سلامنقل قول:
خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
خدمت شما
مشکلم حل شد! بالاخره با چند بار ور رفتن و ریست کردن تنظیمات مودم و دست آخر فعال کردن گزینه NAT تو مودم درست شد. حالا به راحتی با متصل کردن اکسس پوینت وایرلسم هم میتونم PC مو به اینترنت وصل کنم و هم لپتاپم رو.نقل قول:
یه سؤالی داشتم راجع به قیمت سرویسهای فنآوا که امیدوارم دوستانی مثل آقا افشین اگه میتونن به من توضیح بدن.
ظاهراً سیاست قیمتگذاری شرکت فنآوا علاوه بر این که نسبت به شرکتهای دیگه گرونتر هستش، یه کمی رندانه هم هست. من سرویس 256 با 6 گیگ محدودیت رو یک ماهه گرفتم 25700 تومن. اما تو جدول قیمتا، اگه بخوام همین ردیف سرویس رو یک ساله سفارش بدم، میشه حدود 263000 تومن که متوسط ماهیانهاش میشه 22000 تومن. یعنی یه چیزی حدود 15% تخفیف برای سفارش یکجا.
تا اینجاش به نظر معقول میآد. اما وقتی این نکته رو در نظر بگیریم که ترافیک 6 گیگ تبدیل میشه به ماهی 5 گیگ اونوقت نه تنها سرویس ارزونتر نشده، بلکه یه جورایی، گرونتر هم شده.
من هزینه هر گیگ ترافیک رو که حساب کردم تو حالت اول، یعنی 256 6 گیگ 1 ماهه میشه هر گیگ میشه 4275 تومن و تو حالت دوم، یعنی 256 60 گیگ (ماهی 5 گیگ)، هر گیگ میشه 4378 تومن. که کاملاً روشنه نه تنها ارزونتر نمیشه بلکه گرونتر هم هست.
با این اوصاف من به فکر میکنم شارژ ماه به ماه سرویس بهتر از شارژ یکجا برای 3 ماه یا 6 ماه یا 1 سال باشه.
این دیگه آخرشه! بدبختی من این که تو مرکز مخابراتی ما غیر از پارس آنلاین و فنآوا هیچ شرکت دیگهای پورت خالی نداره و من مجبور شدم بیام سراغ فنآوا.
دوستان سلام
من از فن آوا سرویس گرفتم ولی میگن برای نصب 30هزار تومن میگیریم و نصب تلفنی هم نداریم چون از ما مودم نخریدین.
مودم من ایسوز g31 هست. اگه کسی میتونه راهنمایی کنه که خودم نصب کنم ممنون میشم. ما رو از پرداخت 30 هزار تومن نجات میده. در ضمن به نظر شما کدوم سرویس رو بگیرم. آیا مثل شرکتهای دیگه مثلاً 128 رو روی 512 میبندن یا نه.
و اینکه سرعتهای شبانه با هم فرق میکنه یا برای همه سرویسها یک جور هست.
آهای ملت، کسی همچین مشکلی نداشته تا حالا ؟ :19:
نقل قول:
من یه چند ماهیه همش سرعتم یهویی 0 میشه و کلاً از بازی ( World of Warcraft , Cod و ...) دیسکانکت میشم ولی خود نت دسکانکت نمیشه.
مشکل از چیه به نظر شما ؟ از خود فن آوا هستش یا مودم یا چیز دیگه ای مشکل داره ؟ چون من هم توی خونه و هم گیم نت همین وضعیت رو دارم.
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
کسی از سرویسای اختصاصی فن آوا ( سرویسای D ) استفاده کرده ؟ میخوام ببینم پینگش چطوره ؟
سرویسای نامحدوده این شرکت چطوره؟
سرویس من اختصاصی نیست؛ از این اقتصادیاست (سرویس P) پینگش بد نیست. مثلاً IP گوگل برای ایران (209.85.149.104) رو زیر 200 میلی ثانیه میزنه.نقل قول:
کلاً بد نیست. ولی پینگ خیلی به موقعیت IP مقصد و همین طور به ساعتی که شما تست میگیری هم بستگی داره.
تست سرویس 512 من :
سلام دوستات
یک سوال داشتم.من از نماینده فن آوا یعنی عصر آنلاین 6 ماهه اینترنت مثلا پر(گه)سرعت می گیرم.اما شبا 2 که میشه سرعت من و کلا مرور صفحات وب داغون میشه و خیلی نوسان داره و از 10 کیلوبایت با لاتر نمیره.به شرکت عصر آنلاین می گم میگه شبانه ما همینه سرعت کلا پایینه ذر صورتیکه سرویس من شبانه رایگان نیست.میگه همه می ذارن دانلود واسه همین سرعت میاد پایین والا من جزء اولین دارندگان ADSL یعنی 9 سال پیش از پارس آنلاین و حدود 12 سال سابقه در کامپیوتر هستم و این حرف کاملا مزخرفه.می خواستم ببیننم اگه از خود فن آوا مستقیم بگیرم فرقی می کنه؟در حال حاضر کسی شرکت بهتر از نظر شبانه سراغ داره؟
لطفآ کمک
موفق باشید