تو مستر لیگ کجا بازیکنان رو نقل رو انتقال می دیم؟
Printable View
نقل قول:
تو بخش NEGOTIATIONS
ولی اول باید صبر کنی تا فصل نقل و انتقالات برسه...
چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟
.........................
فصل نقل و انتقالات می تونی تو بخش Negotiations وارد بشی
اونجا مدل های مختلف جستجو داره
بر اساس ملیت
لیگ ها
می تونی سرچ پیشرفته هم بکنی که مثلا بازیکنی می خوای که قدرت شوتش بالای 90 باشه
بعد روی بازیکنایی که میده انتخاب می کنی و اگه آزاد بودن بهشون پول و دستمزد و پیش قرار داد پیشنهاد میدی
هفته بعد جواب مثبت یا منفی رو میدن
گاهی باید 2 یا 3 بار پیشنهاد داد و هی رقم رو بالاتر برد
مخصوصا بازیکنهایی که هنوز با یه باشگاه دیگه قرارداد دارندپمی تونید قرضی هم بگیریدشون
داورا همه مثل هم هستند چرا؟
آره تو مستر و كاپها شكل همند؟؟؟؟؟؟ولي تو بازيهاي دوستانه شكلاشون تغيير ميكنه .فوتباله عجيبيهنقل قول:
راستي چرا هواي برفي نداره؟
چون که هوای زمین داره گرم میشه !!!!!!!!!!! :10:نقل قول:
یه چیز جدید تو بازی پیدا كردم L1-R1 با هم بگیرین بعد L1 2-3 بزنید به یه شكل جدید پا عوض میكن
با بازیكنایی مثل C.Ronaldo-Drogba میتوانید L1-R1 بگیرید و بعد جهت ها را بزنید تا حركت معروفDrogba بزنن البته تو بازی بعضی وقتا این حركت میكنن
L1-R1 بگیرید بعد R1 ول كنین و 1-2 بار R1 بزنین به هین حركت میتوانید دریبل دو طرف بزنین ولی تو بازی خیلی سخت میشه این كار در مقابل بازیكن حریف انجام داد
اگه كسی از اینكه چجوری میشه عکس رو هارد رو اورد جای صورت بازیکنان چیزی میدن لطف كن و بگه
كم و زیاد كردن دیوار دفاعی R2-L2 بگیرد و جهت بالا یا پایین را بزنید
[QUOTE=aliadineh;1854621]چرا من هر چی پچ و آپشن ها رو تو آدرس Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save میریزم اما وقتی بازی رو اجرا می کنم هیچ اتفاقی نیفتاده ؟؟؟[/QUOTE
بايد بري داخل بازي و از قسمت edit بخش load رو بيار و yes رو بزن برو تو بازي آپشن فايل جديد اعمال شده:10: