطفا منو راهنمايي كنيد
دوستان تاپیک خوابیده..........صلوات بلند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.
من یه هارد 40GB مکستور دارم.این هارد روش یه ویندوز XP بود که خراب بود و بالا نمیومد.ویندوز رو که خواستم عوض کنم در همان مراحل اولیه نصب، سیستم هنگ میکرد و دیگه ادامه نمیداد که مشکل از پایه فن cpu بود که شکسته بود.عوضش کردم. بعد از عوض کردن وقتی هاردو وصل کردم به سیستم،سیستم روشن شد و بعد از یک ثانیه خاموش میشد اما بعد از اینکه هاردو کابل برقشو قطع میکنم سیستم روشن باقی میمونه.هارد رو به یه سیستم دیگه متصل کردم، کامل شناختش و هیچ مشکلی نداشت.یه هارد دیگه هم به همین سیستم که مشکل داره وصل کردم دیدم که سیستم روشن موند.دیگه مطمئن شدم که مشکل از هارد هست اما نمیدونم مشکلش چیه و چی جوری میشه حلش کرد.اگه امکان داره راهنمایی کنید.
مگه نمیگی هارد رو به یه سیستم دیگه زدی کار کردنقل قول:
چه طوری مطمتن شدی مشکل از هارده ؟