با سلام خدمت دوستان
یک سوال راجب سمند داشتم
سمند مدل lx 85 همون موتور سمندهای معمولیه ؟ یا نه . میشه فرقش رو باسمندlx بگید؟ ممنون
Printable View
با سلام خدمت دوستان
یک سوال راجب سمند داشتم
سمند مدل lx 85 همون موتور سمندهای معمولیه ؟ یا نه . میشه فرقش رو باسمندlx بگید؟ ممنون
پورشه 911 کاررا 4S به زودی به جاده ها خواهد شتافت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زودی در ماه اکتبر مدل جديد کانورتيبل پورشه کاررا به بازار خواهد آمد. موتور 3.6 ليتری و 320 اسب بخاری اين خودرو که بسيار شهرت دارد، عملکرد بسيار بالا را تضمين می کند، چه در جاده های پر پيچ و خم کوهستان و چه در پيست های سرعت. ا ز جمله سيستمهای ايمنی اين مدل، سيستم مديريت تعادل پورشه(PSM) است که به همراه حالت چهار چرخ اين مدل تعادل بسيار بالايی را ايجاد می کند.
سقف نرم اين مدل از جنس بسيار خوبی است و روش جمع شدن آن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نيز بصورت زيگزاگی است که منحصر بفرد می باشد. نکته ديگر آن اين است که در حين رانندگی نيز، اين سقف با فشردن يک دکمه باز و بسته می شود. بال عقب اين مدل 6 سانتيمتر از مدل کاررا 911 عريضتر است.
حداکثر سرعت اين مدل با سقف بسته 280 کيلومتر در ساعت است که با مدل کوپه آن برابری می کند.شتاب صفر تا صد نيز 5.3 ثانيه می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترمزهای ديسکی اين مدل با قطری معادل 330 ميليمتر در کاهش سرعت بسيار عالی عمل می کنند و اين نيروی ترمز توسط رينگهای آلياژی سايز 18 اينچی به جاده منتقل می شوند.
قيمت اين مدل در آلمان 99.792 يورو خواهد بود.
اسم دوست خوبم شهريار هم به ميون اومد! اين شهريار همون Man_Hunter خودمونه! خودش سفارش كرد كه بگم.
بر و بچ در چه حالى هستن؟!
يكى لطف كنه يه مقايسهاى بين سيستم ترمز ديسكى و كاسه نمدى بكنه. ممنون مىشم!
نقل قول:
کسی نبود جواب ما را بده؟
بچه ها کسی در مورد ال 90 چیزی می دونه ؟
مدل جديد پونتياك سال 2008 وارد بازار ميشود
ايران اکونوميست:مدل جديد جنرال موتورز با نام G8 از شركت پونتياك سال 2008 وارد بازار مي شود.
خودرو 1385/12/2
مدل جديد اين شركت با طراحي بدنه جذاب شبيه بي.ام.و است؛ اما همچنان اصول طراحي جنرال موتورز در آن رعايت شده است.
اين سبك جديد طراحي نشان دهنده نوعي تغيير در استراتژي شركتهاي آمريكايي براي حفظ بازار در برابر رقباي آلماني و ژاپني است. اين خودرو با طراحي جذاب داخلي و خارجي خود داراي بدنه عضلاني و طراحي جلو پنجره منحصر به شركت پونياك است و از موتورهاي شش سيلندر خورجيني با حجم 3.6 ليتر و قدرت 261 اسب بخار و موتور هشت سيلندر شش ليتري با قدرت 362 اسب بخار بهره ميبرد.
از نكات مورد توجه اين خودرو، بازگشت پونياك به استفاده از ديفرانسيل عقب است كه سبب هندلينگ مناسب خودرو ميشود. از طرفي اين خودرو قيمتي حدود 25 هزار يورو دارد كه مي تواند قدرت رقابت اين خودرو با رقباي ژاپني مانند كمري و رقيب آلماني خود يعني بي.ام.و سري سه را افزايش دهد.
انتهاي پيام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه خوبان.فکر کنم منظور شما سمند سال هست.سمند سال و LX و معمولی از لحاظ موتور مثل همنقل قول:
هستن و هیچ تغییری در موتور آنها انجام نشده.تغییر مهم سیستم ترمز هست که به ABS مجهز شده بقیه تغییرات
در ظاهر از جلو پنجره گرفته تا چراغ ها و صندلی و سیستم صوتی(مثلآ) اعمال شده.
قدرت از موتور 4.4 ليتری 8 سيلندر با 490 اسب بخار می آيد . با اين موتور مي توانيد به سرعت 310 كيلومتر در ساعت دست پيدا كنيد و در 4.1 ثانيه عقربه كيلومتر شماررا از صد بگذرانيد . با توجه به تركيب مناسب وزن و طراحي دقيق موتور هر ليتر حجم موتور فدرت 114 اسب بخار را به وجود مي آورد . خودرويي كه با آن لذت سوار شدن بر خودروي فرمولا وان را احساس مينماييد . تورگ آن 465 نيوتن متر است .
طراحي آن توسط پينين فارينا پس از تستهاي متعدد انجام شده است
طول 4512 ميليمتر و عرض 1923 ميليمتر و ارتفاع 1234 ميليمتر , فاصله محورها 2600 ميليمتر
خوب در پاسخ به سوال شما من سعی می کنم خیلی ساده جوابتون رو بدم چون خودم سواد تخصصی در این رابطهنقل قول:
ندارم.ترمز های کاسه ای به ترمز های تاخیری مشهور هستن و از بدو پیدایش ترمزهایی نبودند که بتونند در مواقع
لازم عکس العمل نشان بدهند.اما ترمز های دیسکی ترمز هایی هستند که متناسب با فشار روی پدال عمل می
کنند و در مواقع فوری به خوبی عمل می کنند.
من در مورد اتومبیل خدمتتون عرض کنم در همین ایران ماشین ها بیشتر دارای دو سیستم مورد نظر هم زمان هستن
به صورت ترمزهای دیسکی برای جلو و ترمزهای کاسه ای برای عقب.
ترمز های دیسکی که دارای پره خنک کننده می باشند خیلی از کاسه ای بهتر هستند.اما در کل این دو نوع سیستم
ترمز به شرطی خوب عمی می کنند که دارای ABS باشند.بهتر هم میشن وقتی که بهEBD مجهز باشند.
موفق باشید.